Amúgy jól látom,hogy ez személyesen Dák Vaderescu parancsnoki hajója?![]()
A hold mögött vannak

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amúgy jól látom,hogy ez személyesen Dák Vaderescu parancsnoki hajója?![]()
A hold mögött vannak
úriember ugye nem fogad, de hát én nem vagyok az.Akarsz fogadni?
Logikus, azert epitenrk gyarat ra.
Tehat az allitasod alatamasztando az erved egy nepi bolcsesseg, vilagos.
Nem Romulán flottára gondoltam!![]()
A hold mögött vannak
A humor rovatba illó hozzászólás.Lelki szemeim előtt felsejlik egy szélmalom látványa és én egyre erősebben markolom a "nehéz lándzsámat" mert érzem,hogy hiábavaló küzdelmet folytatok LMZek 2.0 képzelete álltal életrehívott román HK áradat ellen.
Ember az az aktiválható mennyiség azt jelenti,hogy egy nagyjavítás után talán kitudnának állni a laktanyából, ráadásul a románok azokat a rég letámasztott T-55 t is beleszámolták amiket már teljesen kibeleztek,hogy a kannibalizációval valamennyire működőképes állapotba tartsák a többit,mondtam,hogy én megértem.hogy mindenkinek van valamilyen kattanása,de azért "ne toljuk már fullba a kretént"![]()
Mondjuk ha Kunbélusunk nem vonul vissza azért cserébe, hogy legitim kormányként elismerjék a tanácsköztársaságot a büdös picsába nem jutunk odáig.A humor rovatba illó hozzászólás.
Az ottani brillirozásaid miatt elnézem.
Azért a tüzérség és rakétatüzérség nyomasztó arányai nem viccesek!!!
Arányaiban ugyan ilyen hulladék minőséggel de szükséges mennyiséggel tudták Trianon kirabolni az országot.
Viccesek vagytok "Fiúk"!
U.i: Maradj a Humor rovatnál, ott valóban nagyot szoktál alkotni, a többinél szerényebben! Kössssz!
Ma délutántól karanténban vagyok. Szóval az én kedvemért jöhetne az a bejelentés.Nem rosszul látod! Én úgy gondolom és viccet felre téve, hogy ez a rohadt COVID sem segit a helyzeten, mindenki ultra frusztrált, feszült! Alapból ingerszegényebb a környezet, vannak akiknek meg sajnos egyre több idejük most agyalni! Persze vannak akik alaphangon ilyenek de el kell fogadni!
Egy megoldást látok; nagyon gyorsan kell egy bejelentés mert az kicsit elvonná a figyemet ezekről az agymenésekről! BEJELENTÉST!
Jaaa, a titkos tárgyalások folynak, spotter fotókon azonban már látható, az MH új beszerzése, és az is, hogy a fiúk szépen gyakorolnak.Nem Romulán flottára gondoltam!![]()
A humor rovatba illó hozzászólás.
Az ottani brillirozásaid miatt elnézem.
Azért a tüzérség és rakétatüzérség nyomasztó arányai nem viccesek!!!
Arányaiban ugyan ilyen hulladék minőséggel de szükséges mennyiséggel tudták Trianon ki-/elrabolni az országot.
Viccesek vagytok "Fiúk"!
U.i: Maradj a Humor rovatnál, ott valóban nagyot szoktál alkotni, a többinél szerényebben ! Kössssz!
1. Eltaláltad, magától értetődő. 2. Nincs szükségem sem a segítségedre sem a tanácsaidra.Mármint ami megérkezett technikához?Mert ha a megrendeltről beszélsz akkor azt javaslom,hogy keress fel egy szakembert,mert a drog rossz és segítségre van szükséged.
A b'rel osztálytMegpróbálom összeszedni csapatunk Gombokért elnevezésű haderőfejlesztésti tervét.
- modernizált kfir
- l39 albatros drónok
- t34, t55, t72 hadosztályok modernizálva by currus
- btr minden mennyiségben
- hazai komondorok
- gepárd rombolópuska, az összes
- spanyol leopard 2 a4 az összes
- f35
Ütős egy csapat!
Segítsetek, ha valamit kifelejtettem!
D20 T72 alaponMegpróbálom összeszedni csapatunk Gombokért elnevezésű haderőfejlesztésti tervét.
- modernizált kfir
- l39 albatros drónok
- hazai komondorok
- f35
Ütős egy csapat!
A mombét is kifelejtettem.A b'rel osztályt![]()
A magyar honvéd magazin fb oldalon nemrég postolták ki a skyranger 30-at. Valaki egyből lecsapott rá, hogy költséghatékony volna t72 alvázon.D20 T72 alapon
T-72 és Kefir, valamin a Balatonra kettő anya-ha-jó. Szép idegen nyelven: szamaljot (repölőgép) maty (anya) jeszli (ha) Jó (harosaja). Szamaljot matty jeszli harosasja.A magyar honvéd magazin fb oldalon nemrég postolták ki a skyranger 30-at. Valaki egyből lecsapott rá, hogy költséghatékony volna t72 alvázon.
Skyranger 80 8x8-as változat BTR-enA magyar honvéd magazin fb oldalon nemrég postolták ki a skyranger 30-at. Valaki egyből lecsapott rá, hogy költséghatékony volna t72 alvázon.
Mondjuk az F-35 eleg kakktojas a listan. Abban a "mainstream" is egyetert hogy jo lenne, csak nincs(megfelelo mennyisegre) penz, ilyen egyszeru.Megpróbálom összeszedni csapatunk Gombokért elnevezésű haderőfejlesztésti tervét.
- modernizált kfir
- l39 albatros drónok
- hazai komondorok
- f35
Ütős egy csapat!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..