Ja, értem:
"Az egyensúlyra azonban nagyon vigyázni kell, már csak azért is, mert a digitalizáció és a robotika terjedése gyorsan és alapvetően változtathatja meg a viszonyokat. A raktáros munkahelye veszélybe kerülhet egy önvezető targonca beállításával, és akkor hirtelen olyan mérnökökre lesz szükség, akik azt programozni vagy javítani tudják. Akkor pedig lennie kell olyan egyetemi tanároknak, akik képesek ezeket a szakembereket kiképezni."
"A másik ok, hogy a fodrászoktól kezdve a kőműveseken keresztül a villanyszerelőkig a szakmunkások jelentős része a szürke zónában dolgozik. Egy hétköznapi összehasonlításban azonban az emberek azzal számolnak, ami a hó végén a markukban marad, vagyis általában nem érdekli őket a hivatalos statisztika"
Tényleg, én nem mondtam ezt
És én leírtam hogy a jól dolgozó szakmunkás keressen is. És ha te az vagy mit zavarnak téged az értelmiségiek? rohadt tanárok, orvosok, mérnökök, jogászok, kutatók, nélkülük lesz jó az ország, dögöljenek meg éhen, úgy lesz blogen tökfeje elégedettségétől nagy az égen...
Sőt, rohadt szemüvegesek!
Ne nevezzünk már valakit érelmiséginek csak azért mert diplomás.