Beszélgető

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 280
84 343
113
Oldalfüggetlenül. :) Én személyesen egy elég konzervatív faszi vagyok, eléggé nemzeti is, így afféle politikai árva e szép hazában, de hányok az ilyen uszítóktól, mindegy, hogy melyik oldalon állnak. Balos-jobbos ebben a viszonyrendszerben egyremegy, az egyik internacionalista, a másik nemzetieskedő, de mindkettő plebejus-szocialista, ugyanannak az éremnek a két oldala. De hagyjuk is, mert belpolbűnözés lesz belőle.

Dehogy vagy te konzervatív ... Vagy olyan konzervatív vagy, mint az ellenzékkel összeálló Bod Péter Ákos, meg a Fideszes árvák.
 
  • Tetszik
Reactions: zeal

Schurrer

Well-Known Member
2019. március 9.
1 052
786
113
Felnőttek a feladathoz?Vagy inkább nem változtak.Pénzért és pozicióért,hatalomért,bármikor hitet váltanak,bármilyen anust fényesre nyalnak,bármilyen hazugságot szájukra vesznek.Egy elvhez hűek csak-bármilyen elvtelenséget megtesznek a hatalomért és a pénzért
Ezt én sem értem, hogy milyen feladathoz nőttek fel ezek a Soros árvák...de a pénz Gyuri bácsitól már akkor sem volt büdös nekik.
 
  • Tetszik
Reactions: fishbed

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 280
84 343
113
Csak kiforgatod amit a masik leirt, de belemegyek a jatekba. ;)

Mi szamit komoly rendszeres segitsegnek? Peldaul hogy nem szavazok olyan senkihazi partokra, akik nem adnanak nekik allampolgarsagot? Vagy hogy tudok szerezni csempeszett cigarettat. Ha kell szoljal, azzal mindneki jol jarna es akkor nincs vita.:)

A liberalis fidesz-duma mar okafogyott. A fidesz kabe mindig a komcsik ellen dolgozott. ...huh, ez igy mar belpol lesz. Ezt a reszt elengedem.
Bayer nem balliberalt (es egyedul bucira veri a fel fuggetlenobjektiv mezonyt :p). Ezert akarjak lejaratni es hazudnak rola. Felolem aztan kopkodhetitek, mert sajnos ez is a politikai ujsairas resze, de attol meg nem lesz jobb helyzetben az ellenzeki ujsagiras. o_O

Ja, es visszaterve az eredeti problemahoz. Tenyleg rohadt nehez ugy erzekenyiteni, ha kozben valaki folyton emlekeztet a hazugsagra, de ugy nez ki uj szelek fujnak... Oruljunk neki. :cool:

Nagyszüleim 2x telepítették ki, vagyonukat 3x vették el különböző ország béli kommunisták. Nem mennék bele. Sosem szoptam be semmi olyat, amiről egyesek azt mondták, hogy ez jó, ez nemzeti, ez a jövő, ez Európa, míg a másik a múlt. Ezek a senkik mára ott csücsülnek az összefosásban, és tiszta szar a fejük, vagy már sehol sincsenek. És ma tovább borult a kaki, amit eddig is tudtam, hogy így működik, és ez így van jól.
 

Schurrer

Well-Known Member
2019. március 9.
1 052
786
113
Egyreszt belpol es semmi kedvem megint atnevelotaborba menni, masreszt pedig orulok, hogy idovel felnottek a feladathoz. Ennel nagyobb bajod sose legyen veluk. :)
Rendben, csak azt nem értem soha, hogy ha vita van egy témáról, miért kell a másikat egyből személyében negligálni. Nekem pl igen is fontos az ukrajnai magyarság, gyűlölöm ahogy ott bánnak velük, mégis azt kapom, hogy leszarom őket, miközben erről nem is beszéltünk,nem is állítottam ilyet. Akkor miért kell ez?
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 280
84 343
113
De Bayer igen. Ezt írta le. És még védik egyesek. A pofám leszakad.


Ki mondta, hogy kérünk ilyen emberekből..? És nem azért, mert arab. Fehér emberből sem kéne az ilyen.

