Csak amit most nem akartok észrevenni,hogy mi ugyanúgy kényszerpályán mozgunk.Nincs elég pénzünk.És nem is lesz.Varga már 8%os visszaesésről beszél,de lesz az még több is.EU meg fogja vágni a pénzeket,akármit mond az agitprop.Szarban vagyunk,csak ez még nem tudatosult.A nagyobb baj,hogy nem csak mi,hanem mindenki.És halvány lila gőzünk sincs,hogy tulajdonképpen mekkora is a szarkupac.Másnak se.Már senki nem beszél felpattanásrol,hanem 3-4 évről.Minimum.De ez is inkább csak találgatás.Ha nem lesz kemény a második hullám.Ha nem csökken még tovább a gazdasági vitalitás.Ha az Isten is úgy akarja.....
Amúgy nem akartam leszólni sem a szerbeket, sem a kollégát, kicsit sarkítottam.
Én ugy érzem az ő haderőfejlesztési irányuk kényszermegoldás. Kevés pénzből, erőn felül és többnyire a keleti technikát modernizálják vagy újabbakat szereznék be. Közép, hosszú távon ez visszaüt.
Míg a horvátok részben szinte ingyen kapnak amcsi technikát. Mert pénz ott sincs, jövőre meg még kevesebb.
És az egyik dominó ledönti a másikat.A gazdasági bajok mindig politikai bajokat hoznak.Mifelénk a politikai bajok mindig együt járnak a nemzetiségi problémák kiéleződésével.És az emberi idiótaság határtalan.Tényleg tört ki már háború focimérközés miatt is....Nem a tervezett háborútol kell félni,mert olyan a közeljövőben nem várható.A senki által be nem tervezett háborutól kell tartani.És az nem egy szép tiszta rommeli "háború gyülölet nélkül" lesz,hanem egy jugó/kelet ukrajnai katyvaszos hibridháború.És ott nagyon gyorsan kiderűlne,hogy mennyire kevés 1-2 karcsú dd,a semmiben lógva.