Visszajelzések és javaslatok

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Status
Not open for further replies.

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 067
9 179
113
M

molnibalage

Guest
Rövid hírek. Ameddig lektorálódik a légvédelmi tüzérséges cikk, addig elkezdtem dolgozni a repszim történelem 2. részén.

Utána a Gripen FAQ jön, de előre félek tőle, hogy ki és hány ponton fog belekötni ilyen olyan apróságokba amiatt, hogy az egész történet ma nézve "csak" cél vagy angolosan fogalmazva WIP (work in progress)...
 
  • Tetszik
Reactions: Halfdan and Negan
M

molnibalage

Guest
Rövid hírek. Ameddig lektorálódik a légvédelmi tüzérséges cikk, addig elkezdtem dolgozni a repszim történelem 2. részén...
Úgy tűnik, hogy nagyon szét kell húzni az írást. A korábbi részhez képest olyan szinten továbbfejlesztem a tartalmat a (viva la) evolúció tekintetében, hogy 4-5 játék bemutatása is széthúzódik vagy 25-30 oldalra is. Inkább jöjjön több, de rövidebb rész. Így tartalom is gyakrabban lesz. Csak így a végén vagy 12 vagy akár még több részes lesz a sorozat...
 
  • Tetszik
Reactions: fedett_mókus

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
16 934
53 518
113
Rövid hírek. Ameddig lektorálódik a légvédelmi tüzérséges cikk, addig elkezdtem dolgozni a repszim történelem 2. részén.

Utána a Gripen FAQ jön, de előre félek tőle, hogy ki és hány ponton fog belekötni ilyen olyan apróságokba amiatt, hogy az egész történet ma nézve "csak" cél vagy angolosan fogalmazva WIP (work in progress)...


Nem fogok belekotni, írjad bátran! ;):D
 
M

molnibalage

Guest
Valami nem működik az oldalon. Eddig kaptam email értesítést, ha privát üzentet kaptam. Ez most nem történik meg napok óta. Pedig nem kapcsoltam ki.
 

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
Valami tényleg nem jó az oldal motorjában, de mivel "szögelés alatt van", így nem tartottam célszerűnek szólni (mostanáig). Ugye ilyenek minden fejlesztés alkalmával átmenetileg előfordulhatnak. Én láttam már egy hete, hogy egy résznek a működése a defektes. Most, mivel mással kapcsolatosan mások is hibákat találtak, úgy gondolom már szólnom kell, hátha lesz / van összefüggés, így könnyebben azonosítható. Persze nem biztos, de lehetséges.

Szóval egy másik létező működési hiba.
Van ugye az oldalon olyan személyes "probléma megoldó funkció", hogy "Ignore". Nos nagyon NEM szeretem ezt használni, sőt a végsőkig meg még az után is szoktam húzni, hogy valakivel szemben ezzel éljek, de saaajnos 6 esetben kénytelen voltam ezt megtenni. (anno novemberben "farkasfalka" szerűen ért verbális támadás, amire engem tiltottak 2 hónapra, de én addigra már elkezdtem "Ignore"-al "virtuálisan kilőni" a verbális támadók egy részét, amúgy a tiltással sem értettem egyet a mai napig, de inkább kivártam amíg lejár, ez nem érdekelt, és most sem... :)) Szóval... letiltottam személyeket, ez működött is, többet nem láttam a hozzászólásaikat, és nekem sem tudtak írni, így belém-kötni sem. Az én letiltásom azóta lejárt (addig csak néha néztem ide be). Azóta aztán jött olyan téma, amihez elkezdtem hozzászólni.