Ha szerinted más az átlag, akkor a bűnös bűnösségét neked kell bizonyítani.
Abból kiindulva, hogy miket látok az utcán - tegnap egy fickó mellettem telefonba mondta a gyerekének, hogy hazamegy és ponáveri, ha nem kussol - akkor nem értem azt, hogy mitől van egyesekben ez a mérhetetlen földrajzni, bőrszíné és istentudja milyen alapú felsőbbrendűség. Az, hogy téged véletlenül egy átlagosan más társadalomba szültek téged ettől még nem tesz semmivé. Lehetsz nettó kretén.

Anno más topikban beszélgettünk a vezetésről. Ott is tipikus példák vannak. Mindenki idióta, de sajnos kevesebben vannak azok, akik betartják a szabályokat. Ezzel ott egyet értettünk.

A videón szereplő arc mindennek a legalja. Egy Tordaibence-skálán 9,9.

Nem az a baj, hogy valaki azt mondja a gyerekének, hogy hazamegy, és pofán veri, erre nincs bizonyíték, ráadásul ez néha már kötőszó a proliknál. Hanem az, hogy ez a gyerek még karonülő, állni sem tud, nemhogy menni, ez meg ... És igen. Az ürge mondjuk, hogy arab.

Olyan ez, mint a minden Fideszes bűnöző. Ott szeret a nép általánosítani, és ha jönnek a tények, kormánypropagandázni védekezésképpen. Most meg Bayer a genya, hogy feltette? Ne már! Mindenhová fel kellene. Ők akarnak ugyanis szír menekültként meg még ki tudja milyen címszó alatt Európába jönni és elterjeszteni a maguk megszokott kulturáját.

Bayer annyit írt (tanuljatok már meg végre szöveget értelmezni!): "Ezek akkor is terroristák, ha nem azok... " Hogy ezt most TGMesen rasszistának állítod be, vagy másnak, miközben mindenki cigány Viktorozik? Hagyjuk már a képmutatást!
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 021
66 486
113
De Bayer igen. Ezt írta le. És még védik egyesek. A pofám leszakad.


Ki mondta, hogy kérünk ilyen emberekből..? És nem azért, mert arab. Fehér emberből sem kéne az ilyen.

Ha szerinted más az átlag, akkor a bűnös bűnösségét neked kell bizonyítani.
Abból kiindulva, hogy miket látok az utcán - tegnap egy fickó mellettem telefonba mondta a gyerekének, hogy hazamegy és ponáveri, ha nem kussol - akkor nem értem azt, hogy mitől van egyesekben ez a mérhetetlen földrajzni, bőrszíné és istentudja milyen alapú felsőbbrendűség. Az, hogy téged véletlenül egy átlagosan más társadalomba szültek téged ettől még nem tesz semmivé. Lehetsz nettó kretén.
Lehetek, koztuk es koztunk is vannak ilyenek. Es lesznek is mindig is. Tobbszor hazauzentem en is hasonlot a gyereknek telefonon mikor az asszony felhiv hogy nem bir veluk. Altalaban megnyugszanak utana. De szerintem ezen egy csalados ember tobbszorosen atesik. A liberalis gyerekneveles amugy is megbukott. Itt a filmen viszont en arra utaltam hogy ez lehet sima szokas is arrafele egyes helyeken. Most telefonon had ne olvassam at a korant mit ir errol. Viszont amit tudok a szokasaikrol hogy egyes helyeken korulmetelik nem csak a fiukat de a lanyokat is. Tovabba egyes tuareg torzseknel direkt kenyszeritik a noket hogy egyenek es elhizzanak mert akkor latja a kero hogy van penz a csaadnal. Bar ez utobbi Kolompareknal is hagyomany, marmint az elhizas. Aztan megkovezik halalra a hutlen (lehet csak megeroszakot de ezeknel az egykutya mert azert is a no a hibas) asszonyt. Na mindegy, mindenesetre errefele maskepp tanitjak jarni a gyerekeket, legalabbis eddigi tapasztalataim szerint.
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 021
66 486
113
Ezt az embert le kell tartóztatni gyerekkínzásért, aki nem ezt mondja a videó után, az hülye. Ha egy országban pedig ez elfogadottá válik, ott tényleg nincs megállás. Függetlenül attól, hogy ki követi ezt el. Nem tudom, mit lehetne ehhez hozzátennem a részemről, aki ezt közzétette az pedig akkor is egy exlibsi, akármit mondanak itt róla vagy rólam. Parttalan vita, mint mindig. Azt pedig nem lehet tudni, hogy ez a szadista, egyáltalán szabadlábon van-e még, és nem, nem kell tiszteletben tartanod, ha valaki ilyet tesz, Akkor sem ha a családtagod, akkor sem ha a szomszédod, akkor sem ha egy arab.
Ok, mondod erre a peldara te. Mondom ra az ellenpeldat en: Burka. Vagyis burok, nevezzuk neven amit hordania kell az ilyenek nejenek. Mondhatja azt az asszonya hogy nem hordja? Nem. Meg itt ojropaban sem mert rajokban jarnak ilyen fekete kamzsasok a nyugati felvilagosult orszagokban. Es el kell fogadni a burkat,mert a kulturajukhoz tartozik. Tartsd tiszteletben oket. Meg akkor is ha az orra se latszik ki belole. Erdekes modon az en felesegem nem akarja hordani azt a xart, ketlem hogy az ovek meg igen. De hat a burka apol es eltakar. Meg a burkini. Ugye megvan meg a franszia vita a burkinirol. El kell fogadni, a kulturajuk resze. Aztan a felesegem meg a lanyaim meg bikini partiak, ezert az o szemukben kurvak, meg is eroszakoljak ezek a jottmentek, mert otthon naluk ez a szokas, megerdemlik. En meg legyek turelmes veluk, es maradjak nyugodt, befogado.
Nos a saria birosag szerint a londoni, sved, belga no-go zonakban ez a nevelesi mod a jarni tanulasrol talan elfogadott. Ugyhogy ez van, mert rajuk a sharia biro itelete vonatkozik, te meg nelegyel kirekeszto, fogadd el.
 

