Neked meg rossz szokásod, hogy 2 perces felületes google keresgélés után néha mindféle forrás vagy érvrendszer nélkül badarságokat írsz, aztán amikor rajtakapnak, jön a szokásos "érvrendszered" hogy csakazértis neked van igazad és mindenki aki korrigál biztos csak személyeskedik.
Az érvrendszernél ott tartunk, hogy ezen rendszer alapján kaptam nem egész három évig a fizetésem, a kollégákkal rágtuk a vezetés fülét, hogy kevés a fizetés, lobbyzzanak már az érdekünkben. Ők próbálkoztak, és a minisztériumból jött a magyarázat, mely szerint a szorzókhoz nyúlni nagyon macerás, nagyon indokolt helyzetben lehet csak, az alaptétel az, hogy a bértáblát és az illetményalapot emelik, ha a kormány jóváhagyja. Aha, hát arra meg várhat mindenki...
Persze én ugye "2 perces felületes google keresgélés után" szoktam a témákhoz hozzászólni, szóval inkább csendben is maradok...
![Stick Out Tongue :p :p](/data/assets/smilies/tongue.png)
Hagyjuk, jó?
Nem ok nélkül vagy ignored státuszban nálam, csak ugye néha, ha olyan napom van, ránézek, az ignoráltak éppen mit szóltak az adott témához hozzá (ilyen szempontból milyen jó is a HTKA...).
![Cool :cool: :cool:](/data/assets/smilies/cool.png)