[HUN] Airbus A330

T.Tom

Well-Known Member
2016. november 6.
372
1 749
93
Lassan kezd formát ölteni a HA-LHU:
121644997_10218907912389915_6883701457891521189_n.jpg

Nem katonai, de legalább már majdnem szürke... :cool:

Kicsit emlékeztet a holland KDC10-esek régi festésére így, hogy leszedték róla a Qatar Cargo lila feliratait.

Nem katonai, de legalább már majdnem szürke... :cool:

Kicsit emlékeztet a holland KDC10-esek régi festésére így, hogy leszedték róla a Qatar Cargo lila feliratait.
Kíváncsi vagyok, hogy idővel előtűnnek-e majd ismét a Qatar jelzései a törzsön. Bár mostanában amúgy is napi szinten fordulnak meg Budapesten már nem létező légitársaságok festéseit viselő teherszállító gépek, így különösen nagy feltűnést itt sem keltene.
És persze az időnként előbukkanó Aeroflot felirat is nagy kedvenc, de szerencsére ezeket a gépeket azért már nem nagyon engedik be az Unió légterébe:
223608.jpg

Kíváncsi vagyok, hogy idővel előtűnnek-e majd ismét a Qatar jelzései a törzsön. Bár mostanában amúgy is napi szinten fordulnak meg Budapesten már nem létező légitársaságok festéseit viselő teherszállító gépek, így különösen nagy feltűnést itt sem keltene.
És persze az időnként előbukkanó Aeroflot felirat is nagy kedvenc, de szerencsére ezeket a gépeket azért már nem nagyon engedik be az Unió légterébe:
223608.jpg
Erről a képről jut eszembe.A lipcsei reptéren folyton van 1-2 AN124es.Egyszer ugyanigy rakodtam a Ruszlánban ott,mint a képen van a kamion-baxot nagy egy dög

• Tetszik
Reactions: Loken
Épp ellenkezőleg!
Minél több retro vasnak kéne újra jönnie keletről.
Mondjuk idén pont nem lehet azt mondani, hogy ezek elkerültek bennünket. Ha jól emlékszem, idén Ferihegyen legalább kétszer volt An-124-es, négyszer Il-62-es, jutott 1-1 Il-76 Budapestre és Pápára is, valamint nemrég jött egy 154-es is.
Érdekes módon viszont az An-12-esek most nagyon kikoppantak Európából, pedig mintha az UAA gépei is ismét repülnének.

Épp ellenkezőleg!
Minél több retro vasnak kéne újra jönnie keletről.

Ugyan csak átrepülő volt, de bő másfél hónapja hallottam, meg láttam a Flightradar-on egy An-22-t. Épp a Reptárban voltunk, mikor feltűnt a brummogás. Akkor még Abony előtt volt. Sajnos hiába ment pontosan Szolnok fölött, nem sikerült kiszúrni a kb. egyetlen felhő miatt.

• Tetszik
Reactions: Loken
Mondjuk idén pont nem lehet azt mondani, hogy ezek elkerültek bennünket. Ha jól emlékszem, idén Ferihegyen legalább kétszer volt An-124-es, négyszer Il-62-es, jutott 1-1 Il-76 Budapestre és Pápára is, valamint nemrég jött egy 154-es is.
Érdekes módon viszont az An-12-esek most nagyon kikoppantak Európából, pedig mintha az UAA gépei is ismét repülnének.

+ An-30 (Open sky)

Szemezgettem a face-s hírek kommentjei között, nos, még mindig nagyon sok agyatlan van.
Ami a gépet illeti, nekem nagyon bejön a "dudorjaival", kiváncsian várom az új festését és a részleteket az üzemeltetése körül.
Az orrfutónál lévő "dudor" a vízszintes tehertér miatt van. - A "dudor nélküli" utasos változat enyhén előre lejt a rövid orrfutó miatt...