migfun

Well-Known Member
2013. május 28.
2 229
4 588
113
Most egy videóból levontátok az általános következtetést minden arab/muszlim gyereknevelésére vonatkozólag. Ők meg mondjuk egy saját fórumra berakják azt a hírt, amit én feljebb linkeltem, és levonják a maguk következtetését az összes európai gyereknevelésére vonatkozólag. Mennyire lesz igaz a következtetésük? Pont, mint az itteni.
@antigonosz A "burok" viselésének komoly vallási-etikai okai vannak, nem mondom, hogy követendő példa, de el tudom fogadni az érveiket, ha valaki vallási meggyőződésből viseli, ám tegye. Nagyanyáink még sohasem mutatkoztak pl. kendő/fejfedő nélkül nyilvános helyen (legalábbis én a falujában olyat soha nem láttam), aztán jól kikopott a szokás, a vallásos-erkölcsi alapjának meggyengülésével. 2 generáció sem kellett az évszázados hagyomány eltűnéséhez.
 

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 471
24 107
113
Addig oruljetek amig ezek a sajat kolkuket utik, nem a tieteket.
Ez is addig lehetséges ameddig nem szaporodnak el nálunk, lásd Gyöngyöspata, ugyan azt fogják csinálni ezek a muszlim kultúrharcosok itt, ha beengedjük őket mint az ómigránsaink ahol többségbe kerültek. Putri és nyomor lesz mindenből amihez hozzáérnek, tudom mert látom/látjuk.
 

Celebra

Well-Known Member
2017. április 7.
5 514
2 544
113
Most egy videóból levontátok az általános következtetést minden arab/muszlim gyereknevelésére vonatkozólag. Ők meg mondjuk egy saját fórumra berakják azt a hírt, amit én feljebb linkeltem, és levonják a maguk következtetését az összes európai gyereknevelésére vonatkozólag. Mennyire lesz igaz a következtetésük? Pont, mint az itteni.
@antigonosz A "burok" viselésének komoly vallási-etikai okai vannak, nem mondom, hogy követendő példa, de el tudom fogadni az érveiket, ha valaki vallási meggyőződésből viseli, ám tegye. Nagyanyáink még sohasem mutatkoztak pl. kendő/fejfedő nélkül nyilvános helyen (legalábbis én a falujában olyat soha nem láttam), aztán jól kikopott a szokás, a vallásos-erkölcsi alapjának meggyengülésével. 2 generáció sem kellett az évszázados hagyomány eltűnéséhez.
A fejkendő viselése ószövetségi előirás.Sokszor elfelejtődik,de a zsidó,keresztény és a muszlim vallás egymásra épül.Krisztus prófétaként elismerik a muzulmánok.És a muszlim vallás sem egységes.
 