Na itt kezdtek el jönni a "meglepetések".:D:D Egyszer csak úgy kb. 1,5 hete azt vettem észre, hogy olyanok postjait látom, akiket letiltottam !!!! :eek::D:D:D De nem csak hogy látom, idővel kiderült, hogy írni ás likeolni is tudnak nekem !!!! :) Hinnye, mondom ennek a fele sem tréfa... :) :hadonaszos: Aztán kikerestem és beleolvastam ebbe a topicba, hátha csak valami rendszer átszervezés, fejlesztés van az egész mögött, aztán majd később helyreáll ez is, felesleges szólni. (valami volt azt láttam, az éjszakai mód...) De nem így történt, azóta sem állt helyre a hiba. Bejelöltem értesítésre is ezt a beszélgetést, hogy lássam, ha esetleg máshol mások is találnak problémát, akkor én is szólok, hogy találtam egy ilyet is. Egyáltalán nem zavart amúgy az a kettő akit láttam de le van tiltva, sőt likeoltak is, írtak is, mert úgy látom helyreált náluk a béke (a részükről, mert én nem csináltam nagy ügyet belőle). Amúgy egynek akit idén tiltottam már "személyes amnesztiát" adtam, és akiket látok azt a kettőt IS le fogom venni a tiltólistáról, úgyhogy összesen (egyenlőre) 3-an maradnak csak rajta, de addig, amíg most nem jelentem a motor és/vagy adatbázis problémát, NEM akarok hozzányúlni ehhez, hogy esetleg könnyebben azonosítható legyen, miért nem működik egyes személyek esetében, másokkal szemben meg miért működik. Most egy részét látom a tiltottaknak, én is tudok nekik írni, likeolni, másokat pedig akik szintén a tiltólistán vannak nem látok, és csak az aktív témák / új hozzászólások / követett témák stb. felsorolásban látom, ahol rendre ki is írja mellé hogy "ignorred member", és az adott topicra kattintva VALÓBAN nem is látom a figura hozzászólásait, ahogy annak minden ilyen "ignorred member" esetében működni is kellene.

Találtam elvi összefüggést mások email értesítéseinek elmaradása és a személyes tiltások felborulása között. Én úgy látom, hogy adatbázis csere vagy módosítás történt, és ezek az információk ugyan megvannak a beállításokban, de valamiért nem hajtódnak végre. Pld. nálam is mindenki megvan az "ignorred" listában, senki nem esett ki, csak a régen belekerülteknél nem hajtódik végre a tiltás.

További segítség lehet a hiba azonosításában, hogy január eleje óta újabb személy "érdemelte ki" a tiltást nálam, az új tiltások azok VALÓBAN működnek is, csak a régiek nem. (a kettőből időközben "személyes amnesztiát" adtam volna mind a kettőnek, de az egyik az továbbra is acsarkodik, úgy hogy csak egynek sikerült adnom... ilyen az élet... :)) Nem görgetek magam előtt személyes háborúkat, úgy hogy én szívesen feloldom idővel az ilyen tiltásokat, csak sajnos nem mindenkinél lehet. Szóval most öten vannak a listában, abból kettőt biztosan ki fogok venni, de amíg a motor bugok nincsenek felderítve, vagy a nálam tapasztalt hiba nem kerül ellenőrzésre, NEM akarok hozzányúlni, hátha így segíteni tudok a hiba megtalálásában. Úgy gondolom, hogy a fórum motor tuningolással / fejlesztéssel egyes személyes beállítások végrehajtása elveszett (de csak a régebbieké), és habár ezek most is szerepelnek az egyes személyek beállításai között, de már nem hajtódnak végre.

A másik észrevétel (összefüggéseiben), hogy az újonnan beállított ugyan ilyen funkciók viszont MŰKÖDNEK !!! Példa: a régi tiltásaim inaktívak lettek, bár MOST IS benne vannak az elvi listában továbbra is, az újak viszont (kettő volt) úgy működnek ahogy kell. Úgy gondolom, hogy az email értesítésnél is ilyen gond lehet, a régi beállítások ott vannak, de nem hajtódik végre. Viszont ha törölve lenne és újra bekapcsolva, akkor már működik újra. (de nem ez e megoldás) Tehát a háttérben azonos problémát látok a két működési hiba között.

