Bocs a kérdésért. de az a pici zászló a bal karon nem lehetett volna nagyobb?I think, this is a beginning of a beautiful friendship!
![]()
Más: Jór érzem, hogy a jelenlegi köznapi a BW mintájára készült?![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bocs a kérdésért. de az a pici zászló a bal karon nem lehetett volna nagyobb?I think, this is a beginning of a beautiful friendship!
![]()
Más: Jór érzem, hogy a jelenlegi köznapi a BW mintájára készült?![]()
Benkő miniszter úr nem szerelt le, hanem állami vezetői tisztségre került kinevezésre. A vezérezredesek nem szoktak kihalni, pusztán az altábornagyoknak egy ideig várni kell a következő rendfokozatba történő kinevezésükre. Az említet személy altábornaggyá lett kinevezve. További előléptetése a miniszterelnökön, illetve a köztársasági elnökön múlik. Remélem ez érthető volt.Nem halt ki csak nem léptették még elő.
Nem.Bocs a kérdésért. de az a pici zászló a bal karon nem lehetett volna nagyobb?
Nem szerelt le.Egy marginális észrevétel: Benkő ugyebár vezérezredes rendfokozattal "szerelt le" és lett miniszter, utódja ugyebár Korom lett, aki maradt altábornagy, így tulajdonképpen kihaltak a vezérezredesek a honvédségen belül? Korom Ferencet miért nem léptették elő?
Benkő miniszter úr nem szerelt le, hanem állami vezetői tisztségre került kinevezésre. A vezérezredesek nem szoktak kihalni, pusztán az altábornagyoknak egy ideig várni kell a következő rendfokozatba történő kinevezésükre. Az említet személy altábornaggyá lett kinevezve. További előléptetése a miniszterelnökön, illetve a köztársasági elnökön múlik. Remélem ez érthető volt.
Nem. Az ezredeseket és a tábornokokat nem előléptetik, hanem kinevezik.Én nem ugyan ezt írtam?
Muszáj a szarban kukoricát keresni ?Nem. Az ezredeseket és a tábornokokat nem előléptetik, hanem kinevezik.
Nem. Az ezredeseket és a tábornokokat nem előléptetik, hanem kinevezik.
Egy tisztet is, mikor debütál és esküszik. Az a neve, hogy első tiszti kinevezés. Csak a tábornokot közjogi méltóság nevezi ki. A Köztársasági Elnök.Nem. Az ezredeseket és a tábornokokat nem előléptetik, hanem kinevezik.
Pedig nagyon úgy tűnik:Nem szerelt le.
ForrásBenkő Tibor válaszában jelezte: a honvédség feletti civil kontrollt a kormány és az Országgyűlés gyakorolja, ő csupán egy tagja lesz a kormánynak, és abban a pillanatban, ahogy a bizottságok támogatják a kinevezését, kéri a felmentését a szolgálat alól, leszerel, és így már mint civil ül majd be a minisztériumba.
Részedről lehet. Én csak egy véleményt fogalmaztam meg, amivel neked nem kötelező egyetértened. Ez a topik arról szól, hogy minél konkrétebb ismereteket osszunk meg. Ez az én véleményem, de ha te a szarban kívánsz turkálni, az a te dolgod, de nem az enyém.Muszáj a szarban kukoricát keresni ?
A magyar Idők című újság abszolút nem kompetens ilyen kérdésekben.
A köznapi és díszegyenruhákra nem igazán szoktak zászlót tenni. (a németekén sincsen)Bocs a kérdésért. de az a pici zászló a bal karon nem lehetett volna nagyobb?
Amúgy jó lesz az első tiszti beosztásba helyezésnek is, de mindjárt megkeresem az oklevelem meg a személyügyi parancsomat neked.Egy tisztet is, mikor debütál és esküszik. Az a neve, hogy első tiszti kinevezés. Csak a tábornokot közjogi méltóság nevezi ki. A Köztársasági Elnök.
A jelenlegi jogszabályok szerint Benkő úr nyugállományba vonulhatott volna, vagy szünetelteti a hivatásos jogviszonyáz, míg állami vezetői beosztást lát el. Leszerelésről csak a hozzá nem értő sajtó irkafirkál. Ezt a topikaot valószínüleg elég sok hivatásos katona olvassa, ők tisztában vannak azzal, amit én írtam. Aki nem hiszi, járjon utánna.A magyar Idők című újság abszolút nem kompetens ilyen kérdésekben.
De nem előléptették kedveském, hiszen az előzőekben pont erről volt szó.Amúgy jó lesz az első tiszti beosztásba helyezésnek is, de mindjárt megkeresem az oklevelem meg a személyügyi parancsomat neked.
Nem az előrelépésről volt szó, hanem az előléptetésről. A honvédségnél nincs olyan fogalom, hogy előrelépés, ha van, akkor cáfolj meg, de én itt elengedem, mert kezd parttalanná válni. Akik rendszerben vannak, értik, akik pedig nem, azok ne vigyék félre a dolgokat.Technikailag mindkettőnek, mivel ha egy dandártábornokot kineveznek vezérőrnaggyá az rendfokozatban való előrelépés, illetve emiatt előléptetés. De ez az egész fejtegetés kissé a csomót a kákán jellegű.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..