Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ott a SEDA a tetején,pont tegnap tippeltem azt is!Na ennyit a szín kérdésről ezen a képen már mennyire másabb!Gidrán, a felfegyverezhető magyar harci ló - Exclusive Military Hardware (blog.hu)
Kisebb esélye van a túlélésre a harckocsizóknak ezzel a festéssel vagy jobban fog rozsdálni?
Az igazság azoknál van akik majd használják. A tataiak sírtak a festés miatt?
Szerintem örülnek, mint majom a farkának, hogy egy jóval modernebb eszközzel szolgálhatnak és nem egy elavult kotvány szarral kell még 2020ban is.
Szerintem a föld felett járnak örömükben és nem a minta miatt fikázódnak.
Kevesebb rinya kéne, itt..
Aki regisztrálva van írja meg azért, hogy el van írva a teljesítménynél a pontosság:Ott a SEDA a tetején,pont tegnap tippeltem azt is!
Ott a SEDA a tetején,pont tegnap tippeltem azt is!
Aki regisztrálva van írja meg azért, hogy el van írva a teljesítménynél a pontosság:
"2,5%-os, a távolságnál pedig 10%-os pontossággal", ez ha így igaz lenne akkor elég gyenge lenne, azonban úgyhiszem itt hibahatárt akart írni, nem pontosságot.
Igen, ez a hibahatár, nem a pontosság ... ( tehát szerintem is nagyon jó cucc, csak a téves szóhasználatra hívtam fel a figyelmet )Igen, mar a wikibe is beleirtam, sot, be is linkeltem a leirasat: https://en.wikipedia.org/wiki/Gidran_(4x4_armored_vehicle)
Huh? Mitol lenne mar gyenge? 10% differenciaval megmondani hang alapjan, milyen messzirol jott a loves? Szenzacios.
...ahh, most csak ezért valahogy intézzek egy tatai VIP látogatást?!Azon gondolkoztam én is el, hogy ki az itt a fórumon, aki már élőben is látta a magyar Leopardokat és a Gidránokat is...
Igen, ez a hibahatár, nem a pontosság ...
Nekem is.......ahh, most csak ezért valahogy intézzek egy tatai VIP látogatást?!
Sztem ez a lényeg. Ez volt a csavar a bizniszben.Na ennyit a szín kérdésről ezen a képen már mennyire másabb!Gidrán, a felfegyverezhető magyar harci ló - Exclusive Military Hardware (blog.hu)
WowKicsit másabb mint egy uaz...!Van ott minden mint a búcsúban...!
Huh??? Mit akarsz mondani? Ez a pontossag hibahatara,
Szo szerint pontossagrol van szo:
Performance
Standalone (ASELSAN SEDA-S) / Moving Vehicle (ASELSAN SEDA-V)
• Shot Detection : >%95 of supersonic projectiles
• Range Accuracy Error : +/- %10
• Bearing Accuracy Error : <%2.5°
• Elevation Accuracy Error : <%2.5°
• Response Time : <1.5 seconds
Jártam már abban a hangárban, régi állapotában is meg felújítás után is volt alkalmam megnézni. És én nem sajtóhírek alapján ítélem meg a programot mert ha hiszed ha nem ha elbaszódik valami, vagy csúszik x hónapot azt ti itt baromira nem fogjátok megtudni mert nem kötik a civiliek orrára.
Ha tudnád, ......
mennyi butaságot irkálsz, tudatlanul.
A katonák fegyelmezettek. De nem ostobák.
Egy civil fotelharcász persze bármit ide irhat.
Akár azt a sületlenseget is, amit írtál.
Az jó. Hagyd Te is magad mögött.Azt egy percig nem vonom kétségbe, hogy jobban képbe vagy mint én..
Kívülről mégis úgytűnt, hogy végre van valami, sok év után, kaptak valami jót a katonák, a hozzátartozó kiszolgáló objektumok is a helyükön, de mégsem lehet örülni, mert ez meg az, fika ide, fika oda.
Akárhogyis, azért mindenképp elnézésedet kérem, amiért lepunciztalak, illetve mindenkitől.
Ez védhetetlen, nagyon primitív és balkáni volt így...pláne Szenteste előtt.
Laikusként én annak örülök, hogy végre van valami fejlesztés és nem csak az eszközök terén, hanem az infrastruktúrában is.
Én látok szándékot arra, hogy a szovjetunióból megöröklött szemléletet maga mögött hagyja a HM.
Hálás vagyok, hogy ügyelsz a wiki-s imázsunkra, jó, hogy angol nyelven tényszerűen végre fent lesznek a dolgaink. KösziIgen, mar a wikibe is beleirtam, sot, be is linkeltem a leirasat: https://en.wikipedia.org/wiki/Gidran_(4x4_armored_vehicle)
Huh? Mitol lenne mar gyenge? 10% differenciaval megmondani hang alapjan, milyen messzirol jott a loves? Szenzacios.
Ingencsak félve írom le, de, a sárgás camo még az álcahálón át is virít