Az volt úgy felapplikálva hogy nem lehetett vele vízszintes helyzet alá (negatív szögtartomány) irányozni? Valami századost ki is rúgtak anno hogy szóba hozta.A Cougaron már NSzVT van, a DSK a HMMWV-n volt egy ideig, Afganisztánban használták.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az volt úgy felapplikálva hogy nem lehetett vele vízszintes helyzet alá (negatív szögtartomány) irányozni? Valami századost ki is rúgtak anno hogy szóba hozta.A Cougaron már NSzVT van, a DSK a HMMWV-n volt egy ideig, Afganisztánban használták.
Nem, amire Te gondolsz az a Mercedes G270-es fegyverállványa volt, típusa UMF-1.Az volt úgy felapplikálva hogy nem lehetett vele vízszintes helyzet alá (negatív szögtartomány) irányozni? Valami századost ki is rúgtak anno hogy szóba hozta.
De itt még a Duskát is üzemképtelenné tuddjátok rohasztani.Vonatjegyet érdemelnétek Szibériába.A bantu négereknek több az üzemeltetési kulturája mint az MHnak
Látom fingod nincs az okokról de a szád az nagy...
Gondolom a kémrepülő eszébe jutott fent valakinek.
Csak halkan megkérdem, nem vagyok laikus, de célszakember sem: a BTR-t ATGM-ekkel is meg lehetne pakolni nem? Egy távirányítású (fentebbi kép) toronnyal és atgm-ekkel elég ütős lehetne még egy darabig.
És a linket megnézzted te örömkatona?Látom fingod nincs az okokról de a szád az nagy...
Már a 90-es évek második felében kísérletszerűen felszereltek az egyik BTR-80-as tornya mögé egy Fagot tartó állványt, hátránya volt, hogy a kezelő a bal oldali deszant búvónyílásban állva tudta csak kezelni.Csak halkan megkérdem, nem vagyok laikus, de célszakember sem: a BTR-t ATGM-ekkel is meg lehetne pakolni nem? Egy távirányítású (fentebbi kép) toronnyal és atgm-ekkel elég ütős lehetne még egy darabig.
Már a 90-es évek második felében kísérletszerűen felszereltek az egyik BTR-80-as tornya mögé egy Fagot tartó állványt, hátránya volt, hogy a kezelő a bal oldali deszant búvónyílásban állva tudta csak kezelni.
És a linket megnézzted te örömkatona?
Itt a gyári megoldás.Ha jol értettem a gugli forditot,a torony rászerelhető a régebbi változatokat.Igény szerint integrálnak rakétát/elektronikát
Én is tudom miért van ilyen állapotban a sereg/ország.BTR87es linket nézzd meg,azt véleményezd.Setra helyet gondoltam buszbeszerzési tenderre...Igen csak veled ellentétben én az okát is tudom az akadályoknak...
Én is tudom miért van ilyen állapotban a sereg/ország.BTR87es linket nézzd meg,azt véleményezd.Setra helyet gondoltam buszbeszerzési tenderre...
Vab3asnak van?Nincs ma már létjogosultsága az ilyen könnyen páncélozott APC-nek.
Dudi te is tudod mindennek meg van létjogosultsága. Úgy mint egy nehéz APC nek úgy mint ennek a könnyű APC nek. A könnyű APC k ugyan úgy fent vannak tartva nyugaton is. Csak más kivitelben,összeállításban.Nincs ma már létjogosultsága az ilyen könnyen páncélozott APC-nek.