Nem azt mondtam van, hanem, hogy ne hasonlítgassuk már. Az leggyorsabban IOCt kapot, lefikázott F-35B meg Full AA fegyverzettel, JDAM, SDB, Pawawayal kapta meg az IOCt. Upsz.
Meg vagy lézer vagy GPS irányítású bombákat sem tud alkalmazni.
Nem azt mondtam van, hanem, hogy ne hasonlítgassuk már. Az leggyorsabban IOCt kapot, lefikázott F-35B meg Full AA fegyverzettel, JDAM, SDB, Pawawayal kapta meg az IOCt. Upsz.
Full AA?Gépágyú biztos nincs és AIM-9 sem.Az AMRAAM nem full AA!
Ha mindent tudna alkalmazni 100%-ban akkor nem hívnák IOC-nak.Meg vagy lézer vagy GPS irányítású bombákat sem tud alkalmazni.
Ha mindent tudna alkalmazni 100%-ban akkor nem hívnák IOC-nak.
offna, nem tudom melyik fórumba bökjem be.
megjöttek az indiaiak, és itt a lényeg, amiről már hónapokkal ezelőtt szó volt.
https://theaviationgeekclub.com/ind...e-flag-exercise-put-f-35-vs-su-30-first-time/
Reszkess Oroszorszàg !!
Közben azért Oroszország másik oldalára is érkeznek az F-35-ösök....
"All 10 F-35As that are to be deployed to Kadena Air Base, Japan as part of a Theater Security Package have arrived on the island of Okinawa on Nov. 2."
A gépágyút ma légiharc fegyvernek hívni már eufemizmus... 1982 óta nem volt gépágyús légigyőzelem semmilyen harci gép ellen tudtommal, akkor is már marginális volt. Az AIM-9-et meg csak külső függesztésben viheti egyelőre az F-35 szóval az AIM-120 az bizony full AAM fegyverzet, mert kvázi ez az egyetlen, aminek ma realitása van.Full AA?Gépágyú biztos nincs és AIM-9 sem.Az AMRAAM nem full AA!
A gépágyút ma légiharc fegyvernek hívni már eufemizmus... 1982 óta nem volt gépágyús légigyőzelem semmilyen harci gép ellen tudtommal, akkor is már marginális volt. Az AIM-9-et meg csak külső függesztésben viheti egyelőre az F-35 szóval az AIM-120 az bizony full AAM fegyverzet, mert kvázi ez az egyetlen, aminek ma realitása van.
Meg tavaly nyaron kaptak a AMRAAM C4 verzioi es azon felul egy szoftverfrissitest aminek kovetkezteben a kozeli legiharc kepessegei is nottek a raketanak. A sziriai SZ-22 ot ilyen AMRAAM el lottek le par honapja.
Ha mar legiharcraketa. Az elso 9X el kapcsolatban ugy hirlik muszaki problema lehetett. A NAVY azonnal tesztsorozatot hajtot vegre sajat maga. Tehat nem a gyar , es a problema nem jott elo mindig eltalaltak a celt.
Mi bajod van már megint...?Hát az pompás...
Bakkar dudikám, hanyadszorra kell elmondani, hogy az F-35A pontosan annyi csapásmérő fegyverzetet visz stealth konfigvan, mint az F-16C, aminek a leválátására terezték és ugyanúgy 2x AIM-120 van mellette. A 2x AIM-9 nem fér el belsőben, de ennek jelentősége nincs harcászatilag meg azért is, mert AIM-9X-et az F-16C gépek SMS korlát miatt nem tudnak vinni, ha a 3/9 HP-n egynél több intelligens fegyverzet van. Vagy akkor mutass 2xAIM-120 + 2xAIM-9X + PGM-es F-16-ról képeket, mert én asszem még soha nem láttam.Bombafegyverzet mellett 2 AMRAAM-ot tud magával vinni ami nagyon karcsú mindezt úgy,hogy nincs közeli légi arcra optimalizált fegyvere(az AMRAAM-ot annak nevezni eléggé eufémizmus)emiatt úgy gondolom,hogy kelleni fog a gépágyú.Már ha ragaszkodnak a kis RCS-hez ami elég valószínű.
Mi bajod van már megint...?
Bakkar dudikám, hanyadszorra kell elmondani, hogy az F-35A pontosan annyi csapásmérő fegyverzetet visz stealth konfigvan, mint az F-16C, aminek a leválátására terezték és ugyanúgy 2x AIM-120 van mellette. A 2x AIM-9 nem fér el belsőben, de ennek jelentősége nincs harcászatilag meg azért is, mert AIM-9X-et az F-16C gépek SMS korlát miatt nem tudnak vinni, ha a 3/9 HP-n egynél több intelligens fegyverzet van. Vagy akkor mutass 2xAIM-120 + 2xAIM-9X + PGM-es F-16-ról képeket, mert én asszem még soha nem láttam.
Az F-35A konfigja lényegében az stealth-ben, amit elvárnak egy géptől, am BVR-ban légiharcászkodik és mér csapást mér és az F-16C utódja. Ha ötvenszer nem lett elomondva, akkor egyszer sem. Kezdem nagyon unni a gumicsontkaidat...
Jaaaaaaaaaaaaaaj....Alit bombázni a sivatagban nem kell de ahhoz F-35 sem kell.Azt felejted el folyton,hogy nem csak amerikának lesz F-35 nem véletlen ragasztották fel az ASRRAM-ot az angolok a gépre...
Jaaaaaaaaaaaaaaj....
Az ASRAAM akkora "siker", hogy UK-n kívül egy a RAAF állította hadrendben...
Halkan jegyzem meg az ASRAAM is csak külső függesztéses lehet perpill...
A világ legjobb SA-val és data linkes DAS-sal, ha neked HOBS rakéta kéne az csak egy dolgot jelent. Az, hogy elbasztad és béna vagy a gépet használni. Az a gép, ami 360 fokos data linket IRST lefedéssel bír annak nem kell IR HOBS rakéta, a jövő az lenne, hogy AIM-120 méretű rakéta esetleg végszükség estén kap TVC-t, de egész egyszerűen nincs értelme. Egy data linkes 4 gépes F-35 kötelék lényege az, hogy mindig van, aki AIM-120 tud indítani erőlködés nélkül.
A HOBS képesség igény oldalát nem érted meg, hogy miért kellett anno és miért okafogyott az F-35-ön.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..