Ez mondjuk Sci-fi kategória, itt sokat fejlődött a tehcnológia, de minden amiben CGI van folyamatosan egyre jobb lesz (ha van rá elég pénz) és ez évtizedek mulva még szebb és valóságosabb lesz. A Tom és Jerry akkor is szuper volt és most is meg tudnám nézni és szórakozni rajta.

Legjobbak, bármikor.Bud Spencer ,Terence Hill filmek?
![]()
Egyik kedvenc.

A leg röhelyesebb az volt, hogy csak ketten tudták irányítani összekapcsolt agyakkal.Hát megnéztem nagyjából filmet nem rossz jó sztori látvány stb.
Persze látva a filmet f-22-sek harcolnak az óriások ellen .Aztán kezdik építeni a robotokat majd ami még viccesebb az "élet falát"
És elgondolkozom azon hogy nem egyszerűbb lett volna őket megküldeni 6 tonnás kh-32 rakétákkal ?
Hát megnéztem nagyjából filmet nem rossz jó sztori látvány stb.
Persze látva a filmet f-22-sek harcolnak az óriások ellen .Aztán kezdik építeni a robotokat majd ami még viccesebb az "élet falát"
És elgondolkozom azon hogy nem egyszerűbb lett volna őket megküldeni 6 tonnás kh-32 rakétákkal ?![]()
Olvassák a Csendes Dont. Annak az első részének a felénél van.A régi dicsőség.
Vajon miért nem tanítják a srácainknak?
"Kard aktiválva"Hát megnéztem nagyjából filmet nem rossz jó sztori látvány stb.
És elgondolkozom azon hogy nem egyszerűbb lett volna őket megküldeni 6 tonnás kh-32 rakétákkal ?

"Kard aktiválva"
illetve a teherhajó, mint bunkósbot. Zseniális az a film![]()

Nagy kedvencem volt kb. 25-27 évvel ezelőtt láthattuk. Köszönöm, hogy felidézted.Erre emlékszik még valaki?

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..