Balázs, lépj ki egy kicsit mert ha kirakatod magad nem lesz miért olvasni a a fórumok felét. Majd én kiíratom magam, jól alszom utána is.
Nem, az értelmiségi valóban nem hisz a abban hogy egy egész világot behálózó Soros-ügynökség igazgatja az összes civil mozgalmat. Már csak azért sem, mert mielőtt ezek a mostani vezetők K-Európában előmásztak a bokorból nagyon-nagy örömmel vették az Soros minden támogatását, a szervezeteinek minden segítségét az általuk korruptnak nevezett hatalom ellen - aztán nézd már, most hogy ők lettek a kibaszott korrupt hatalom így nem tetszenek neki. De ezt nem akarják meghallani akik csak az akarják üvölteni hogy TASZ meg Amnesty! pfujjj - ez azért van mert primitívek.
Nem, a diplomások nagy része nem szakadt el a kevésbé iskolázottaktól, nem rühelli a társaságukat, nem nézi le őket azért mert nincsen diplomájuk. Ez egy faszság. Viszont elég sokszor szembesül azzal hogy az átlagnak kurva jó és kényelmes az ami van, kolbászsörcigifű (mellesleg ezek jó cuccok
), és képtelen bármit is átgondolni, mérlegelni. Kibaszott írigy arra hogy a másiknak több van, de azt nem látja hogy az azért évekig baszodott az iskolában, nem keresett addig rendesen. Leírni hogy az értelmiség egy felesleges szar, az nem hitelrjugend hanem a Mao féle kínai meg kambodzsai út, igen sikeresek is lettek utána ezek az országok az értelmiség kinyírásától. Amiért ezt blogen úr felvetette, azt kell gondolnom hogy ő egy anyaszomorító szar, aki irigy a többiekre.
A bölcsészek folyamatos ekézése meg itt a fórumon nekem a legviccesebb, nekem minden bölcsész ismerősöm kurva jó állásban ül, teljesen jól keres,van munkája? Hogy nem pont szabad bölcsész állást tölt be vagy nem pont ír lingvisztikát kutat? Na és? Mindenre megtanítható, intelligens, idegen nyelveket beszélő ember...
"Erre viszont már semmilyen formában nem megoldás, semmilyen társadalmi szocializáció, mivel az egyetemi humánoktatás szerkezete a probléma maga! Ha egyáltalán problémaként kell felfognunk a humán hitelvek átadásának egyetlen ismert módját, amikor a megkérdőjelezhetetlen tekintélyű pátriárka tanítja a csillogó szemű növendékeket azokra az hittételekre, amiket követniük kell, ha jót akarnak. A világon minden civilizációban, minden korban így működött a humánoktatás, ebből szerintem nincs kiút, az egyetlen amit tehetünk, hogy minimalizáljuk a hitelvű (a bölcsészet lényegében an-block) humántárgyak arányát a társadalom finanszírozta oktatási rendszerben." -én is volt hogy ezt gondoltam. Nagyjából tizenhét éves koromig. Azóta azt gondolom hogy az általuk képvisel gondolatok miatt jó embernek lenni... ... és nem blogennek.
Nem is értem hogy tud valaki ennyire buta fasz lenni, de tényleg. Ha ezen az isten barmán múlna akkor a cégeket megint kömívessegédek és pásztorok vezetnék, mert azokat nem ferőzte meg az olvasás liberális mérge, te jó ég mekkora faszfej.
És nem, a magyar államapparátus nem tud olyan sorkatonai rendszert kifejleszteni (nem kis részben a blogen és társai szerinti. sérült lelkű szerencsétlenek miatt) ami nem arra használná fel a hatalmát szétivott őrmestereknek hogy mint apámat és sorstársait megalázzák lépten-nyomon. (-Beszél valaki németül? -jelen -akkor három napig disznót herél a doktor úrral és hasonlóak tömkelege).
Invidualizmus mint szitokszó, itt tartunk, hihetetlen.
ÁÁÁ, ma kár volt belépnem ide, hazafias oktatás, azt a faszomat. Ez mit takar? Elmondják a gyerekeknek hogy a magyar születetten és munka nélkül többet ér mint bárki más? vagy mi a faszt?
Abba is hagyom, hihetetlen.