Remélem tudtam segíteni a hiba könnyebb azonosításában. :) (addig is az én beállításaimat továbbra sem piszkálom, hátha könnyebben felderíthető belőle a bugos fórummotor működés oka)

Ja, a privát üzenet elmaradása is (pld. "molnibalage"-nak) illeszkedik ebbe a képbe, hogy azonos gyökerű személyes részleges adatbázis végrehajtási hiba lehet / van a háttérben.
 

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
Update !!!!

Újabb hibás működés jutott eszembe !!!
Az UFO téma is be van nálam jelölve követésre, de nem jött értesítés egy új hozzászólásról !!! A hiba behatárolása: maximum kettő hete működik rosszul, mert a hónap első-felében még jöttek onnan az értesítések !!! Nálam nem emailben értesít, csak az oldalon a lenyíló menüben, de ott nem láttam. Más topicokról viszont megjelentek/nek itt az értesítések. Ez is a személyes beállítások adatbázis végrehajtása funkcióval lehet összefüggésben, tehát illeszkedni látom a problémát a többi hibás működés mögötti azonos funkcionális hibára, ami több különböző (sokszor csak részleges) működési hibát eredményez.
 

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 067
9 179
113
Csak gyors visszajelzés: az értesítések azért nem mennek, mert a levélküldés állt le. De nem a fórum hibája. Estefelé megnézem.
 

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
Csak gyors visszajelzés: az értesítések azért nem mennek, mert a levélküldés állt le. De nem a fórum hibája. Estefelé megnézem.
Amit én írtam nekem biztosan nem sürgős, csak szóltam. Azért nem törlöm és rakom újra a tiltásokat (mert akkor nálam "problem solved" azonnal, de ez a generális problémát nem oldja meg), hogy ha valamiben segít, hogy ez tényleg így esett, akkor rá lehet nézni. Persze nickeket ide nem fogok kiírni, de privátban mutathatom velük a helytelen működést, meg leginkább képernyőképekben, természetesen azt is csak privát elérésben. És gondolom hogy nem csak nálam jött elő ez a tiltás feloldódás úgy, hogy a nevek meg közben ott vannak a listában. Tényleg csak a fórummotor működése miatt szóltam, mert valami itt ezzel nem "százas", ez biztos.
 

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
Két részre bontom amit írok, de mivel az egészet fontosnak tartom, ezért nem akarom lerövidíteni a hozzászólásom.
Az első fele.

Látom rejsz felügyelő lázasan válaszolgat nekem, annak ellenére, hogy ELVILEG NEM IS LÁTHATNÁ AMIT ÍROK... :D:D

Ha önszántából dalolva be szeretné mutatni az élő példát, én ez ellen nem tudok tenni semmit. Szóval önként jelentkezett, ő az egyik akit tiltottam IDÉN, először 2 hétre, aztán ez bővült 2 hónapra, és lázas sietséggel igyekszik mindent megtenni azért, hogy végleges legyen NÁLAM a letiltása. :D:D (tehát a személyes szankcionáló eszközzel, az "ignorred"-el, :))

Nos innen üzenném "rejsz felügyelő" -nek, hogy súlyosan téved, mert a másik személyes letiltottat 1 hét után a személyes amnesztiát megkapta, és azóta sem kötözködött, úgy hogy részemről el van felejtve az övé, "rejsz felügyelő" aki mint mindenki látható, "illegal"-ba is nyomja továbbra is a gerinctelen támadásait és a mocskos nagy pofáját. :) Nos, sajnos mint az élő önkéntes példa is mutatja, ezért kellene hogy ez a hiba ki legyen javítva, mert másoknak a régebbi tiltásai is felfüggesztődtek, hiába vannak nála ott az "ignorred" listán, nem műlködik.

