[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Újabb buszozás :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ny-Aleppoba tartó HTS konvoj. Készülnek a JTS elleni meccsre.

Maradékok Duma-ban. Találtak egy 152 mm-es löveget is.
Da2nU9HW4AIg806.jpg

Da2npsQW0AAtQ8F.jpg

Da2nqehXcAEki7R.jpg

• Tetszik
Reactions: jani22
Ez egy Fehér Sisakos kép. A kardiológus szerint az ECG elektródák teljesen rossz helyen vannak, ergo a kép hamis.
A hamis bizonyítékok nem jelentik az állítás hamisságát.

Különben az egész háború alatt nem láttam szaxerű harctéri mintavételt. pedig gondolom a nagyok csak küldtek vegyifelderítő alakulatot a helyszinre.
Én egyszer mutattam ki szarint gyakorlásképpen, akkor sem sikerült. Azt mondta a parancsnok, menjek minél közelebb, a gyakorló gázgránáthoz,akkor lessz jó. Nos, én túl közel mentem, és elégett a füstszűrő papír a pumpában, és kormos lett a szonda, ezért nem látszott az eredmény. Ugyan olyan szonda, mint amit az út szélén kell megfújni.

• Tetszik
Reactions: antigonosz
Már miért? Az iwodzsimai zászlóállítós kép hamis. A Reisztag tetején az orosz zászlókitűző katona hamis. A viet megégett szaladó kislány meg nem amerikai pirózás alatt készült.

Egyébként a két legelső példádban szerepló kép nem hamis, csak az eredeti nem mutatott jól a médiának, ezért beállították. Vagy azt gondolod, hogy a gyóztesek egy rossz minőségű képpel akarták kommunikálni a győzelmüket. Mindkét zászlós esemény megtörtént. Ja, nem pont akkor, nem pont azokkal a szereplőkkel, de mégis....Szerintem ez semmit nem von le semelyik értékéből, mert a szimbolikus jelentőségük volt a lényeges...

Már miért? Az iwodzsimai zászlóállítós kép hamis. A Reisztag tetején az orosz zászlókitűző katona hamis. A viet megégett szaladó kislány meg nem amerikai pirózás alatt készült.
Szerintem az általad felhozott példákat nem lehet párhuzamba állítani ezzel az esettel. Itt pont, hogy a hamis "bizonyíték" volt a támadás kiváltásának az oka, mint pl ugye anno Irak megtámadásánál. Azok a példák amiket felhoztál semmit nem változtattak az épp akkor dúló háborúk és csaták kimenetelén, lefolyásán.