Tehát ilyen szövetségesek legyünk, akik szintén így gondolkodnak? Akkor milyen alapon várnánk el, hogy megvédjenek? A mi honvédeink nem áldozzák fel magukat Elzászért vagy Sziléziáért, pláne nem a Baltikumért a te logikád szerint. Gratulálok!
Ja, biztos nagyon érdekelné a Nyugatot a sorsunk. Mindig is figyelemmel kísérték a sorsunkat, és keresztbe is tettek, ha tudtak. Amúgy vagy nem igazán érted a dolgot, vagy manipulálni próbálsz. Az volt az alap tézis, hogy ők szarnak telibe minket, te meg visszatámadsz, hogy mi milyen szövetségesek vagyunk.
Amúgy én egy bokarándulást sem kockáztatnék idegen érdekért. Faji háború más lenne, de előbb magyaráznám egy kommunistának a piacgazdaságot, minthogy mondjuk szláv belharcokba belemásszak.
Értem én hogy jól gondolod de azért 44 Leo meg 24 Pzh édeskevés hogy erőt demonstráljunk az ukránoknak. Ez olyan mintha egy Pumi nekirontana a Komondornak. Nézd meg mijük van a Wiki-n, ha annak a negyede elindul még akkor is.
Másik dolog hogy népességnövekedést akarnak elérni, azt pedig annyira nem ösztönöz egy annyira elmérgesedett közeg hogy tankkal kelljen felvonulni a határon.
Na jó, de akármekkora összevonást nem tudnak végrehajtani, mert nem fér el. Nem a büdös nagy ukrán sztyeppe, ahol harckocsi hadtestek kergethetik egymást. Kb. egy megyényi terület. Grátisz Keletről sem vonhatnak el akármit.
Csak úgy elképzelem: Orosz- Nato háború, mi ugye semlegesek vagyunk. Akkor kit érdekelne, ha bárki lerohanna minket?
Az ugye megvan, hogy a SzU. eleve úgy számolt, hogy a III. Birodalom ellen akkor is átvonulna Magyarországon, ha semlegesek maradunk?