Okosak voltak szerintem, nagyon. A 10% legénységi vonalon lószar. Viszont most hozzávágnak mindenkihez egységesen egy tiszti fizut 13.-haviban, ami ugye kb. őrmi szinten olyan mint ha kapnának egy 13, meg egy 14. havi fizut is pluszban a decemberi mellé, és belengetik a 3 év múlva 6 havi bónuszt.
Nyilván rájuk kell szavazz ha akarod a nagy zsetont, és NYILVÁN addig is itt kell maradj. Szerintem nagyon ügyesen csinálták, mert úgy adnak valamit, hogy közben kapnak is, nem is keveset.
Megmondom őszintén, mikor 2 sec után átláttam hogy ebben az igazi lényeg az a 3 évente 6 havi zseton, ami mondom nálam több mint két misi lenne most, ördögi mosoly ült ki az arcomra, mert az EB ott van elásva.
Akárki akármit mond, Viktorék három szinttel rafináltabbak, dörzsöltebbek, magasabban kvalifikáltak mint az összes többi együttvéve. Ezek nagyon nem hülyék.
Láttátok a Momentum programját, ha ők nyernének?
"A magyargyűlölő Momentum visszahozná a megszorítások politikáját" cikk a vadhajtásokon ezt semmisség tenné.
25%os adókulcs br. 500 felett, 15k lenne a gyermekek után járó csak, plusz, internetadó, segélyezés vissza munka helyett, stb- Lásd a cikket. Tehát, tök mindegy mit is akar a kormány ezzel a manival, max. 2022ig biztos, utána vége az állománynak, és már a kerítést se kell lebontani ...