Beszélgető

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
16 933
53 499
113
[QUOTE="Kurfürst, post: 788941, member: 1863 dolgozni kell majd, nincs mese.[/QUOTE]




Tartózkodjunk az ilyen agresszív megnyilvánulásoktól,ha kérhetném, innen már csak 1 apró lépés a ne lopj(pl)....
 
  • Tetszik
Reactions: Pogány and zeal
W

Wilson

Guest

Részlet a Nemzeti Sport Diego Maradonáról szóló nekrológjából.

"1990-es világbajnokság elődöntőjében Olaszország–Argentína mérkőzést rendeztek – éppen Nápolyban. Az isteni Diego pedig a meccs előtti napon bement az egyik nápolyi rádióba, és az adásban az olaszok ellen hangolta a nápolyiakat, természetesen kiemelve, hogy az északolaszok mennyire lenézik őket, és most itt az alkalom, hogy bosszút álljanak. Az eredmény pedig a világ legbizarrabb jelensége lett: az olasz–argentin vb-elődöntőn Nápolyban a San Paolo Stadionban a szurkolók nagy többsége az argentinoknak szurkolt, ők is jutottak be a döntőbe. Erre csak Maradona volt képes, így tűzbe hozni az embereket"
 

migfun

Well-Known Member
2013. május 28.
2 217
4 568
113
Gyakorlatilag csak az m1 az ami politikát is közvetít, de meglepően keveset, mert inkább a közszolgálati tájékoztató műsorok pörögnek
Te mit nézel? Mert Hír TV-t, Pesti TV--t biztos nem. Ezekben más sincs, főleg a "beszélgetős" műsorokban...
 

migfun

Well-Known Member
2013. május 28.
2 217
4 568
113
A leg olvasottab weboldalak listája:
https://thepitch.hu/legolvasottabb-hirportalok-hazai-weboldalak-listaja/
Ebből, ha kigyüjtjük a hírportálokat, akkor láthatjuk, hogy az első hat hírportálból 4 brutál baloldali és csak az origo.hu kormánypárti.

A legnézetteb TV műsorok listája:
https://www.penzcentrum.hu/otthon/t...b-tv-musorok-most-magyarorszagon.1102148.html
Ha megnézed egy darab M1 műsor nincs rajta, viszont az RTL klub híradó a második helyen van kb. ugyan annyi nézőszámmal, mint a TV2 Tények.

Persze ilyen és ehhez hasonló linkeket már betettek mások is évek óta folyamatosan, mégis mindig előkerül ez a hülyeség, hogy az ellenzéki média el van nyomva. Hiába van rá bizonyíték, hogy nem így van, megy a mantra akkor is.
A nézőszám és az olvasottság tartalom kérdése, ezt elmondtam már többször is. Hiába tette a kormány a csatornakiosztásban előre a közmédiát, nem nőtt a nézettsége. Az online felületek olvasottságát meg nem a nyugdíjas régi "kommunisták" adják. Ha nem érdekes, vagy nem nem érinti meg a fiatalokat, akkor nem lesz olvasottság. Ez nem régi beidegződés, a mai netet használók nagyrésze már a gengszterváltás után született, nincs előítéletük.
 
  • Tetszik
Reactions: Avtomat

migfun

Well-Known Member
2013. május 28.
2 217
4 568
113
A liberálisoknak semmi köze a kommunistákhoz. A 20 évben meg volt egy Antall- meg egy Orbán-kormány is.
A kommunisták is azt ígérték, hogy az állam majd jó/jobb gazdája lesz az ország javainak, gyárainak, közműveinek, el is vették a magáncégektől, és mi lett belőle...
 

OhioNurse

Well-Known Member
2020. szeptember 14.
1 534
8 796
113
Azon, hogy mindíg is az lett volna, lehetne vitatkozni. (nem a Magyar médiára gondolok) A bizonyos fokú részlehajlás talán még bele is férne. De a jelenlegi közmédia lassan a totalitárius hatalmak médiáját idézi.

Ami szomorú, hogy látod te is teljesen természetesnek veszed ezt ahogy sokan mások is, elfogadva vagy csak beletörődve olyan dolgokba amikbe nem szabadna. Ez is egy lépcsőfok az emberi erkölcs eltompítása felé.
Ezután jönnek az olyanok, hogy természetes, hogy mindenki lop aki hatalmon van, és már milliárdos tételek sem ütik meg az ember ingerküszöbét. És már nem csak pénzügyi erkölcsi eltompulásról, hanem alapvető érzelmi intelligencia is szépen vissza van fojtva.
Pl. Kaleta Gábor nagykövet 19000 pedofil képpel felfüggesztett börtön. A társadalom már meg se nyikkan már az ilyeneken. A jó propaganda meg el is hallgatja.
De persze minden rendben van.

