Azon az aron inkabb modernizalt 72 tamogasson /2x es erovel./ ha mar amugy is elter az alvaz az apc tolMi a baj a Centauro 2-el? Én mint nem hozzáértő, csak kérdem.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azon az aron inkabb modernizalt 72 tamogasson /2x es erovel./ ha mar amugy is elter az alvaz az apc tolMi a baj a Centauro 2-el? Én mint nem hozzáértő, csak kérdem.
Hááát mondjuk azt, hogy az ASCOD semmiképp nem került szóba.A beszerzett eszkozok 75% aval egyetemben /ha a modifikaciot nezzuk 99%/a leo a7++++ hunt t es a panzerkapvagen 2000 est mar a hatarzaraskor tudtak/
ASCOD attól még az éltbe nem került szóba még csak poén szintjén semA beszerzett eszkozok 75% aval egyetemben /ha a modifikaciot nezzuk 99%/a leo a7++++ hunt t es a panzerkapvagen 2000 est mar a hatarzaraskor tudtak/
azon az áron inkább minden katonának legyen rendbe az egyéni felszerelése a 72-eseket meg dobjuk végre szépen a kukábaAzon az aron inkabb modernizalt 72 tamogasson /2x es erovel./ ha mar amugy is elter az alvaz az apc tol
ha az egyesből indulunk ki akkor inkább nem sorolom , amúgy is felesleges a "páncélvadász" idehaza , az árából lehet venni sok sok olyan dolgot ami sokkal hatékonyabb páncélosok ellenMi a baj a Centauro 2-el? Én mint nem hozzáértő, csak kérdem.
Abszolút nincs igazad. Az, hogy a felvett katonák az előzetes szűrés után is alkalmatlanok, ez egyáltalán nem csoda. A tisztek, altisztek, közkatonák nagy százaléka leszerel, az első néhány év után. Csalódnak, nem tetszik nekik, vagy valami egyéb. Olvass utána, hogy az USA hadserege évtizedek óta milyen létszámgondokkal küzd, pedig az usákok többen vannak, sokkal többet tudnak fizetni a katonáiknak. Miért vesznek fel dél amerikai népeket a seregbe? Nincs hazai felhozatal. Nálunk mi a frászt lehet várni ennyi fizetésért. Egy ápolónő vajon mennyit keres?
Azok az emberek, kikben nincs kitartás, nem kívánnak a képzésben részt venni, azokra valóban nincs szükség. Azt gondolod, hogy a jelentkezőknek rimánkodni kell? Nem. Mutass egy vállalatot, ahol a jelentkezők kezét csókolgatják.Valóban nem, és nem is az számít, hogy én mit mondok.
Kíváncsi lennék azonban, hogy az ilyen hibás vezetői mentalitás miatt, hány értékes és elhivatott ember hagyta ott a sereget. Olyan emberek, akik a gyalázatosan kevés pénz ellenére is szerettek volna szolgálni, de bohóckodni nem voltak hajlandók. Volt egy orvosolható problémájuk, amit a felettesük úgy oldott meg hogy: "egy nap után lelépsz a képzésről, azt gondolom, hogy utána még egyszer találkoztunk volna, utánna soha többet. Hát ennyi."
És ezek az emberek most hiányoznak. Nem kicsit, nagyon.
IVECO LMV jóófélle.ASCOD attól még az éltbe nem került szóba még csak poén szintjén sem
azon az áron inkább minden katonának legyen rendbe az egyéni felszerelése a 72-eseket meg dobjuk végre szépen a kukába
ha az egyesből indulunk ki akkor inkább nem sorolom , amúgy is felesleges a "páncélvadász" idehaza , az árából lehet venni sok sok olyan dolgot ami sokkal hatékonyabb páncélosok ellen
Meg ne már PONT ezt vegyük az olaszoktól , van más dolog amit (ha már muszáj lenne...) érdemesebb lenne hazahozni
Hát nem tudom nekem más szimpatikus nemigen van.van ám más jóóféle dolog is náluk![]()
![]()
Bizonyára a Honvédség legtapasztaltabb katonája vagy. Olyan szűrés nem létezik, mely az öngyilkos hajlamot kiszűrné. A felszereléssel kapcsolatban igazat adok neked. Civilben próbáld meg a főnöködet lehülyézni, láss csodát, holnap már az utcán sétálgatsz.Ha az előzetes szűrés után is egy csomóan alkalmatlanok, akkor lehet a szűrés rossz. Szóval megint egy rendszerhiba.
