A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Én bezzeg anno Tatán nem kaptam ilyen kiképzést, pedig R-107-est használtam többször. Ma már kb be se tudnám kapcsolni. :)
Hiszed vagy sem az r107 bol meg nekunk is voltak kerdesek alapkikepzes zarovizsgajan... :D alap adatokat kellett rolla tudni meg egyszer megmutogattak hogy is nez ki... /isten tudja lehet meg ma is szamolnak velw valamilyen szinten vagy nemtudom/

• Tetszik
Reactions: antigonosz
Hiszed vagy sem az r107 bol meg nekunk is voltak kerdesek alapkikepzes zarovizsgajan... :D alap adatokat kellett rolla tudni meg egyszer megmutogattak hogy is nez ki... /isten tudja lehet meg ma is szamolnak velw valamilyen szinten vagy nemtudom/
Nekem még be is kellett hangolni meg adni egyet vele :D

• Tetszik
Reactions: Szittya
Tévedés, a helikopteres képességfejlesztésre szükségre van és felajánlhatjuk a NATOnak a speciális szaktudást.
IMG_1915.JPG
Oh deer (akarom mondani) dear God!

A válasz a cikkben a Magyar Honvédelem pont hu-n. A gépek vízuális felderítésre is alkalmasak. Valszeg itt a pilóták "szemére" gondoltak, mint felderítő berendezésre...

Végül is 100 éve is így működött, a Honvédség pedig a jó bevált dolgokat megtartja. A FLIR úri mulatság, a távcső és az M1 szemgolyó párosítása ellenben bevált és harcedzett megoldás, jobbra nincs szükségünk....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Egy kis zenés anyag hozzá...

Végül is 100 éve is így működött, a Honvédség pedig a jó bevált dolgokat megtartja. A FLIR úri mulatság, a távcső és az M1 szemgolyó párosítása ellenben bevált és harcedzett megoldás, jobbra nincs szükségünk....
Ja, ezért is írunk 2018-at úgy, hogy csak vontatott tüzérségünk van, holott voltak önjáróak a II. vh.-ban is, meg utána is, minek is az... Nagyon szeretném már látni a belengetett lengyel rákokat...

Ja, ezért is írunk 2018-at úgy, hogy csak vontatott tüzérségünk van, holott voltak önjáróak a II. vh.-ban is, meg utána is, minek is az... Nagyon szeretném már látni a belengetett lengyel rákokat...

Tartok tőle, a választásokig már nem fognak fegyvert bejelenteni. Addig meg inkább a békésebb dolgok lesznek előtérbe. Teherautó, busz, kiképzőgép, stb.

Nekem még be is kellett hangolni meg adni egyet vele :D
Nem volt egy nagy szám, folyton az akksikkal ment a harc, volt amelyikbe belerohadt. Egyszer a század pk helyettesem ( százados lett zászlósból mert beiratkozott a Kossuthra mert a tábornok testvére a vezérkarban már nem bírta nézni mit szerencsétlenkedik) kitalálta hogy Mi-8-ról R-107-el utasítsuk a lenti D-20 üteget a tüzelésre. Persze hogy nem működött a Faraday hatás miatt. És ezt egy híradós százados találta ki, talán nem véletlen hogy a század pk főhadnagy volt.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Csodálatos airsoft-os lőkiképzés! :D