Tiltani fognak, de leírom.
Te egy igazi Fegyőr klón vagy.
Totalitárius diktatúrát idéz a tévé?
Élned kellett volna alatta pöcörő és akkor tudnád milyen a totalitárius dikatúra tévéje.
Elárulom, hogy a Nap-kelte jobban hasonlított rá, mint most bármi.
De te képes vagy hivatkozási alapnak leírod, mintha így lenne.
Pontosan ki akarjátok sajátítani a fogalmakat és a jelentésüket és toljátok, toljátok erőltetitek ezt az aljas hazug narratívát, hogy itt diktatúra van, igaz még csak lassan de már majdnem, de már szinte, és már nem is szinte hanem teljesen.
Hol élsz te??
És erkölcsi magaslatról írva a kis mondatod, a politikus mint típust, összemosod a gyarló emberrel, az emberi gyarlósággal, és a lopást általánosítod és ezt is összemosod és persze hatalmas számot említesz mint tényt, közben pedig qrvára nem így vannak a dolgok.
De a legalja, a legalpáribb, hogy kis esszédet képes vagy Kaletával zárni, mintegy megkoronázásaként. Jó hogy oda nem írod, hogy Szijjártó, mit Szijjártó, Orbán intézte a felfüggesztettet!!
Pont az ilyen sunyi csúsztatásos írás,beszéd az ami egy libernyák ismérve.

Nyitott szemetek semmit sem lát, előtte érzelem barikád.



A másik "zseninek".
Hír TV-t, meg Pesti TV-t ki néz?
Akinek van egy kis esze aranyapa!
Akinek meg nincs az marad az rtl klubbon.
De hát a méh is hiába mondja a légynek, hogy jobb a méz mint a szar.

Ilyenek vagytok
 

migfun

Well-Known Member
2013. május 28.
2 217
4 568
113
Akinek van egy kis esze aranyapa!
Nekem nincs. Nem akarok a heti terror, és egyéb, önmagukat a mindent jobban tudás birtokosának tartó műsorok által felvilágosított lenni, ahogy Napkeltét se néztem. Dolgoztam a közszolgálatinál mindkét kurzus alatt. Inkább be legyen eszem szerinted, de se jobb-, se baloldalról nem bírom ezt a mentalitást.
 

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 781
25 331
113
Ide rakom!
"A Facebookon kering több fénykép is arról, hogy páncélozott harcjárművek jelentek meg éjjel a Kelenföld vasútállomáson, ahogy egy teherszállító vonaton pihennek egy tartályszerelvény mögé „bújva.” Az eseménnyel kapcsolatosan számos konteó kezdett el terjedni az interneten, pedig mindössze arról van szó, hogy egy amerikai harcjármű-szállítmány haladt át Magyarországon, ami egy elég gyakori esemény."
https://www.portfolio.hu/short/2020...alatt-kelenfoldon-mit-kell-tudni-roluk-459278
..
 
  • Tetszik
Reactions: arcas and gergo55

gergo55

Well-Known Member
2014. július 16.
4 075
10 210
113
Ide rakom!
"A Facebookon kering több fénykép is arról, hogy páncélozott harcjárművek jelentek meg éjjel a Kelenföld vasútállomáson, ahogy egy teherszállító vonaton pihennek egy tartályszerelvény mögé „bújva.” Az eseménnyel kapcsolatosan számos konteó kezdett el terjedni az interneten, pedig mindössze arról van szó, hogy egy amerikai harcjármű-szállítmány haladt át Magyarországon, ami egy elég gyakori esemény."
https://www.portfolio.hu/short/2020...alatt-kelenfoldon-mit-kell-tudni-roluk-459278
..

Ki drónozhatott ott a pályaudvar felett, éppen pont akkor amikor egy ilyen katonai szerelvény halad át?
 
  • Tetszik
Reactions: milagro

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
15 503
54 445
113
Ide rakom!
"A Facebookon kering több fénykép is arról, hogy páncélozott harcjárművek jelentek meg éjjel a Kelenföld vasútállomáson, ahogy egy teherszállító vonaton pihennek egy tartályszerelvény mögé „bújva.” Az eseménnyel kapcsolatosan számos konteó kezdett el terjedni az interneten, pedig mindössze arról van szó, hogy egy amerikai harcjármű-szállítmány haladt át Magyarországon, ami egy elég gyakori esemény."
https://www.portfolio.hu/short/2020...alatt-kelenfoldon-mit-kell-tudni-roluk-459278
..

Mennek a Don kanyarba. Elvesznek a ködben.
 

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 781
25 331
113
Ki drónozhatott ott a pályaudvar felett, éppen pont akkor amikor egy ilyen katonai szerelvény halad át?

Ha mostani a felvétel és hiteles, akkor az igen jó kérdés.
Valamelyik hárombetűs egyik felderítője?
Nyilván már mentette a jútúbról, akinek fontos és kielemezte.
 
  • Tetszik
Reactions: gergo55