Nagycsöcsök téma jöhetWow... ok, nem akar valaki beszélgetni mondjuk nagycsöcsű csajokról, sörről, motorokról, repülőgépekről, pecázásról?
(Mielőtt Mac megjelenik a láncfűrésszel....)

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nagycsöcsök téma jöhetWow... ok, nem akar valaki beszélgetni mondjuk nagycsöcsű csajokról, sörről, motorokról, repülőgépekről, pecázásról?
SilvioD hetekre elintézte a csajok topikot!Nagycsöcsök téma jöhet![]()
Én úgy szoktam fogalmazni ezzel kapcsolatban, hogy idézzelek "a régi kurzus" képes lett volna megdögleszteni a tehenet, ami tejet adott, mig "a mostani kurzus"-nak a kezdetektől világos, hogy mindenki jobban jár ha jól van tartva az a tehén, mert úgy több tejet is ad. De nevezhetnénk tojást tojó tyúknak,...vagy ép Magyarországnak. Ennek fényében én is úgy gondolom a "mostani kurzus" többszempontból is elényösebb, mint a "régi". Sokszempontból.Szerintem pedig konkrétan zongorázni lehet a különbséget a mostani és régi kurzus között, a mostani javára.
Késő, már voltam hányni...SilvioD hetekre elintézte a csajok topikot!
Ne nyissátok meg! Én szóltam.![]()
SilvioD hetekre elintézte a csajok topikot!
Ne nyissátok meg! Én szóltam.![]()
Késő, már voltam hányni...
Még saját maguk seOksa, akkor véget vetünk a vitának egy kérdéssel. Ki szereti a románokat?
Jellemző volt. Többieknek kemény edzés, Diegó meg csak labdázgat miközben a közönség őrjöng! Hatalmas zsugás volt!
..
Ó basszus!! :-(Isten nyugosztalja!
Az 1994-es egyesült államokbeli VB-n nagyon sajnáltam...
..
Ezeknek van külön rovatuk.Wow... ok, nem akar valaki beszélgetni mondjuk nagycsöcsű csajokról, sörről, motorokról, repülőgépekről, pecázásról?
A sörösnek nincs, mert átment belpol. bűnözésbe. Aki nem emlékszik, annak mondom. Jó vagy rossz a magyar sörrel indult a polgárháború!Ezeknek van külön rovatuk.
Pedig van kettő is:A sörösnek nincs, mert átment belpol. bűnözésbe. Aki nem emlékszik, annak mondom. Jó vagy rossz a magyar sörrel indult a polgárháború!
Itt hagyta a földi foci pályákat az isteni Diego , nyugodjon békében ezzel a 2 videóval búcsúzok tőle :
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..