Szu-57 / Su-57 Felon / PAK-FA (T-50) / FGFA (Szuhoj, Oroszország)

Mert így vezették a gépet. Ha semmiféle vezetett/palástorsót nem csinálna a pilóta, akkor is magasságot veszít. Ez azért van, mert a gép állásszöge változik az orsó alatt és a szárny azonos negatív állásszögben kisebb felhajtóerőt termel, mint pozitívban.
Én sokkal tömörebben írtam le, mint kezdőknek, olvass vissza és tanulj. By Havas :D

Én sokkal tömörebben írtam le, mint kezdőknek, olvass vissza és tanulj. By Havas :D
  1. Nem láttam a kommentedet, mert úgy működik a fórum, ahogy.
  2. A kommeted ebben a formában a blődség és értelmezhetetlenség között van.
  3. Ennek fényében képtelen vagyok megérteni, hogy mit kóstólgatsz és személyeskedsz folyamatosan.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: wolfram
"OKB Suchovo" moszkvai tesztközpontja, ahol a szárnyakat tesztelik.A videón látni amint a szárny eltörik 104%-os terhelésnél.

Hamarosan jön a Vojennaja Prijomka új PAK-FA-s filmje. A tegnapi és mai videó is abból vannak.

• Tetszik
Reactions: wolfram and fishbed
the fifth-generation warplane is built to conduct the majority of its flights at supersonic speeds.

Cuki a csajszi 0:19-nél.

"OKB Suchovo" moszkvai tesztközpontja, ahol a szárnyakat tesztelik.A videón látni amint a szárny eltörik 104%-os terhelésnél.

Hamarosan jön a Vojennaja Prijomka új PAK-FA-s filmje. A tegnapi és mai videó is abból vannak.

A Spektrum TV igazán megvehetné a Vojennaja Prijomka filmjeinek közvetítési jogát, mert jó lenne magyar szinkronnal is megnézni ezeket.

• Tetszik
Reactions: fip7
@Allesmor Obranna
Gyakran hoztad fel a témát....
Íme: (részlet az új filmből-VP)
"Су-57 сможет садиться на сверхкороткие полосы и авианосцы"

Remélem ilyet látunk majd benne :p
77374810001_5036055866001_5036005093001-vs.jpg

Még egy videó(részlet):Szu-57 alacsony magasságon

• Tetszik
Reactions: fishbed and wolfram

Hát akkor megkérjük bokit hogy fordítsa le nekünk hogy miről is beszélnek 2 percig ;)
Mert én nagyon kíváncsi vagyok mitől lenne ez a gép jobb mint az f-22 és az f-35 :)

Hát akkor megkérjük bokit hogy fordítsa le nekünk hogy miről is beszélnek 2 percig ;)
Mert én nagyon kíváncsi vagyok mitől lenne ez a gép jobb mint az f-22 és az f-35 :)
Hát pl szebb :D;)

• Tetszik
Reactions: fip7

Az úriember Mihail Sztrelec főkonstrüktőr és a Szuhoj tervező és konstrüktőr iroda igazgatója. Ezt mondta:
"Российский истребитель пятого поколения Су-57 превосходит американские F-22 Raptor и F-35, причем первого - по возможностям нанесения ударов по наземным целям, а второго - в воздушном бою. "

"Российский истребитель пятого поколения Су-57 превосходит американские F-22 Raptor
:rolleyes:
Aham ! És miben múlja felül a a raptort?

"Российский истребитель пятого поколения Су-57 превосходит американские F-22 Raptor
:rolleyes:
Aham ! És miben múlja felül a a raptort?
Leírtam fent egy mondatban. Dobd be a fordítóba és megtudod miben múlja felül az F-22 és miben az F-35 gépet. :)

• Tetszik
Reactions: grigorij3
Elsősorban a földi célpontok elleni harcban, másodsorban a légiharcban... (dogfight?) Valahogy így, nem?

Bedobtam de értelmetlen
Az f-22-est légiharcban az f-35-öst pedig földi célok megtámadásában .

Az igen!
Csak a szokásos propaganda megy úgy látom .

Amúgy szép gép jól manőverezhető, a 30-as hajtóművel ez csak még jobb lesz .
Viszont a lopakodást nézve meg az avionikát + fegvyewrezetet nézve a gép el hasal .
És bizony ennek a gépnek nem az f-22-sel kellesz szembeszállni hanem az f-35-ökkel aminek aviónikája még az f-22-nél is brutálisabb
Az f-35 nem földi csapásra lett tervezve hanem arra is .

Elsősorban a földi célpontok elleni harcban, másodsorban a légiharcban... (dogfight?) Valahogy így, nem?
Bedobtam de értelmetlen
Az f-22-est légiharcban az f-35-öst pedig földi célok megtámadásában .

Az igen!
Csak a szokásos propaganda megy úgy látom .

Amúgy szép gép jól manőverezhető, a 30-as hajtóművel ez csak még jobb lesz .
Viszont a lopakodást nézve meg az avionikát + fegvyewrezetet nézve a gép el hasal .
És bizony ennek a gépnek nem az f-22-sel kellesz szembeszállni hanem az f-35-ökkel aminek aviónikája még az f-22-nél is brutálisabb
Az f-35 nem földi csapásra lett tervezve hanem arra is .

Az orosz 5. generációs vadászgép a Szu-57 fölülmúlja az amerikai F-22 és F-35-öt- az elsőt(F-22) a földi célok elleni csapás lehetőségével a másodikat(F-35) légiharcban.
Ezzel az állításával nem mondott semmi valótlant a főkonstrüktőr és igazgató.

• Tetszik
Reactions: gacsat