Visszajelzések és javaslatok

Tervek az év végi szünetre:
  • befejezni a fórummotor 2.x verziójának fordítását (a fordítás jelenlegi állapota alapján ez igen nagy valószínűséggel teljesül)
  • előkészíteni a frissítést
Idén már biztosan nem lesz frissítve, de január első felében most már tényleg meglesz a fórummotor verziófrissítés és a dark theme. A sötét megjelenés kapcsán szerintem írtam korábban, hogy opcionális lesz, ezt most csak megerősítem. Ugyanannak a theme-nek telepítve lesz a világos és sötét verziója is, azt' majd mindenki eldönti melyiket állítja be magának.

Tervek januárra:
  • előkészíteni a hátteret a javított képességű keresőmotorhoz, mert jól tudjuk, hogy az alapverzió valamiért kb. semennyire nem működik itt nálunk

Melyik karaktertípust és mekkora méretben használja a fórum? Ha valaki mást használt az istennek sem lehet sem a saját sem az idézett szöveget a deafultra visszatenni. Nekem legalábbis nem megy....

A szerkesztőablak gombsorának jobb szélén van 2 elkülönülő gomb: a Tx feliratú a "Formázás eltávolítása". Ha azt ráeresztitek a kijelölt szövegre, akkor annak illene leszednie a formázást. (Elküldés előtt előnézetben tudjátok ellenőrizni, hogy tényleg sikerült-e neki.)

A szerkesztőablak gombsorának jobb szélén van 2 elkülönülő gomb: a Tx feliratú a "Formázás eltávolítása". Ha azt ráeresztitek a kijelölt szövegre, akkor annak illene leszednie a formázást. (Elküldés előtt előnézetben tudjátok ellenőrizni, hogy tényleg sikerült-e neki.)
Köszönöm!

A HTKA szerkesztősége szívesen veszi aktuális rövid hírek beküldését is önkéntes szerzőktől. Szívesen kiteszik hírnek. ;)
Mindig azt mondom, hogy munka van, lehet jönni. Kevesen mozdulnak...

Én meg előbb utóbb le fogom építeni a cikkírást egy szint alá, mert az az idilli állapot, hogy erre is egyen annyi időm, amennyi az nem fog fennállni...

Konkrétan már elkezdtem azon gondolkodni, hogy most akkor angolul lehet, hogy egyszerűbb lenne írni, csak pillanatnyilag meglepő módon több magyar olvasóm van, mint angol. A HTÖ angol fordításának legnépszerűbb fejezetét még 1000-en sem töltötték le 2 év alatt.

Mindig azt mondom, hogy munka van, lehet jönni. Kevesen mozdulnak...

Én meg előbb utóbb le fogom építeni a cikkírást egy szint alá, mert az az idilli állapot, hogy erre is egyen annyi időm, amennyi az nem fog fennállni...

Konkrétan már elkezdtem azon gondolkodni, hogy most akkor angolul lehet, hogy egyszerűbb lenne írni, csak pillanatnyilag meglepő módon több magyar olvasóm van, mint angol. A HTÖ angol fordításának legnépszerűbb fejezetét még 1000-en sem töltötték le 2 év alatt.

Nem az olyan nagy művekre gondoltam, mint amilyeneket te szoktál írni, hanem aktuális rövid hírekre. Azokat kellene röviden de jól lefordítani magyarral, mert sokan csak magyar nyelvű hírekből tájékozódnak. 5-10 mondat és egy-két kép általában elég egy ilyen hírbe.

• Tetszik
Reactions: weasel007
Javasolnám a láblécben az RSS linket átalakítani:

erről:
<a href="/feed/"><i class="fa fa-rss"></i> RSS hírfolyam</a>

erre:
<a href="/feed/" type="application/rss+xml" target="_blank"><i class="fa fa-rss"></i> RSS hírfolyam</a>

Valamint az oldal fejrészébe egy ilyen bejegyzés is jó lenne (ez még fontosabb is talán):

<link href="https://htka.hu/feed/" rel="feed" type="application/rss+xml" title="HTKA">

Így az rss olvasók maguktól is meg tudják találni a feedet. Tudom, már nem divat az RSS, meg nem hozza a kattintást, meg amúgy sem pörög a kontent, de van aki még használja.