Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Cloudflare... szóval pont a választások előtt le fogják tiltani. Persze ettől majd még elérhető lesz később, de fennakadások lesznek.Vélemény?
De miért egy -javarészt- fedetlen területen akarsz karanténozni, miért nem pl. egy kollégiumban, iskolában, munkásszállón?
Csináltam vele rádióinterjút vagy 15 éve. Nagyon érdekes volt, de sajna az anyag már rég nincs meg.
Offline védelem: földszintes ház, ablaküveg + reluxa.))))Vélemény?
Hogy a fenébe tudnák méltó módon eltemetni! A székesfehérvári prépostsági templom ilyen állapotban van:méltó módon el tudják temetni az egyik legnagyobb királyt
Hogy a fenébe tudnák méltó módon eltemetni! A székesfehérvári prépostsági templom ilyen állapotban van:
A Hunyadiak kápolnája ott a csarnokszentély tengelyében volt legelöl:
A királyi temetkezőhely Székesfehérvár.Lehet újjáépítik. Mátyás templom?
Felhúznak oda egy Makovecz-giccset, osztjónapot.A királyi temetkezőhely Székesfehérvár.
A királyi temetkezőhely Székesfehérvár.
Felhúznak oda egy Makovecz-giccset, osztjónapot.
Akkor már inkább a Mátyás templom bár én személy szerint Makovecz építészetét nem tartom gicsesnek.
Lassan azonosítás közelébe kerül majd mindenki. Itt olvasgass! A komplett prépostsági templomra szükség lesz az újratemetésekhez.Volt.De ez tényleg érdekes kérdés,hogyha tényleg sikerrel járnak akkor hova akarják elhelyezni Mátyás csontjait.
Köszönöm a linket de tisztában vagyok a jelenlegi helyzettel.Mindenesetre elsősorban szerintem is csak Székesfehérvár jöhet szóba temetkezési helyszínként de esetleg még Visegrád is szóba jöhet.Lassan azonosítás közelébe kerül majd mindenki. Itt olvasgass! A komplett prépostsági templomra szükség lesz az újratemetésekhez.
Hogy a fenébe jöhetne szóba, ha egyszer katedrális méretű templom kell a rekonstruálható síremlékeknek és kápolnáknak! A Szűz Mária prépostság az egyetlen épületegyüttes, ami itt szóba jöhet.Köszönöm a linket de tisztában vagyok a jelenlegi helyzettel.Mindenesetre elsősorban szerintem is csak Székesfehérvár jöhet szóba temetkezési helyszínként de esetleg még Visegrád is szóba jöhet.
Hogy a fenébe jöhetne szóba, ha egyszer katedrális méretű templom kell a rekonstruálható síremlékeknek és kápolnáknak! A Szűz Mária prépostság az egyetlen épületegyüttes, ami itt szóba jöhet.
Igen, kisstílű tolvajok egy falusi Elvissel az élen. Azt mondjuk majd meg kell akadályozni, hogy az agyalágyult sámán Kásler meggyalázza nagy királyainkat valami bohóckodással!Úgy,hogy kinézem belőlük,hogy egyáltalán nem gondolkoznak ilyesmiben.