Tehát ha már van élő "önként jelentkező bemutató példa" a hibás működésre ("rejsz felügyelő"), akkor konkretizálnám a hiba leírását. Két személyt tiltottam le idén, az egyik ebből az egyik "rejsz felügyelő". A másik személy személyes tiltása már feloldásra került (kb. 10 napja). Mind a kettőnél rendesen működött működött a tiltás, nem láttam amiket írnak. "rejsz felügyelő" "hozzászólását" (kötözködését) sem látom ebben a topicban, de mivel nem tartozom a számítástechnikai amatőrök közé, kb. 2 másodpercig tartott megnézni, mit írkált nekem "illegálban". :D:D:D (nem szoktam egyébként megnézni, mit irkálnak-firkálnak akiket letiltottam :))

Tehát a működésre teljesen visszatérve, "rejsz felügyelő" firkálásairól látom az "Aktív témák", az "Új hozzászólások" és a "Követett témák"-nál a kiírást, a nickjét, ami mellett rendesen ott az "Ignored Member" vastaggal kiemelt figyelmeztetés, és ha erre a topickra rámegyek, az "Ignored Member" azaz a személyes tiltó eszközök között tiltott személy hozzászólásait nem is látom ! Értesítés a lenyíló menüben NEM jön, ez is jól működik. Ez a része így eddig teljesen rendben is van, jól működik. Csakhogy a tavaly tiltott 4 személy közül kettőt már feloldottam volna, de a hibás működés prezentálhatósága miatt nem nyúltam hozzájuk, ott vannak szintén "rejsz felügyelő"-vel együtt a "Mellőzött tagok" listában, de a róluk nem írja a fórummotor az említett 3 listába, hogy "Ignored Member", a lenyíló menüben IS értesít a hozzászólásaikról, a topicra kattintva látom minden hozzászólásukat, (ők is az enyémet, egyértelmű, mert írtak is nekem, csak már normálisan, a témához hozzászólva, nem "villanyoszlopba kötözködést" mint a drágalátos "rejsz felügyelő" teszi ezt most is... :rolleyes::D:D:D:D:D

Az is egy alapvetően HIBÁS FÓRUMMOTOR MŰKÖDÉS, hogy bármelyik tagnak akit valaki a "
Mellőzött tagok" listába tett, láthassa az ő hozzászólásait a topicban, és
válaszolni tudjon neki, a háta mögött a tudta nélkül NÁSOK ELŐTT NYILVÁNOSAN irogathasson NEKI, és mindezt úgy, hogy a verbálisan megtámadottnak (pld. rajtam kívül amatőröknek) erről foggalma sincs, hogy mit művel az amúgy is tiltott személy vele a háta mögött. (ez bárhol a világon elfogadhatatlan működés, hogy valakit a tudta nélkül lehessen mások előtt vegzálni, úgy, hogy nem is sejti, és válaszolni sem tud rá).

Szóval amit most "rejsz felügyelő" művelt AZ TELJESEN ILLEGÁLIS minden normális jól működő fórumom. Ha ez nem így lenne, akkor nem az lenne annak a listának a neve hogy "
Mellőzött tagok", hanem valami olyasmi, "A lista akik akkor és úgy kötnek belém és aláznak amikor nekik tetszik", mert hogy még az értesítés és válasz eszközök is el vannak véve a támadott személytől, így teljesen kiszolgáltatva a támadó(k)nak.

Elvileg "legálisan" nem írhatott volna nekem most "rejsz felügyelő" ebben a topicban SEM ! Amúgy ezért a húzásáért én a részemről kettő hónap teljes fórum kitiltást kérek "rejsz felügyelő"-nek, már csak a rend miatt is, tehát NEM példa statuálás miatt. Én amúgy NEM említek és nem is fogok senkit, akiket tiltottam, az a privát szféra. Aki nekiáll kiteregetni és mások előtt folytat "visszaesőként" újabb és újabb vegzálásokat és verbális támadásokat, annak minimum ennyi jár. (más fórumokról az ilyeneket úgy szokták kivágni, mint macskát sz..rni.. :), vagy 15 éve fórumozok, nagy fórumok elismert tagjaként is, szóval tudom, és ismerem a szokásokat, meg az íratlan törvényeket is... :rolleyes::))

