Igen, azaz ket battery kell 96 csohoz, ahogy irtam, nem egy, ahogy gondoltad. (A relaod tokmindegy, lehet 300 is raketad tartalekban, a vetocsovek szamitanak.)
Amugy a 'typical' hulyeseg, mert a maximum a 6 launcher, de peldaul franciak vagy olaszok, nem emlekszem, csak 4 launchert tettek egy batterybe, ugy jobban szet tudtak szorni az oveket (van limit a batteryn beluli tavolsagra.)
Minden ellen van, akar dronoikra is lovoldozhetsz vele. Mindegyik draga.
Sot, az AMRAAM meg "lejar", mint a kompot.
Ha kell, ott az Aster-15 rovidebb tavra, felaron (felmillio korul?)...
Erre senkinek nincs penze, nem veletlenul a franciak is SAMP/T melle csak Mistralt meg hasonlokat alkalmaznak.

Azzal viszont nem értek egyet hogy “minden” drága! Azért egy skyshield lőszer (mégha programozható is) versus Asfer 15/30 , ne mondja senki hogy költségben nincs nagy különbség! Az szintén nem vita kérdés hogy minden lépcsőt nem tudunk megfizetni. Tehát továbbra is a kérdés hogy a mistral / Nasams mellé (mert ez A páros már sanszosan lesz) mit tudunk még anyagilag elbírni? Én csak annyit írtam hogy szerintem max. egy skyshield szerű dolgot, plàne ha még manpadot is akarunk (én szeretnék, de azt gondolom ez sem lesz). Persze a remény hal meg utoljára!