Mikor jön el az ideje?Ha megvolt a teljes átállás akkor váltunk.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mikor jön el az ideje?Ha megvolt a teljes átállás akkor váltunk.
Nézd gyorsítva.Én 16:00nál feladtam. Jó ez, csak marha sok.
1.25-re gyorsítva amúgy lehet alá keverni rap alapzenét, csak mondom...Nézd gyorsítva.![]()
Exportra készült a BTR-87Ami még mindig sehol sincs, valami technikai gondok lehetnek még mindig vele, közben még a szerbek is gyártásba tudták venni a Lazar 2-t. Talán meg kellene vegyék a licencét
Talán jobban teszik, ha az ukrán utat követik, akik a BTR-80 alapján csináltak egy középmotoros BTR-4-et, ami a BTR-60/70/80 legfőbb rossz tulajdonságát, hogy nincs hátsó kijárat, megszüntette (egyébként az oroszoknál is bemutattak már orrmotorossá átépített BTR-t, ha jól emlékszem, ahol a vezetőtől jobbra van a motor).
Gyerekek ez a video profi anyagHa jól látom, ez viszont még nem volt...
Korom Ferenc vezérezredes, a Magyar Honvédség Parancsnokának összefoglalója és üzenete
Na erre a koncepcióra nagyot legyintettem első nekifutasra. Azt hittem, hogy a Norvég új PMMC G5 alapú GBAD rendszerét emelték át kerekes platformra.A Diehl bemutatta a Iris-T SLS (vagyis a kommersz Iris-T rakétákkal üzemelő) rövid hatótávolságú AA rendszer új MK III. verziójának koncepcióját.
https://www.janes.com/defence-news/...nveils-iris-t-sls-mk-iii-mobile-shorad-system
![]()
A koncepció lényege egy extrém mobil rövid hatótávolságú rendszer.
Egy GDELS Eagle V 6×6 os járművön:
- 2 db Iris-T fix indítóban (ennek ellenére a rendszer 360 fokos mivel az Iris-T TVC és LOAL képes rakéta)
- radar amire két megoldást képzelnek el:
--- Saab Giraffe 1X radar (felső kép)
vagy
--- Hensoldt Spexer radarok körben elhelyzve (alsó kép)
![]()
A videó alatt, ott van, hogy " Nem nyilvános". Mondjuk már kikerült, szóval elég sokan láthaták és menthették, csak ugye ne rajtam múljon a dolog.Jó egyszer egy értelmesen beszélő vezérkari főnököt hallgatni.
Szabályozzák a terjesztését, ha az lenne a cél teljesen levették volna a videót.A videó alatt, ott van, hogy " Nem nyilvános". Mondjuk már kikerült, szóval elég sokan láthaták és menthették, csak ugye ne rajtam múljon a dolog.
Töröljem őket, vagy nem?
Feltették a youtube-ra....szóval...A videó alatt, ott van, hogy " Nem nyilvános". Mondjuk már kikerült, szóval elég sokan láthaták és menthették, csak ugye ne rajtam múljon a dolog.
Töröljem őket, vagy nem?
Feltették a youtube-ra....szóval...
A múltkor a honvédelem.hun ugyanígy fent volt egy videó nem nyilvános státuszban. Sztem ne töröld!
A csávó egy troll.
Annyit akar mondani, hogy a BTR egy szar és amíg BTR lesz a Hiúz mellett, addig az is szar lesz. Aztán mire már csak Hiúz lesz addigra már az is elavult szar lesz. Szóval csak a szarra költi a patás az EU milliárdokat, hogy lophasson belöle, a legjobb lenne felszámolni a honvédséget a ‘csába, nem vinné a pénzt, meg nem lenne ennyire égö, hogy csak egy gyenge szar.
Fizessünk helyette inkább a US-nek, hogy állomásoztasson itt 1-2 dandárt és kész, honvédelem letudva.
Szerintem ez csak annyit jelent, hogy kizárólag a közvetlen címről illetve a weblapokba beágyazva érhető el a videó, de a feltöltések vagy a youtube által ajánlott videók között nem jelenik meg.A videó alatt, ott van, hogy " Nem nyilvános". ...