Nem tudom hogy írt nekem "címezve" "rejsz felügyelő", de mostantól kérem hogy bárki aki ilyen húzást csinál, mint a másik által "mellőzött személy" annak helyből 2 hónap tiltás menjen. Ez részben megelőzi az ilyen rendbontásokat. Lehet (sőt valószínűleg biztos) hogy én is meg tudnám oldani, hogy anélkül hogy látom "rejsz felügyelő" postját és hivatalosan válaszolni tudnék rá a válasz gombbal (mert most ugye sem a hozzászólását nem látom, és ezzel együtt a válasz eszközöket sem), de SOHA nem fogok elkövetni ilyen illegális húzást, bár ezt én is meg tudnám oldani. :rolleyes::D:D (egyébként a fórummotorba beépített eszközzel még az ilyen "illegális tevékenységet" is ki lehet lőni, hiába írja megfelelő kóddal, a fórummotor a személyek közti "ignorred member" lista alapján a jó kóddal megadott idézetet is tiltaná, ha a két személy között tiltás van érvényben, nem tudna ilyen illegális húzással sem élni, mint a kedves "rejsz felügyelő", sőt automatikus értesítést is küldene az illegális támadási kísérletről a fórum erre kijelölt moderátorainak, hogy a 2 hónap (vagy az azonnali kivágás) "jutalmat" kioszthassák a zavarosban rosszindulattal halászgató delikvensnek :eek::):))

Nos akkor "szemléltetve" is lett a hibás fórummotor működés "rejsz felügyelő"-nek köszönhetően, az "illegal activities" tevékenysége okán pedig mint visszaeső nyilvánosan kötözködő kérem a 2 hónapnyi kitiltását, mint a kiérdemelt jutalmát. Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy "figyelmeztetés" ilyen esetbe bőven semmi, én a töredéke miatt is (amivel mint mondtam nem értek egyet, és ennek alapja is van bőven, tényekkel) azonnal, figyelmeztetés vagy kérdés nélkül 2 hónapra tiltva lettem. Az egyenlő elbánás elve szerint neki alapból jár ezért a 2 hónap, máshol ezért fél évet, vagy teljes kitiltást kapna. Amikor lejárt a 2 hónap kitiltásom, akkor is megtámadott verbálisan amikor újra írtam, és nyilvánvaló hazugságokkal próbált aláásni NYILVÁNOSAN MINDENKI ELŐTT !!! Amennyiben csak egy "elkenés" lesz ebből "rejsz felügyelő"-nek, azzal a fórum járatná csak le magát, úgy hogy nem tudom elfogadni. Ezekre az "illegal activities"-ekre nem ártana létrehozni írott szabályt, a büntetés mértékének megjelölésével. (tehát mindegy hogy miért csinálta, hogy "igaza" volt, hogy katonai kifejezéssel éljek (mert ez egy amúgy is félkatonai fórum) "a szolgálati út megkerülése miatt" mindenképp büntetés jár. Már csak a rend miatt is. (egyébként voltam katona is, igen fontos helyen is, és valóban lőttünk akkora csapást is (azt egy másik helyen), ami brutális))
 

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
Második rész

Akkor részemről "rejsz felügyelő" önkéntes áldozatvállalásával (és prezentációjával) a részemről ki is tárgyaltam a fórummotor hibát, egy fegyelmezési kérdést (szintén alapos indoklással), és néhány írott viselkedési szabály (mert én nem találtam) írásba foglalásának szerintem szükségességét. Mindegyik téma illeszkedik tökéletesen illeszkedik a topickba. (de nem így "rejsz felügyelő" illegal "tevékenysége"... :))

