Neked meg rossz szokásod, hogy 2 perces felületes google keresgélés után néha mindféle forrás vagy érvrendszer nélkül badarságokat írsz, aztán amikor rajtakapnak, jön a szokásos "érvrendszered" hogy csakazértis neked van igazad és mindenki aki korrigál biztos csak személyeskedik.
Az érvrendszernél ott tartunk, hogy ezen rendszer alapján kaptam nem egész három évig a fizetésem, a kollégákkal rágtuk a vezetés fülét, hogy kevés a fizetés, lobbyzzanak már az érdekünkben. Ők próbálkoztak, és a minisztériumból jött a magyarázat, mely szerint a szorzókhoz nyúlni nagyon macerás, nagyon indokolt helyzetben lehet csak, az alaptétel az, hogy a bértáblát és az illetményalapot emelik, ha a kormány jóváhagyja. Aha, hát arra meg várhat mindenki...
Persze én ugye "2 perces felületes google keresgélés után" szoktam a témákhoz hozzászólni, szóval inkább csendben is maradok...

Hagyjuk, jó?
Nem ok nélkül vagy ignored státuszban nálam, csak ugye néha, ha olyan napom van, ránézek, az ignoráltak éppen mit szóltak az adott témához hozzá (ilyen szempontból milyen jó is a HTKA...).