Megint bevettem a fogalmazásgátlót én is! Elnézést. Telefonról volt. Gyakran ilyenkor nem látom, hogy mi volt a mondat eleje...Na erre a koncepcióra nagyot legyintettem első nekifutasra. Azt hittem, hogy a Norvég új PMMC G5 alapú GBAD rendszerét emelték át kerekes platformra.
![]()
Igenám, csak azt nem vettem észre, hogy itt ez egy sokkal érdekesebb koncepció.
Ugyanis csak ma reggel vettem észre, hogy ez egy platóra pakolt konténerizált rendszer.
(Közben azt is észrevettem, hogy a fentebbi képen is konténerizált a rendszer, csak nem vettem észre.)
Ez azért vicces, mert ezek szerint egy erre megfelelő platóval rendelkező, és minimum 3-4 emberes kabinnal rendelkező járműre felrakható. Mindenféle integrációs költség nélkül. Sőt átrakható egyikről a másikra is.
Ez utóbbi koncepció azért is szimpatikus, mert a 4db Iris-t a konténerbe süllyesztett tárolóban van. (Kevésbé sérülékeny) Én mondjuk továbbra is különvenném az indítókat és a radart, a nagyobb biztonság érdekében a'la NASAMS - meg ugye úgy olcsóbb is lenne 1-1.
Egyből beugrott 2 dolog:
Unimogból van olyan verzió, ami nagykabinos, és pont egy akkora plató van rajta, hogy ráfér ez a kis konténer.
A másikat már nem is merem mondani...
![]()
Na erre a koncepcióra nagyot legyintettem első nekifutasra. Azt hittem, hogy a Norvég új PMMC G5 alapú GBAD rendszerét emelték át kerekes platformra.
![]()
Igenám, csak azt nem vettem észre, hogy itt ez egy sokkal érdekesebb koncepció.
Ugyanis csak ma reggel vettem észre, hogy ez egy platóra pakolt konténerizált rendszer.
(Közben azt is észrevettem, hogy a fentebbi képen is konténerizált a rendszer, csak nem vettem észre.)
Ez azért vicces, mert ezek szerint egy erre megfelelő platóval rendelkező, és minimum 3-4 emberes kabinnal rendelkező járműre felrakható. Mindenféle integrációs költség nélkül. Sőt átrakható egyikről a másikra is.
Ez utóbbi koncepció azért is szimpatikus, mert a 4db Iris-t a konténerbe süllyesztett tárolóban van. (Kevésbé sérülékeny) Én mondjuk továbbra is különvenném az indítókat és a radart, a nagyobb biztonság érdekében a'la NASAMS - meg ugye úgy olcsóbb is lenne 1-1.
Egyből beugrott 2 dolog:
Unimogból van olyan verzió, ami nagykabinos, és pont egy akkora plató van rajta, hogy ráfér ez a kis konténer.
A másikat már nem is merem mondani...
![]()
Lehetséges.Szerintem ez csak annyit jelent, hogy kizárólag a közvetlen címről illetve a weblapokba beágyazva érhető el a videó, de a feltöltések vagy a youtube által ajánlott videók között nem jelenik meg.
Ígéretes.Közben az jutott eszembe,hogyha a párod véletlenül betévedne ide akkor nem kéne sokat gondolkodnia mi legyen a karácsonyi ajándékod
.
Na igen. Nincs is romantikusabb a fa alá egy IRIS-T-vel integrált NASAMS indítónál.
Azért ha Pöcshuszárné asszony idetévedne én amondó vagyok, hogy - föleg, ha közös kasszán vannak, de egyébként is - maradjon inkább a pikáns éjszka ötleténél és nyugodtan rendelje meg a kinézett kinky lingerie-t, nagyobb sikere lesz.
Tartom, emelek.Ha figyelmesen megnézed az utolsó képet azon egy Bronco is látható![]()
maradjon inkább a pikáns éjszaka ötleténél és nyugodtan rendelje meg a kinézett kinky lingerie-t, nagyobb sikere lesz.
Ha figyelmesen megnézed az utolsó képet azon egy Bronco is látható![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..