Nekem nem sürgős a megoldások megtalálása, de NEM FOGOM ELTŰRNI az ilyen jellemtelen és aljas vegzálásokat, mint amit ez a "rejsz felügyelő" is művel. (ennyi jut eszembe róla - "Nomen est omen"... :D:D Ezzel válaszoltam, az arányos válasz a törvényes jogok közé tartozik, Magyar jogrend... ::)) Lényegi kérdésről volt szó amiben hozzászóltam, ha ez nincs vaskézzel rendezve (mint más fórumokon), akkor azok rendszeresen a legkülönfélébb személyek között igen súlyos problémákat fognak okozni, a moderációnak pedig sok-sok felesleges munkát, mivel lehetőséget ad a kötözködőknek a támadásokhoz, így a cirkusz is mindig ki fog törni. Le kell zárni, ne láthassák egymás bejegyzéseit, ennek így kellene működnie normálisan. Ha nem látja, nem tud válaszolni címzetten, lecsökken a konfliktusok száma. Ha pedig megkerüli (bármilyen módon), azt kőkeményen büntetni kell.

Köszönöm a figyelmet mindenkinek, a problémákkal foglalkozást pedig a szerkesztőségi tagoknak ! ::)

Én a magam részéről a személyes tiltások önként feloldásával (ha ez lehetséges a személlyel szemben idővel) bőven bizonyítottam, hogy a rám dobált vádak hamisak voltak. Sajnálom hogy ezekről írnom kellett, de SENKITŐL nem tűrhetem el, különösen a kötözködőktől és hazudozóktól NEM (bizonyíthatóan hazudott "rejsz felügyelő"), HOGY VÁLASZ NÉLKÜL maradjanak az ilyen aljasságaik. A megelőzés egyik módja mint azt már írtam korábban, a súlyos szankcionálása az ilyen tevékenységeknek amit ő is művel. (persze mindez előre leírva, meghirdetve, mindenki számára bármikor olvasható moderálási szabályzatban)

Találtam egy olyan dolgot is, hogy pld. ennél a postomnál amit küldeni akartam korábban, 8874 karakternél a fórummotor a 10000 karakteres hivatkozásra elutasította a postolást. Megnéztem online karakter számlálókban, onnan tudom az eredményt. Ez most ezzel együtt amit leírok 9565 karakter, az összes, az előző résszel együtt, de csak így tudtam elküldeni. Nem tudom, talán a fórummotor másképp számolja.
 
T

Törölt tag 008

Guest
giphy.gif
 
M

molnibalage

Guest
A margóra...
Ha te ignore-ra állítasz valakit, az attól még a te kommetjeidet látja. Te nem látod az övét.

Én pl. tudom, hogy pöcshuszár ingnor-ra rakott, de attól látom a kommentjeit. Ahogy gondolom blogen az én kommentjeimet.

Ennek fényében ez a mártír wall of text picit vicces volt...
Főleg, hogy a moderátor értesítése gomb is létezik...
 

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
A margóra...
Ha te ignore-ra állítasz valakit, az attól még a te kommetjeidet látja. Te nem látod az övét.

Én pl. tudom, hogy pöcshuszár ingnor-ra rakott, de attól látom a kommentjeit. Ahogy gondolom blogen az én kommentjeimet.

Ennek fényében ez a mártír wall of text picit vicces volt...
Főleg, hogy a moderátor értesítése gomb is létezik...
Már ne is haragudj, de akkor ez nagyon defektesen működik. :D:D:D:D (nem rajtad nevetek, hanem a szitun:))

Szóval az amikor valakit nyíltan, "tálcán kínálnak fel", hogy a tudta nélkül bármilyen megalázást elkövethessenek ellene. Ez kb olyan, mint amikor a megbukott orvlövész áldozataira sötétítő szemüveget tesznek, hogy ne lássa, mikor lő, vagy a megbukott kukkolónak olyan átlátszó féloldalas tükröt szerelnek fel (ingyen és bérmentve), hogy az áldozat többé ne láthassa, mikor kukkolja a kretén... :D:D:D:D Most ismét csak nem rajtad nevetek, de ha ez tényleg így működik, újabb javaslatom van (ami kiválóan passzol és pont ebbe a beszélgetésbe való téma), hogy ha lehet az a kérésem, sürgősen változtassák meg ezt a gyakorlatot, még mielőtt híre megy.

