Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Javasolnám a láblécben az RSS linket átalakítani:
Lesz valamilyen statisztikai összefoglaló a tavalyi évről?
Úgy tűnik, hogy nagyon szét kell húzni az írást. A korábbi részhez képest olyan szinten továbbfejlesztem a tartalmat a (viva la) evolúció tekintetében, hogy 4-5 játék bemutatása is széthúzódik vagy 25-30 oldalra is. Inkább jöjjön több, de rövidebb rész. Így tartalom is gyakrabban lesz. Csak így a végén vagy 12 vagy akár még több részes lesz a sorozat...Rövid hírek. Ameddig lektorálódik a légvédelmi tüzérséges cikk, addig elkezdtem dolgozni a repszim történelem 2. részén...
Rövid hírek. Ameddig lektorálódik a légvédelmi tüzérséges cikk, addig elkezdtem dolgozni a repszim történelem 2. részén.
Utána a Gripen FAQ jön, de előre félek tőle, hogy ki és hány ponton fog belekötni ilyen olyan apróságokba amiatt, hogy az egész történet ma nézve "csak" cél vagy angolosan fogalmazva WIP (work in progress)...
Amit én írtam nekem biztosan nem sürgős, csak szóltam. Azért nem törlöm és rakom újra a tiltásokat (mert akkor nálam "problem solved" azonnal, de ez a generális problémát nem oldja meg), hogy ha valamiben segít, hogy ez tényleg így esett, akkor rá lehet nézni. Persze nickeket ide nem fogok kiírni, de privátban mutathatom velük a helytelen működést, meg leginkább képernyőképekben, természetesen azt is csak privát elérésben. És gondolom hogy nem csak nálam jött elő ez a tiltás feloldódás úgy, hogy a nevek meg közben ott vannak a listában. Tényleg csak a fórummotor működése miatt szóltam, mert valami itt ezzel nem "százas", ez biztos.Csak gyors visszajelzés: az értesítések azért nem mennek, mert a levélküldés állt le. De nem a fórum hibája. Estefelé megnézem.
Már ne is haragudj, de akkor ez nagyon defektesen működik. (nem rajtad nevetek, hanem a szitun)A margóra...
Ha te ignore-ra állítasz valakit, az attól még a te kommetjeidet látja. Te nem látod az övét.
Én pl. tudom, hogy pöcshuszár ingnor-ra rakott, de attól látom a kommentjeit. Ahogy gondolom blogen az én kommentjeimet.
Ennek fényében ez a mártír wall of text picit vicces volt...
Főleg, hogy a moderátor értesítése gomb is létezik...
Már ne is haragudj, de akkor ez nagyon defektesen működik. (nem rajtad nevetek, hanem a szitun)
Szóval az amikor valakit nyíltan, "tálcán kínálnak fel", hogy a tudta nélkül bármilyen megalázást elkövethessenek ellene. Ez kb olyan, mint amikor a megbukott orvlövész áldozataira sötétítő szemüveget tesznek, hogy ne lássa, mikor lő, vagy a megbukott kukkolónak olyan átlátszó féloldalas tükröt szerelnek fel (ingyen és bérmentve), hogy az áldozat többé ne láthassa, mikor kukkolja a kretén... Most ismét csak nem rajtad nevetek, de ha ez tényleg így működik, újabb javaslatom van (ami kiválóan passzol és pont ebbe a beszélgetésbe való téma), hogy ha lehet az a kérésem, sürgősen változtassák meg ezt a gyakorlatot, még mielőtt híre megy.
A két hónap kitiltást pedig ettől függetlenül fenntartom "rejsz felügyelő"-vel szemben, mert sajnos egyáltalán nem alaptalanok. Az hogy most ezt ide írtam két okból van - egyrészt itt lehet észrevételeket tenni, másrészt a téma is ennek a topicnak a témája. Én sokkal jobban örültem volna neki, ha ez a "rejsz felügyelő" az újabb belém kötései helyett normális lesz, és töröltem volna az "ignorred" listámról, ahogy a másik személyt is. De ő már sajnos csak ilyen acsarkodó, ezzel nincs mit tennem. Sok ilyen van rajta kívül is az egész világon. (többek között ezért is vágnak ki rövid úton kötözködő embereket komoly fórumokról, mert nincs mit kezdeni velük, nem fognak megváltozni, ahogy "rejsz felügyelő" esetében is ez a konkrét példa sajnos mutatja)