Minden T-szériás tankon fent vannak, valamelyiken oldalt többségében hátul.
Koszi.Minden T-szériás tankon fent vannak, valamelyiken oldalt többségében hátul.
Minden T-szériás tankon fent vannak, valamelyiken oldalt többségében hátul.
Már vagy közel 100e-t legyártottak belőlük. Termelt a varrógépgyár rendesenIgen Lengyelországban rendszeresítve van és ők valami oknál fogva el is vannak látva vele...

Valószínűleg a bevetés filozófiája (meg a jobb utak) miatt sem, ott egy egységes rendszerben gondolkodnak, (probléma esetén jön az illetékes egység) a szovjeteknél - oroszoknál - adottak voltak a járhatatlan, vagy nem is létező utak, plusz az "oldjátok meg magatok" instrukció, ami más területeken is így működött. A ruszkik tömeghadseregben utaztak, ott nem volt idő másokkal bíbelődni, ebből a szempontból kva önállónak kellett lennie egy hk parancsnoknak/egység vezetőjének.Nyugati tankokon miért nem szoktunk ilyet látni?

Akkor próbáld ki a PSZH-t ismiskolc belvárosában van vmi ünnepség, csomó katonai jármű kint van, főleg g merci meg unimog, de van egy btr is, belenéztem, hat srácok igy már értem miért mondjátok, hogy a desszant tér ergonomiai rémálom![]()

Vagyis kézifegyvereket gyártani fogunk ...???
http://www.honvedelem.hu/cikk/63410_a_hazat_meg_kell_vedeni
Meg a BMP-tAkkor próbáld ki a PSZH-t is![]()
(igaz azt már csak a cseh-szlovákoknál lehet)
állítólag az évben már megkapjak az új gyakorlot, azt mondta jo kus gép, jöttek a pályán vagy 90el, akartam még érdeklődni, de mondom nem zavarom tovabb láthatóan nem volt már hangulatba, de mint az elején írtam érthető ezA működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..