T
Törölt tag
Guest
Nem azért 3napos mert elfér benne minden ami 3 napnyi autonóm harchoz elég!Sehol nem nagyobbak a 3 naposnak nevezett zsákok.
Szerintem félreértettek mind a ketten. A (3 napos, 37l?) arra vonatkozott, hogy tényleg megtaláltam-e a képek alapján a zsákot?Te basszus a zsák neve rush 24 ? az neked mióta 3 napos ? A rush 72-vel kevered ami kissé nagyobb ennél. Az angol bili meg a tartalékosoknak beszerzett turkálói készletből van. Kicsit jobb mint az acél a francia meg egyelőre csapatpróba alatt van és nincs is annyi belőle, hogy még ide is azt adják.
Illetve most nem értem. Dudi azt írja, hogy 3 napos, a nevéből meg tényleg 1 naposnak tűnik. Persze plusz zsebekkel megoldható a bővítés.

DE ez alapvetően lényegtelen. A zsákkal semmi bajom. Nekem csak a színe volt furcsa.
Ez most akkor egy újabb csapatpróba?

Mert a francia kevlár sisakról is - amikor megjelent sötétszürkében a lengyelországi gyakorlaton - azt mondtátok, hogy az lesz rendszeresítve.
Az államtitkár esetében pedig konkrét nevet is írhattam volna. Olyat, aki szeret szerepelni. Ezzel ilyen irányú "hajlamait" ki is tudná élni....

Annyiban kritikus részemről a megjegyzés csupán a képriporttal kapcsolatban, hogy 1-1 ilyen csapatpróbát nem biztos, hogy a nyilvánosság előtt kellene intézni. Ezek a képek pedig inkább tűntek némi termékbemutatónak (pl. zoomolt táskával), mint tényleg az Altiszti Akadémiáról helyzetjelentésnek.