A két hónap kitiltást pedig ettől függetlenül fenntartom "rejsz felügyelő"-vel szemben, mert sajnos egyáltalán nem alaptalanok. Az hogy most ezt ide írtam két okból van - egyrészt itt lehet észrevételeket tenni, másrészt a téma is ennek a topicnak a témája. Én sokkal jobban örültem volna neki, ha ez a "rejsz felügyelő" az újabb belém kötései helyett normális lesz, és töröltem volna az "ignorred" listámról, ahogy a másik személyt is. De ő már sajnos csak ilyen acsarkodó, ezzel nincs mit tennem. Sok ilyen van rajta kívül is az egész világon. (többek között ezért is vágnak ki rövid úton kötözködő embereket komoly fórumokról, mert nincs mit kezdeni velük, nem fognak megváltozni, ahogy "rejsz felügyelő" esetében is ez a konkrét példa sajnos mutatja)
 

angelsoul

Well-Known Member
2016. február 13.
2 315
13 369
113
Már ne is haragudj, de akkor ez nagyon defektesen működik. :D:D:D:D (nem rajtad nevetek, hanem a szitun:))

Szóval az amikor valakit nyíltan, "tálcán kínálnak fel", hogy a tudta nélkül bármilyen megalázást elkövethessenek ellene. Ez kb olyan, mint amikor a megbukott orvlövész áldozataira sötétítő szemüveget tesznek, hogy ne lássa, mikor lő, vagy a megbukott kukkolónak olyan átlátszó féloldalas tükröt szerelnek fel (ingyen és bérmentve), hogy az áldozat többé ne láthassa, mikor kukkolja a kretén... :D:D:D:D Most ismét csak nem rajtad nevetek, de ha ez tényleg így működik, újabb javaslatom van (ami kiválóan passzol és pont ebbe a beszélgetésbe való téma), hogy ha lehet az a kérésem, sürgősen változtassák meg ezt a gyakorlatot, még mielőtt híre megy.

A két hónap kitiltást pedig ettől függetlenül fenntartom "rejsz felügyelő"-vel szemben, mert sajnos egyáltalán nem alaptalanok. Az hogy most ezt ide írtam két okból van - egyrészt itt lehet észrevételeket tenni, másrészt a téma is ennek a topicnak a témája. Én sokkal jobban örültem volna neki, ha ez a "rejsz felügyelő" az újabb belém kötései helyett normális lesz, és töröltem volna az "ignorred" listámról, ahogy a másik személyt is. De ő már sajnos csak ilyen acsarkodó, ezzel nincs mit tennem. Sok ilyen van rajta kívül is az egész világon. (többek között ezért is vágnak ki rövid úton kötözködő embereket komoly fórumokról, mert nincs mit kezdeni velük, nem fognak megváltozni, ahogy "rejsz felügyelő" esetében is ez a konkrét példa sajnos mutatja)

Mit érdekel téged a letiltottak mit nyávognak a hátad mögött?
Én jórészt az egész narancstálib meg KGB társaságot letiltottam, maradtak a szakértők, akiktől tudok tanulni - a fórum így használható. Mert sajna van egy réteg,akik full hülyék a haditechnikához, csak a politikai nézeteiket meg konteóikat járnak ide hinteni - letiltásuk semmiféle hiányt nem jelent. Gyakorlatilag a betelefonálós műsor nyuggereinek szintjét hozzák. Ignore on és kész.
Döntsd el mit akarsz itt - vitázni céltalanul vagy értelmesekkel beszélgetni.
 
Status
Not open for further replies.