Az volt úgy felapplikálva hogy nem lehetett vele vízszintes helyzet alá (negatív szögtartomány) irányozni? Valami századost ki is rúgtak anno hogy szóba hozta.A Cougaron már NSzVT van, a DSK a HMMWV-n volt egy ideig, Afganisztánban használták.
Az volt úgy felapplikálva hogy nem lehetett vele vízszintes helyzet alá (negatív szögtartomány) irányozni? Valami századost ki is rúgtak anno hogy szóba hozta.A Cougaron már NSzVT van, a DSK a HMMWV-n volt egy ideig, Afganisztánban használták.
Nem, amire Te gondolsz az a Mercedes G270-es fegyverállványa volt, típusa UMF-1.Az volt úgy felapplikálva hogy nem lehetett vele vízszintes helyzet alá (negatív szögtartomány) irányozni? Valami századost ki is rúgtak anno hogy szóba hozta.
De itt még a Duskát is üzemképtelenné tuddjátok rohasztani.Vonatjegyet érdemelnétek Szibériába.A bantu négereknek több az üzemeltetési kulturája mint az MHnak
Látom fingod nincs az okokról de a szád az nagy...

Gondolom a kémrepülő eszébe jutott fent valakinek.
Csak halkan megkérdem, nem vagyok laikus, de célszakember sem: a BTR-t ATGM-ekkel is meg lehetne pakolni nem? Egy távirányítású (fentebbi kép) toronnyal és atgm-ekkel elég ütős lehetne még egy darabig.
És a linket megnézzted te örömkatona?Látom fingod nincs az okokról de a szád az nagy...
Már a 90-es évek második felében kísérletszerűen felszereltek az egyik BTR-80-as tornya mögé egy Fagot tartó állványt, hátránya volt, hogy a kezelő a bal oldali deszant búvónyílásban állva tudta csak kezelni.Csak halkan megkérdem, nem vagyok laikus, de célszakember sem: a BTR-t ATGM-ekkel is meg lehetne pakolni nem? Egy távirányítású (fentebbi kép) toronnyal és atgm-ekkel elég ütős lehetne még egy darabig.
Már a 90-es évek második felében kísérletszerűen felszereltek az egyik BTR-80-as tornya mögé egy Fagot tartó állványt, hátránya volt, hogy a kezelő a bal oldali deszant búvónyílásban állva tudta csak kezelni.
És a linket megnézzted te örömkatona?
![]()
Itt a gyári megoldás.Ha jol értettem a gugli forditot,a torony rászerelhető a régebbi változatokat.Igény szerint integrálnak rakétát/elektronikát
Én is tudom miért van ilyen állapotban a sereg/ország.BTR87es linket nézzd meg,azt véleményezd.Setra helyet gondoltam buszbeszerzési tenderre...Igen csak veled ellentétben én az okát is tudom az akadályoknak...

Én is tudom miért van ilyen állapotban a sereg/ország.BTR87es linket nézzd meg,azt véleményezd.Setra helyet gondoltam buszbeszerzési tenderre...![]()
Vab3asnak van?Nincs ma már létjogosultsága az ilyen könnyen páncélozott APC-nek.
Dudi te is tudod mindennek meg van létjogosultsága. Úgy mint egy nehéz APC nek úgy mint ennek a könnyű APC nek. A könnyű APC k ugyan úgy fent vannak tartva nyugaton is. Csak más kivitelben,összeállításban.Nincs ma már létjogosultsága az ilyen könnyen páncélozott APC-nek.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..