A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Amúgy, ha az új fejlesztésű kerekes harcjármű az APC lesz akkor meg is van az oka, hogy miért volt eddig akkora a kuss a kerekesekről.
Én valami fuchs 2 szerűségre tudok gondolni ami az olcsóbb könnyebb és esetleg úszóképes vonalat képviseli, ami a rheinmetall kínálatában jeleleg újabb típussal nincs jelen, csak a modern követelményekhez igazítva.
a finnek most fejelsztenek iylet a lettekkel meg észtekkel

A Britek meg Ausztrália most vettek csilliárdért rengeteg Boxert és most jövünk mi, akiknek a sima Boxer már játékautó nekünk már Boxer 2.0 kell! Mit nekünk sima Boxer ne nevetess már...!:)Teljes szerénységgel és visszafogottsággal kérdezem, nem lenne egyszerűbb megvenni a Rheinmetall-t?:)

Lehet kicsit vad a kombinációm,de ne felejtsük el hogy van valami szerződés vagy Technológiai know-how az ST engineering-el is! Mi van ha onnan páncéltestet,alvázat és futóművet vettünk,a fegyver és tech részét pedig adja az RH. Szerintem annyira nem elrugaszkodott vízió...

Páncélozott gumikerejes harcjármű. Nekem nem teherautónak tűnik.... Inkább Boxer alternatíva. Lézerfegyveres drónvadász volt a prezibe.

A Terrex így elvérezni látszik Győrbe... .mondjuk azt nem is siratjuk. :)

Sztem érdemes lesz az RM közleményét átfutni.
Most megtörtént az áttörés, míg mások a daciáról beszéltek, és büszkélkedtek.

Lehet kicsit vad a kombinációm,de ne felejtsük el hogy van valami szerződés vagy Technológiai know-how az ST engineering-el is! Mi van ha onnan páncéltestet,alvázat és futóművet vettünk,a fegyver és tech részét pedig adja az RH. Szerintem annyira nem elrugaszkodott vízió...
Szerintem ezek után esélytelen!

Az Ausztrál hadügyminisztériumban most lázasan nézegetik a térképet, hogy mostmár tényleg megnézik maguknak hol van ez a Magyarország, akik kilóra veszik a Lynxet és akiknek már a sima Boxer is kevés...!:)
Ja, főleg amikor rájönnek, hogy szomszédosak vagyunk velük vagy mi....csak fura hogy ott piros fehér piros az ausztrál zászló...vagy mi :)

• Tetszik
Reactions: Crusader