Ma már szidtam szentendrét. Az avi hozzáértéséről most ne vitatkozzunk. Ha úgy szűrnek külszolgálatra, hogy van 2 ember is öngyilkos lessz a 6 hónap alatt akkor nem minősítem őket. Mert még valaki bevédi a rendszert. Azt én leszek a nagyarcú.
Csalódottak, nem tetszik nekik?
Mármint, hogy sok esetben szar vagy nincs normális kiképzés!
Sokszor magadnak veszed a használható felszerelést!
Igérgetnek, de sokszor nem tartják be.
Ez nem tetszik nekik. De hülyék.
Tényleg az amerikai hadsereg problémáit próbálod atültetni a magyar valóságba?![]()
hát ma az itthoni emberhiány miatt elég sok vállalatnál kell megbecsülni még az értelmi fogyatékost is... tény hogy kitartás szükséges de nekem számos olyan ismerősöm van akikben megvolt az ami kellett és pusztán a benti f@szságok miatt elég hamar megunták , katonának mentek nem lábtörlőnek ...Azok az emberek, kikben nincs kitartás, nem kívánnak a képzésben részt venni, azokra valóban nincs szükség. Azt gondolod, hogy a jelentkezőknek rimánkodni kell? Nem. Mutass egy vállalatot, ahol a jelentkezők kezét csókolgatják.
a Centauro tán szimpi? vagy csak az LMV?Hát nem tudom nekem más szimpatikus nemigen van.
Hát nem a főnököt hülyézi hanem a rencertBizonyára a Honvédség legtapasztaltabb katonája vagy. Olyan szűrés nem létezik, mely az öngyilkos hajlamot kiszűrné. A felszereléssel kapcsolatban igazat adok neked. Civilben próbáld meg a főnöködet lehülyézni, láss csodát, holnap már az utcán sétálgatsz.
hát ma az itthoni emberhiány miatt elég sok vállalatnál kell megbecsülni még az értelmi fogyatékost is... tény hogy kitartás szükséges de nekem számos olyan ismerősöm van akikben megvolt az ami kellett és pusztán a benti f@szságok miatt elég hamar megunták , katonának mentek nem lábtörlőnek ...
Lehet, hogy nem dumáltál vissza a főnöködnek.
Tessék megvenni óóócccsón az angoloktól az eladóikat!IVECO LMV jóófélle.
Bizonyára a Honvédség legtapasztaltabb katonája vagy. Olyan szűrés nem létezik, mely az öngyilkos hajlamot kiszűrné. A felszereléssel kapcsolatban igazat adok neked. Civilben próbáld meg a főnöködet lehülyézni, láss csodát, holnap már az utcán sétálgatsz.
JobbkormányosTessék megvenni óóócccsón az angoloktól az eladóikat!![]()
... és akkor egyesek saját hazai - kb. NFTC szintű - repképzést vizionáltak Alca-val...Kb. minden fegyveres szervnél gyenge a képzés... A valós tudást a szakterületen szeded fel a gyakorlatból, plusz folyamatos önképzés... Ez a realitás ma.
Sajnos ment a like.Igazából rendszerszínű valós alulról felfelé irányuló belső kommunikáció és tapasztalatfeldolgozás és beépítés mint olyan nemigen létezik jelenleg sajnos....
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..