Hova tovább, Szíria? | #moszkvater
Habár az elmúlt időszakban kevés hír szólt Szíriáról,ez azonban egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy percre is véget ért volna a lassan tíz éve tartó háború. Mire számíthatunk az előttünk álló időszakban?
Volt most egy másik támadás Hama tartományban is.https://www.origo.hu/nagyvilag/2021...z-iszlam-allam-jelentkezett-elkovetokent.html
"Az Iszlám Állam jelentkezett a kelet-szíriai Deir-Ez-Zórban a héten végrehajtott támadás elkövetőjeként, amelyben egy busz több tucat utasa halt meg - jelentette be helyi idő szerint csütörtökön a terrorista kommunikációt weblapokon nyomon követő amerikai SITE hírszerzési csoport (SITE Intelligence Group) a dzsihadisták Aamak nevű "hírügynökségére" hivatkozva."

milyen rafkósak
Mit kaptam ezért pár éve, mikor felvetettem, hogy így lehet rejtve erőket mozgatni....Hogy ezek a terroristák akarom mondani szabadságharcosokmilyen rafkósak
Szíria Fatah110 ballisztikus rakéta egy normál teherautónak álcázott teherautón.
![]()
DMit kaptam ezért pár éve, mikor felvetettem, hogy így lehet rejtve erőket mozgatni....D
.pedig iyleneket a ruszkik kína meg izrael is csinál. csak sorozatvetőkkel meg cirkáló rkaétákkalMit kaptam ezért pár éve, mikor felvetettem, hogy így lehet rejtve erőket mozgatni....D
A gerillahadviselés topikban hoztam is egy kis gyűjtést ilyenekből, csekkold le ha tetszikpedig iyleneket a ruszkik kína meg izrael is csinál. csak sorozatvetőkkel meg cirkáló rkaétákkal
![]()

jah láttma őket, némelyik komolyan baromi jó és használhatónak tűnik. pl a platós sorozatvető meg a pickup géppuskaállványaA gerillahadviselés topikban hoztam is egy kis gyűjtést ilyenekből, csekkold le ha tetszik![]()
Jól van. Igazad volt.pedig iyleneket a ruszkik kína meg izrael is csinál. csak sorozatvetőkkel meg cirkáló rkaétákkal
![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..