Akkor mond meg mit látok a képen ? Mert én bíza pont azt látom , hogy a szárnytőben nincs lefestve ! Na erre elhinni azt amit írtál lenne hülyeség !Természetesen szó sincs róla, hogy a gépet zárt szárnnyal festenék le.
Akkor mond meg mit látok a képen ? Mert én bíza pont azt látom , hogy a szárnytőben nincs lefestve ! Na erre elhinni azt amit írtál lenne hülyeség !Természetesen szó sincs róla, hogy a gépet zárt szárnnyal festenék le.
Azért látszik , hogy zárt szárnyal festik őket ! LOL
vezérlését, de nekem flaperonnak tűnik a kilépőélen a külső kormányszerv.
) tele kell nyomni zsírral a szárny elforduló részének a csapját / forgáspontját (látszik mindkét oldalt a dudor a borításon. Ott kell lennie a forgáspontnak). Ha jó az idő, akkor ahogy a repülőgép kint áll a napon, a kinyomott nem feltakarított plusz zsír megfolyik, felszálláskor meg a szél szépen hátrafelé sodorja (esetleg keveredik pár csepp kiszivárgott hidraulikával a mozgatómunkahenger tömítésétől, stb.), gyűjti a port és ilyen színt kölcsönöz a felületnek.Az koszos olajos réteg.Akkor mond meg mit látok a képen ? Mert én bíza pont azt látom , hogy a szárnytőben nincs lefestve ! Na erre elhinni azt amit írtál lenne hülyeség !
Ez az UB blokkozás olyan, mint a Nokia 3210-es. Elpusztíthatatlan.
Ezen a gépen még elmegy, de mikor rápakolják a Szu-30SzM vagy a Szu-35Sz-re...Ez az UB blokkozás olyan, mint a Nokia 3210-es. Elpusztíthatatlan.
Ez a discogömb a gerincen mi célt szolgálhat?Itt jól látható a szárny belső vége
![]()
Ez a discogömb a gerincen mi célt szolgálhat?
Régi céziumlámpa. Amikor még az volt a divat.
Itt azt írják, hogy a hőforrás irányát igyekezett bemérni (mármint rakétáét):Ez a discogömb a gerincen mi célt szolgálhat?

Itt azt írják, hogy a hőforrás irányát igyekezett bemérni (mármint rakétáét):
https://ru.wikipedia.org/wiki/Мак_(теплопеленгатор)
Egyébként „mák” a becsületes neve.
Л-082, vagy Л-083, vagy Л-136 . Az utóbbi kettő fejlettebb verzió

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..