Beszélgető

Szerintem pedig konkrétan zongorázni lehet a különbséget a mostani és régi kurzus között, a mostani javára.
Én úgy szoktam fogalmazni ezzel kapcsolatban, hogy idézzelek "a régi kurzus" képes lett volna megdögleszteni a tehenet, ami tejet adott, mig "a mostani kurzus"-nak a kezdetektől világos, hogy mindenki jobban jár ha jól van tartva az a tehén, mert úgy több tejet is ad. De nevezhetnénk tojást tojó tyúknak,...vagy ép Magyarországnak. Ennek fényében én is úgy gondolom a "mostani kurzus" többszempontból is elényösebb, mint a "régi". Sokszempontból.

Isten nyugosztalja! :(
Az 1994-es egyesült államokbeli VB-n nagyon sajnáltam...
..
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Jellemző volt. Többieknek kemény edzés, Diegó meg csak labdázgat miközben a közönség őrjöng! Hatalmas zsugás volt! :D
..

[QUOTE="Kurfürst, post: 788941, member: 1863 dolgozni kell majd, nincs mese.[/QUOTE]

Tartózkodjunk az ilyen agresszív megnyilvánulásoktól,ha kérhetném, innen már csak 1 apró lépés a ne lopj(pl)....

• Tetszik
Reactions: Pogány and zeal
Itt hagyta a földi foci pályákat az isteni Diego , nyugodjon békében ezzel a 2 videóval búcsúzok tőle :

Itt hagyta a földi foci pályákat az isteni Diego , nyugodjon békében ezzel a 2 videóval búcsúzok tőle :

Részlet a Nemzeti Sport Diego Maradonáról szóló nekrológjából.

"1990-es világbajnokság elődöntőjében Olaszország–Argentína mérkőzést rendeztek – éppen Nápolyban. Az isteni Diego pedig a meccs előtti napon bement az egyik nápolyi rádióba, és az adásban az olaszok ellen hangolta a nápolyiakat, természetesen kiemelve, hogy az északolaszok mennyire lenézik őket, és most itt az alkalom, hogy bosszút álljanak. Az eredmény pedig a világ legbizarrabb jelensége lett: az olasz–argentin vb-elődöntőn Nápolyban a San Paolo Stadionban a szurkolók nagy többsége az argentinoknak szurkolt, ők is jutottak be a döntőbe. Erre csak Maradona volt képes, így tűzbe hozni az embereket"