Aki szereti az összesküvés elméletet itt van egy: az egész a német hirszerzés akciója volt. Merkel így üzent Orbánnak, hogy mindent tudunk rólatok. Ha nem vonjátok vissza a vétót rólad is mindent nyilvánosságra hozunk. Például, hogy miért is jársz évente több alkalommal Svájcba személyi védelem nélkül.
A művelet: Az ügynök a kis búzavirág volt, aki szervezte az orgiát, David Manzheley, akit nem volt nehéz beszervezni, mert Lengyelországban csalásért körözik. Valószínűleg már korábban is jelentette a németeknek, hogy kik látogatják az orgiákat amiket ő szervezett. Mindössze azt kellett neki megigérni, hogy nem adják ki Lengyelországnak, maradhat Belgiumban vagy Németországban. Az ügynök feladata volt hogy vagy személyesen vagy közvetítőn keresztül meghívni Szájert. Az én tippem, hogy már korábbról is ismerte és ő hívta meg. Manzheley folyamatosan azt nyilatkozza, hogy nem ismerte Szájert ami nehezen elképzelhető, mivel Szájer 16 éve él Brüsszelben, nem olyan nagy a meleg szubkultúra, hogy ne ismerhették volna egymást. Az ügynök feladata volt, hogy megbeszélt időpontban kinyissa az ajtót a rendőröknek (a rendőrök nyilatkozták, hogy nyitva volt az ajtó mikor érkeztek). Az ügynök feladata volt még, hogy mindenféle elképesztő sztorikkal (pl. 9 Fidesz tag járt hozzá az orgiákra. Ha ez igaz volna honnan tudná, hogy ezek fideszesek?) traktálja az újságokat. Valami elképesztő mennyi interjút ad. Én legalább 5 interjúját olvastam tőle 2 nap alatt. Ami azért érdekes, mert ha valakit köröznek a hazájában csalásért akkor nem valószínű, hogy interjúkat adna fényképpel az újságoknak kivéve ha tudja, hogy ebből nem lehet baja valamint ha pontosan ez a feladata. De ez csak összesküvés elmélet.