T
Törölt tag
Guest
elmondod mi a fasz bajod van a kutyakkal?nem véletlenül szendrőfis linket osztottam. kinn van facen, én is úgy találtam meg. van foganatja? semmi.
kutya széttép egy 4 évest, életveszélyes sérülések, kutyások szerint ki a hibás? az anyuka mert felkapta.
Szilveszterkor elszökik a kutyák jelentős százaléka? Ki a hibás mindig mindenki más.
Nálunk a kutya az isten.
ne legyen mar mindegyik kutyatulajdonos kreten ahogy te itt bealitod. tultolod es unnalmas vagy mar.
amikor szilveszterkor a kreten szomszed a petardat az ablakod alatt duragatja vagy epp behajigalja az udvarodba is akor is a kutya a bunos?
vagy en is mennyek ki ozt hadonazzak mint vadnjugaton a puskaval mint az a nagyokos "vadasz" tete?
amugy mi a tokomet veditek a csavot? ej..emberre fogta a fegyvert nem a kutyara. EMBERE!!!
semmi kozze a kutyanak az egeszhez, en gondolom hogy a video keszitoje hazudott hogy nem ismerik egymast, latta vagy 3x az eletiben...persze..
ez a 2 ember biztos osszebalhezott regebben, a kutya meg a kifogas volt most hogy folytassak a balhet.
a "vadasznak" semmi joga nem volt hogy fegyvert fogjon mas embere, sem arra hogy lovoldozon. nagy strucnjakok vagytok itt mind, az a rohadt golyo eshet is valahova. halottam mar nem egy esetrol ahol az ilyen hasonloan "okos" emberek lovoldoztek, aztan meg valaki messzebb elkapta a golyot.