vagy csak a konkurencia terjeszti róla...nemtudom amúgy, erről még nem hallottam
szerintem a signal nagyon jó kis csevegőapp mobilra, titkosított szal elvileg biztonságos, egyszerű letisztult, bug- és reklámmentes. egyetlen hibája hogy csak egy haverommal beszélünk rajta rendszeresen illetve van összvissz kb 10 ismerősöm aki használja... ha bárkinek megemlítem csak néznek hogy "há mér, beszéljünk messengeren".
telegramot még nem próbáltam , haver mondta hogy figyelni kell mert alapból nicns beállítva hogy titkosított legyen(?). te használod? mik a tapasztalataid?
Kb. 5 éve MINDEN Eu-s országban és az USA-ban csendben meghozott és nem reklámozott törvény van, hogy MINDEN forgalmazott számítógépes programban KELL lennie --eleve, "gyárilag" beépített-- hátsókapunak! Csak ezzel ellátott terméket lehet forgalombahozni.
...ahol a használó tudta nélkül valójában mindenre képesek, nem csak a megfigyelésre!
Európában csak Svájcban kicsit nehezebb, hogy az USA hárombetűsök bármikor, bármit megtudjanak.
Ezért a kicsit komolyabb spec-IT-biztonsági cégek nem véletlenül Svájc székhelyűek.
...ott egy hét(?) az amcsi engedély jogi átfutási ideje, és ezalatt --van az a pénz-- amiért szólnak a kiemelt ügyfeleknek.
...vagy nem.