[HUN] Ejder Yalcin / Gidrán 4x4

Kisebb esélye van a túlélésre a harckocsizóknak ezzel a festéssel vagy jobban fog rozsdálni?

Az igazság azoknál van akik majd használják. A tataiak sírtak a festés miatt?

Szerintem örülnek, mint majom a farkának, hogy egy jóval modernebb eszközzel szolgálhatnak és nem egy elavult kotvány szarral kell még 2020ban is.

Szerintem a föld felett járnak örömükben és nem a minta miatt fikázódnak.

Kevesebb rinya kéne, itt..

Ha tudnád, ......
mennyi butaságot irkálsz, tudatlanul.

A katonák fegyelmezettek. De nem ostobák.
Egy civil fotelharcász persze bármit ide irhat.
Akár azt a sületlenseget is, amit írtál. ;)

Ott a SEDA a tetején,pont tegnap tippeltem azt is! ;):cool:

Igen, mar a wikibe is beleirtam, sot, be is linkeltem a leirasat: https://en.wikipedia.org/wiki/Gidran_(4x4_armored_vehicle)

Aki regisztrálva van írja meg azért, hogy el van írva a teljesítménynél a pontosság:
"2,5%-os, a távolságnál pedig 10%-os pontossággal", ez ha így igaz lenne akkor elég gyenge lenne, azonban úgyhiszem itt hibahatárt akart írni, nem pontosságot.

Huh? Mitol lenne mar gyenge? 10% differenciaval megmondani hang alapjan, milyen messzirol jott a loves? Szenzacios.

Igen, ez a hibahatár, nem a pontosság ...

Huh??? Mit akarsz mondani? Ez a pontossag hibahatara,

Szo szerint pontossagrol van szo:

Performance

Standalone (ASELSAN SEDA-S) / Moving Vehicle (ASELSAN SEDA-V)

• Shot Detection : >%95 of supersonic projectiles
Range Accuracy Error : +/- %10
• Bearing Accuracy Error : <%2.5°
• Elevation Accuracy Error : <%2.5°
• Response Time : <1.5 seconds

Ez a rendszer 1.5 masodpercen belul akarmilyen idojaras mellett megmondja, honnan lottek, amiben iranyban es magassagban 2.5% alatti, mig tavolsagban 10% alatti lesz az esetleges elteres a valosagtol.
Ez az en konyvemben szenzacios cimszo alatt szerepel.

• Tetszik
Reactions: vasszekely
Sztem ez a lényeg. Ez volt a csavar a bizniszben.

A török Nurol Makina céggel történt megállapodás alapján nem csupán vásárlásról van szó, a projekt része a hazai hadiipar újraélesztésének. És itt jön be egy még fontosabb tényező. Nem készterméket vettünk, hanem egy kiindulási alapot, amelyet a Rheinmetall szakemberei is kiválónak minősíttek. Az ár/érték arányát úgy ítélték meg, hogy azt nem tudják überelni.

Ezért olyan döntés született, hogy az Eyder Yalcint a hazai és egyéb igényeknek megfelelően később továbbfejlesztik, és az a változat készül majd idehaza, mégpedig a németekkel együttműködve. A kooperációba persze nem véletlenül száll be a Rheinmetall. Egyértelmű, hogy exportsikert várnak, a jó minőségű, de viszonylag olcsó harcjármű külföldi eladásaiból ők is profitálni szeretnének.

Kicsit másabb mint egy uaz...!Van ott minden mint a búcsúban...!
Wow
201130_bp-arb_1gidran_044_zgl.jpg
thumbnail_201130_bp-arb_1gidran_010_zgl1.jpg

Huh??? Mit akarsz mondani? Ez a pontossag hibahatara,

Szo szerint pontossagrol van szo:

Performance

Standalone (ASELSAN SEDA-S) / Moving Vehicle (ASELSAN SEDA-V)

• Shot Detection : >%95 of supersonic projectiles
Range Accuracy Error : +/- %10
• Bearing Accuracy Error : <%2.5°
• Elevation Accuracy Error : <%2.5°
• Response Time : <1.5 seconds

Tehát a pontosság az 0-1 közötti érték ( vagy 0-100 százalékban ), ahol a nagyobb érték a nagyobb pontosságot jelenti.
A pontosság hibahatára 0-1 közötti érték ahol a kisebb érték jelenti a nagyobb pontosságot.
Az egyik ugyebár kifejezhető a másik függvényében, azonban összecserélni őket nem szerencsés. Tehát nem mindegy, hogy 10%-os pontossággal vagy 10%-os hibahatárral dolgozik a rendszer.

Csak azért említettem meg, hogy hátha van aki már ott is regisztrálva van, így könnyen szólhat, hogy a pontosság ( ;) ) kedvéért egy "hibahatár" szót biggyesszen oda a szerző.

Jártam már abban a hangárban, régi állapotában is meg felújítás után is volt alkalmam megnézni. És én nem sajtóhírek alapján ítélem meg a programot mert ha hiszed ha nem ha elbaszódik valami, vagy csúszik x hónapot azt ti itt baromira nem fogjátok megtudni mert nem kötik a civiliek orrára.

Azt egy percig nem vonom kétségbe, hogy jobban képbe vagy mint én..

Kívülről mégis úgytűnt, hogy végre van valami, sok év után, kaptak valami jót a katonák, a hozzátartozó kiszolgáló objektumok is a helyükön, de mégsem lehet örülni, mert ez meg az, fika ide, fika oda.

Akárhogyis, azért mindenképp elnézésedet kérem, amiért lepunciztalak, illetve mindenkitől.
Ez védhetetlen, nagyon primitív és balkáni volt így...pláne Szenteste előtt.

Ha tudnád, ......
mennyi butaságot irkálsz, tudatlanul.

A katonák fegyelmezettek. De nem ostobák.
Egy civil fotelharcász persze bármit ide irhat.
Akár azt a sületlenseget is, amit írtál. ;)

Laikusként én annak örülök, hogy végre van valami fejlesztés és nem csak az eszközök terén, hanem az infrastruktúrában is.
Én látok szándékot arra, hogy a szovjetunióból megöröklött szemléletet maga mögött hagyja a HM.

Azt egy percig nem vonom kétségbe, hogy jobban képbe vagy mint én..

Kívülről mégis úgytűnt, hogy végre van valami, sok év után, kaptak valami jót a katonák, a hozzátartozó kiszolgáló objektumok is a helyükön, de mégsem lehet örülni, mert ez meg az, fika ide, fika oda.

Akárhogyis, azért mindenképp elnézésedet kérem, amiért lepunciztalak, illetve mindenkitől.
Ez védhetetlen, nagyon primitív és balkáni volt így...pláne Szenteste előtt.

Laikusként én annak örülök, hogy végre van valami fejlesztés és nem csak az eszközök terén, hanem az infrastruktúrában is.
Én látok szándékot arra, hogy a szovjetunióból megöröklött szemléletet maga mögött hagyja a HM.
Az jó. Hagyd Te is magad mögött. :)
Békés Karácsonyt!