Celebra

Well-Known Member
2017. április 7.
5 514
2 544
113
Ez is addig lehetséges ameddig nem szaporodnak el nálunk, lásd Gyöngyöspata, ugyan azt fogják csinálni ezek a muszlim kultúrharcosok itt, ha beengedjük őket mint az ómigránsaink ahol többségbe kerültek. Putri és nyomor lesz mindenből amihez hozzáérnek, tudom mert látom/látjuk.
Számunkra az "ómigránsok" sokkal nagyobb,és nagyon is a nyakunkon lévő veszélyt jelentenek,mint a muzulmán újmigránsok.
 

FilcTroll

Well-Known Member
2017. december 18.
1 756
4 684
113
Dehogy vagy te konzervatív ... Vagy olyan konzervatív vagy, mint az ellenzékkel összeálló Bod Péter Ákos, meg a Fideszes árvák.
Ööö... ezt miből szűrted le? Abból, hogy nem bírom a surmó bayerizmust? Hogy nem hiszek a narancsos vízióban? Sajnálom. Én még nem láttam felelős, értékvezérelt, konzervatív kormányzást ebben a szegény országban. Sosem volt még csak hihető ígéret sem rá, mindig kilógott a lóláb.

Négy (!) miniszterelnökkel találkoztam személyesen a véletlenek fura összjátéka miatt (Antall, Orbán, Gyurcsány, Bajnai), és egyikre se bíznék egy cserép virágot sem. Továbbá ötven kibaszott éve nézem a sok kontraszelektált, makogó hülyét, akik tuszakodnak a zsíros posztokért, azután állatként bánnak a rájuk bízott emberekkel, fogalmatlanul elherdálják a javainkat, telibeszarják, veszni hagyják, amit generációk felépítettek ebben az országban. Most épp narancs köpenyben. Jobboldal?! Melyik? Amelyik bebaszva zsidózik a kocsma mélyén, de egy magyar mondatot nem tud összerakni? Vagy amelyik stricihintón jár a templomba pöffeszkedni? Neked ki az igazi konzervatív?! Ki a nemzeti?! Ne haragudj, de kurvára felidegesítettél ezzel. Talán jobb lesz, ha privátban folytatjuk, mielőtt Mack kirak innen.
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 021
66 486
113
Most egy videóból levontátok az általános következtetést minden arab/muszlim gyereknevelésére vonatkozólag. Ők meg mondjuk egy saját fórumra berakják azt a hírt, amit én feljebb linkeltem, és levonják a maguk következtetését az összes európai gyereknevelésére vonatkozólag. Mennyire lesz igaz a következtetésük? Pont, mint az itteni.
@antigonosz A "burok" viselésének komoly vallási-etikai okai vannak, nem mondom, hogy követendő példa, de el tudom fogadni az érveiket, ha valaki vallási meggyőződésből viseli, ám tegye. Nagyanyáink még sohasem mutatkoztak pl. kendő/fejfedő nélkül nyilvános helyen (legalábbis én a falujában olyat soha nem láttam), aztán jól kikopott a szokás, a vallásos-erkölcsi alapjának meggyengülésével. 2 generáció sem kellett az évszázados hagyomány eltűnéséhez.
Ha nem akarja viselni a csalad noi tagja akkor megteheti hogy nem viseli? Vagy elmenekulhet kulfodre mint az a szaudi csaj az ev elejen? Megengedik neki? Az hogy nagyanyam mikor viselte mikor nem egy dolog, regen a ferfiak meg gatyat viseltek meg kotenyt. Miert nem visel most mindenki gatyat meg kotenyt? Mert 2020 lesz par honap mulva. Nem az van hogy a muszlim nok ojropaba erve ferjukkel felvilagosulnak es 622-bol elolepnek 2020-ba,hanem meg elvarjak hogy te is terjel vissza 622-be mert az a valosag, erted jottek.