T
Törölt tag
Guest
Ha már egy húron pendülünk, akkor feltenném, azt a kérdést, szerinted mi lehet a már tervezett, majd év közben megnövelt Működési bevétel hátterében?Írtam egy hasonló összegzést, kicsit más megközelítésből, de lényegét tekintve hasonló eredményre jutva. Annyi esetleg még, hogy a bevételnövekmény 1-2-10 milliárdos tételekből jött össze, hónapról-hónapra. A MH Egészségügyi Központnak egyébként van 2-3 milliárd forintos adóssága is. Egy nagyobb költségvetési támogatás (+95 milliárd forint) júniusban történt.
Link: https://jogalappal.hu/ne-a-honvedsegen-csattanjon-a-valsag/
Én közben gondolkodtam, és arra jutottam, hogy nem biztos, hogy a Gripen külföldi légtérfelügyelet lehet a háttérben, hanem inkább a különböző más minisztériumoknak elszámolt VIP transport a Falconokkal és az A319-ekkel.
Mert valakinek kell állnia azt a pörgést, amit Szíjjártó bespeedezett bolygó hollandiként letol.
Mielőtt bárki félreértené! Nem azt mondom, hogy ne tegye! Neki ez a dolga!
(Megj.: Amennyire az elején "ürügyminiszter" volt, annyira nőtt bele a szerepbe. OK, nem mondom, hogy egy Kissinger, vagy egy Lavrov, de már sokat fejlődött.

Pusztán megjegyzem, hogy a HM vezetői sem hülyék, és ezek a repülések ki vannak számlázva a Külügynek.