Szu-57 / Su-57 Felon / PAK-FA (T-50) / FGFA (Szuhoj, Oroszország)

Legyünk őszinték. A 100 milliós, 50 milliárdból gazdálkodó oroszokat a milliárdos, 200 milliárdból gazdálkodó kínaiakhoz mérni állandóan is kb ennyire értelmes. Kína súlycsoportja az USA, az oroszoké a franciákhoz, britekhez, japánokhoz hasonló közép hatalmak.

Amikor maguk az Oroszok is ezt teszik annyira nem kell rajta meglepődni.

Szép álom lenne ez az oroszoknak
https://defence-blog.com/aviation/t...-fifth-generation-fighter-jet-production.html
39834967_2175960459313365_3923459930635370496_o-1140x570.jpg
Indiával ellentétben ők hozza is tudnának tenni valami know how-t a programhoz, mivel van némi infójuk az F-35-ről, gyártásról is, rendszerek tudásáról is, igaz még a pilótáik nincsenek szabadon engedve az USA-ból és nem is lesznek ha ekkora összeborúlás lesz az oroszokkal.

• Tetszik
Reactions: fip7 and Roni
Az amik nem fgonak semmit sem megmakacsolni max elnézik hogy lesz sz-400 és kész .
Ha vége az f-35-nek akkor oda a NATO szövetség is .Ezt nem fogják a jnekik bevállalni .
Vagy a törökök lépnek vissza az f-35 javára .
Az Oroszok erőlködnek hogy a törökök a pakfa gépet válaszzsák de nem fogják .

• Tetszik
Reactions: gacsat
Az amik nem fgonak semmit sem megmakacsolni max elnézik hogy lesz sz-400 és kész .
Ha vége az f-35-nek akkor oda a NATO szövetség is .Ezt nem fogják a jnekik bevállalni .

A törökök nem fognak visszalépni az Sz400-tól.

Ez igaz ,csak hát tuti nem lesz ebből semmi.
Az f-35 meg már ngayon előre van a törököknél + a pakfa 2028-ig sehova :(
Annyira előre van a törököknél az F-35, hogy a szerződéstől függetlenűl nem adják oda a gépeket nekik, és lehet a pilótáikat sem kapják majd vissza, hogy otthon ne meséljenek a gép gyengéiről.

• Tetszik
Reactions: borisz and fip7
Trump már a WTOt veri szét, ami csöppet fontosabb mint a NATO.

• Tetszik
Első szériás Szu-57 -sek a Déli katonai körzetbe lesznek telepítve. Ennek kapcsán korszerüsítik a katonai reptereket is.

• Tetszik
cinikus

Leadtam a voksom oda is. ;)

Viszont az eredeti szavazás nem arról szól, hogy a PAKFA olyan, mint amilyennek megszavazzuk, hanem arról szól, hogy mit gondolnak a gépről az emberek. És engem ez is érdekel, még ha elég bénák is a kérdések.

• Tetszik
Reactions: cinikus
cinikus

Viszont az eredeti szavazás nem arról szól, hogy a PAKFA olyan, mint amilyennek megszavazzuk, hanem arról szól, hogy mit gondolnak a gépről az emberek. És engem ez is érdekel, még ha elég bénák is a kérdések.
Köszi. :D (25 szavazat amúgy a max.) Ebben tökéletesen igazad van, érdekes is, poénnak felfogva kifejezetten jó. :D

cinikus

A legérdekesebb amúgy a szavazatok térképe. Kiderül belőle, hogy boki megint úgy ült le a hivatali számítógépe elé, hogy b*szott bekapcsolni a VPN-t, így látszik, hogy Moszkvából szavazott. :D :D :D

Egy tipp, hogy melyik bázisra kerülnek?
Ha tippelnem kéne akkor valahova Asztrahány közelébe fognak települni a gépek a további tesztelések meg a nyugati határtól való viszonylag nagyobb távolság miatt. Azt sem tartanám elképzelhetetlennek, hogy Asulukban kipróbálják a típust a rendszerben álló, illetve a jövőben rendszerbe állítandó légvédelmi rendszerek ellen, hogy mégis mire képes ellenséges környezetben.