Szu-57 / Su-57 Felon / PAK-FA (T-50) / FGFA (Szuhoj, Oroszország)

Valószínűleg FAKE, de a Paris Air Salon twitteroldalán (leBougret) szerint elmételileg demot repül a Szu-57.. (az embargó miatt, ezt elég nehéz kivitelezni, bár az eseménynek és az oroszoknak jót tenne, az USA meg mindenképpen meg fogja akadályozni. (Macron sem egy Oroszbarát).
Szivük mélyén a francik mindig oroszbarátok.

Szu-57 pilóta sisakja.
E7QmWdtGiAo.jpg

“This is the best plane today, the world’s best aircraft,” Putin said... vagy az oroszról angolra fordításnál csúszott el a dolog?
Én az eredeti Putyin nyilatkozatról beszéltem, tehát orosz nyelven. Néztem is és olvastan is amikor erről beszélt.

Én az eredeti Putyin nyilatkozatról beszéltem, tehát orosz nyelven. Néztem is és olvastan is amikor erről beszélt.
A TASS hozta le így, akkor ők voltak pontatlanok. ha jól látom, azt vitte tovább a legtöbb média.
illetve máshol sem voltak pontosak: “Su-57 or“ PAK FA ”, as we call it, is that it is a front-line aviation complex that is very promising. It is the best we have now and indeed the best in the world..." ez meg a RIA Novosti

A TASS hozta le így, akkor ők voltak pontatlanok. ha jól látom, azt vitte tovább a legtöbb média.
illetve máshol sem voltak pontosak: “Su-57 or“ PAK FA ”, as we call it, is that it is a front-line aviation complex that is very promising. It is the best we have now and indeed the best in the world..." ez meg a RIA Novosti

Kiragadnak egy részletet és már meg is van a félrefordítás. Putyin a gép manőverező képességét nevezte a világ legjobbjának.

Minthogy tíz évvel későbbi az F-22esnél akár igaz is lehetne. Az ólajtóhoz is ciki illesztéseket nézve azonban nem hiszem.

Ebből a képből Talán! 12 év múlva lesz export .
Még mindig úgy vagyok vele hogy ez egy drága sport repülő lesz a közeljövőben is . Míg az f-35 egy igazi high tech gép, amihez most készül az új sz-400 gyilkos rakéta;)

Ebből a képből Talán! 12 év múlva lesz export .
Még mindig úgy vagyok vele hogy ez egy drága sport repülő lesz a közeljövőben is . Míg az f-35 egy igazi high tech gép, amihez most készül az új sz-400 gyilkos rakéta;)

Nem a mostanit kínálják, hanem már az új hajtómüvel. Először az orosz VM megerendelése lesz teljesítve. Exportra majd csak 2025 után mehet.