Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak most tudok válaszolni, mert hét közben mobilról nem olyan egyszerű. A héten benéztem a UPC-be, pont két házszámmal arrébb volt egy. Az ötlet jó volt, köszönöm szépen a segítséget, de egyéb okok miatt nem tudom azt igénybe venni.UPC Freedom csomagok.
Na baszki, én is jókor jövök haza.miskolc belvárosában van vmi ünnepség, csomó katonai jármű kint van, főleg g merci meg unimog, de van egy btr is, belenéztem, hat srácok igy már értem miért mondjátok, hogy a desszant tér ergonomiai rémálom
A BTR -ek modernizációját, ergonomikusabbá tételét elég nagy melóval lehetne csak meg oldani. elsősorban az osztómű ami úgy belóg a küzdőtérbe ezt kellene eltüntetni mondjuk egy kisebb méretű 6 hengeres soros korszerű motor alkalmazásával több hely lenne a motortérben az így felszabadult helyre lehetne beszuszakolni az váltót és osztóművet. Na ekkor valószínűleg a súlypont jól hátra vándorolna cserébe a ki egyensúlyozáséért előre több páncélt kell fel tenni, de ez nem lenne baj. A toronylövész munkahelyét megszüntetni és távirányítót tornyot feltenni, mondjuk a parancsnok átvethetné a toronyfegyver kezelését. Valószínűleg pár tonnával nőne a gép súlya ezért a futóművet is megkellene erősíteni erősebb rugókkal és szilentblokkal . Na így már lenne valamivel több hely.
Pesze hogy ugrót ígyaz úszó képesség, ezért írtam hogy nagy meló. És talán nem is érné meg.Nagyobb tömeg! Úszőképesség?
A hajtáslánc újra cserélése már önmagában akkora költség (több tízmillió vagy akár százmillió), hogy a modernizáció gazdaságosságát önmagában megkérdőjelezi.A BTR -ek modernizációját, ergonomikusabbá tételét elég nagy melóval lehetne csak meg oldani. elsősorban az osztómű ami úgy belóg a küzdőtérbe ezt kellene eltüntetni mondjuk egy kisebb méretű 6 hengeres soros korszerű motor alkalmazásával több hely lenne a motortérben az így felszabadult helyre lehetne beszuszakolni az váltót és osztóművet. Na ekkor valószínűleg a súlypont jól hátra vándorolna cserébe a ki egyensúlyozáséért előre több páncélt kell fel tenni, de ez nem lenne baj. A toronylövész munkahelyét megszüntetni és távirányítót tornyot feltenni, mondjuk a parancsnok átvethetné a toronyfegyver kezelését. Valószínűleg pár tonnával nőne a gép súlya ezért a futóművet is megkellene erősíteni erősebb rugókkal és szilentblokkal . Na így már lenne valamivel több hely.
Telenor korlátlan?Csak most tudok válaszolni, mert hét közben mobilról nem olyan egyszerű. A héten benéztem a UPC-be, pont két házszámmal arrébb volt egy. Az ötlet jó volt, köszönöm szépen a segítséget, de egyéb okok miatt nem tudom azt igénybe venni.
Hány darab Mi-24 van amit fel lehetne újítani? Új elektrónikával meg egy jobb modernizációs csomaggal azzal még mindig lehet alkotni.
A BTR -ek modernizációját, ergonomikusabbá tételét elég nagy melóval lehetne csak meg oldani. elsősorban az osztómű ami úgy belóg a küzdőtérbe ezt kellene eltüntetni mondjuk egy kisebb méretű 6 hengeres soros korszerű motor alkalmazásával több hely lenne a motortérben az így felszabadult helyre lehetne beszuszakolni az váltót és osztóművet. Na ekkor valószínűleg a súlypont jól hátra vándorolna cserébe a ki egyensúlyozáséért előre több páncélt kell fel tenni, de ez nem lenne baj. A toronylövész munkahelyét megszüntetni és távirányítót tornyot feltenni, mondjuk a parancsnok átvethetné a toronyfegyver kezelését. Valószínűleg pár tonnával nőne a gép súlya ezért a futóművet is megkellene erősíteni erősebb rugókkal és szilentblokkal . Na így már lenne valamivel több hely.
Igen, de ugyanannyi pénzért 50 perc lebeszélhetőség van a csomagban, míg a UPC-nél 150. Utóbbi jobban megérné.Telenor korlátlan?
Ez érdekes felvetés, utána nézek!Vodafone mobil wifi router? 5000 Ft és12 giga adatforgalom.
Igen, de ugyanannyi pénzért 50 perc lebeszélhetőség van a csomagban, míg a UPC-nél 150. Utóbbi jobban megérné.
miskolc belvárosában van vmi ünnepség, csomó katonai jármű kint van, főleg g merci meg unimog, de van egy btr is, belenéztem, hat srácok igy már értem miért mondjátok, hogy a desszant tér ergonomiai rémálom
Pedig átvillant az agyamon, hogy az Államkincstári befizetés helyett megállok hamarabb, s inkább ide indulok. De aztán úgy voltam vele, mint az egyszeri asszony:És ezzel mindent láttatok amit látni érdemes
Hány darab Mi-24 van amit fel lehetne újítani? Új elektrónikával meg egy jobb modernizációs csomaggal azzal még mindig lehet alkotni.