Gondoltam.Óhh akkor egyből előveszik ne aggódj... Úgy hogy előtte meg kényszerítették az átvételre..
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Gondoltam.Óhh akkor egyből előveszik ne aggódj... Úgy hogy előtte meg kényszerítették az átvételre..
rossz helyen parkoltatok vele, nem ideális körülmények között....Hát monduk egy konkrét példát.
Új gyártású (akkor hozták) H18.
Kiszáll a gyári sofőr és azzal kezd, hogy légyszíves ne állítsátok a hidraulikus felfüggesztést mozgás közben illetve csak üresen szabad (papíron menet közben és teherrel is lehet) . Oké nem fogjuk. Üres hidraulika próba a telephelyen, kilőtte az összes tömítést és elkezdett ömleni az olaj. Egy olyan gépen amit a gyárból hoztak.... És nem egy ilyen volt, hanem sok... Biztos az üzemeltetés a hibás.
Eleinte sok olajfolyás volt a futómű szimmering-eknel. Viszont ami szerintem gáz, az a sok elektronikai meghibásodás.Mondjuk utoljára 2015-16 körül találkoztam hasonlóval szóval lehet azóta javul a helyzet.
Chengdu J-7I
A gyártást átadták a Chengdu-i üzemnek, de időközben kitört a Kínai Kulturális Forradalom annak minden káoszával együtt. Állítólag 34 Chengdu J-7I-es gyártottak le 1970 és 1971 között, amiket állapotuk miatt nem vett át a légierő, majd a gyártás leállt.
Ez szerintem szervezetrendszeri probléma.......Az egész magyar államszervezet egy nagy szervezetbeli probléma....Tudom.
De a katona legfőbb erénye a bátorság.
Akkor is ha meghal.
Vagy az előmenetelébe kerül, ha kiáll az igazságért.
Ez a békeidőszaki harc egyik területe, sajnos (nálunk a legfontosabb területe).
Harcolni kell az ostobák és jellemtelen megalkuvók ellen, le kell győzni az elmúlt 70-80 év gondolkodását, szemléletmódjàt.
Mindeközben kedves romulán szomszédaink megnyerték az IVECO gyárat
![]()
Iveco otworzyło w Rumunii montownię ciężarówek wojskowych
Na początku kwietnia włoski producent pojazdów wojskowych Iveco Defence Vehicles ogłosił uruchomienie nowego zakładu montażu końcowego swoich samochodów wzbiam.pl
Legyen MAN (RM), és szereljék össze itthon. Talán az uj Csaba Metál vezetés jobb lesz.
Azért a Rába jobban adna magát. A kérdés, nekem inkább az Szingapúr milyen formában húzzuk be mellé.Vagy Kaposváron? Úgy is ott lesz az RM kerekes jármű gyártása és így nem csak 5-8 évig lenne munkája a kaposvári gyárnak... elférne ez is a BTR utódjának gyártása mellett. Épp Maróth Gáspár korábbi rejtélyes nyilatkozatát keresem és közben azon gondolkozom ráhúzható-e egy teherautóra is az, amit mondott... ez is lehet 6x6 és 8x8 is, páncélozott is lehet, és katonák szállítására is alkalmas, új hajtása is lehet. Ki emlékszik hogy hol és mikor nyilatkozta ezt?
Sehogy. By @Matróz Kommandó .Azért a Rába jobban adna magát. A kérdés, nekem inkább az Szingapúr milyen formában húzzuk be mellé.
Májusban lejár az átmeneti menedzsment megbízása. Hamarosan meglátjuk a hogyan továbbot.Sehogy. By @Matróz Kommandó .
Hason lóra.Wisent truck ra gondolsz vagy valami hasonlora?
Szerintem gatya a cég.A Rába MAN és rocket artillery (Pl. RM-70) integrációra sem lenne képes?
Talán erre gondolsz (1:18-tól):Vagy Kaposváron? Úgy is ott lesz az RM kerekes jármű gyártása és így nem csak 5-8 évig lenne munkája a kaposvári gyárnak... elférne ez is a BTR utódjának gyártása mellett. Épp Maróth Gáspár korábbi rejtélyes nyilatkozatát keresem és közben azon gondolkozom ráhúzható-e egy teherautóra is az, amit mondott... ez is lehet 6x6 és 8x8 is, páncélozott is lehet, és katonák szállítására is alkalmas, új hajtása is lehet. Ki emlékszik hogy hol és mikor nyilatkozta ezt?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..