[HUN] Katonai drónok beszerzése

Arra Bayraktar 3-asok fognak menni meg helik

viszont látok rá esélyt hogy ugyan az a megoldás lesz mint a török vasaknál , törökök legyártják mint alkatrész amit mi megveszünk , összre rakjuk és megy Honvédségnek meg a nato piacra mint Kerecsen madár magyar-török harci drón

amúgy aztán olyanok leszünk mint valaho jugoszlávia volt keleti blocknak csak fordítva , majd nyugatról jönnek ide keleti cuccokat venni ...

Hülye vagy lesz itt olyan stealthes 5.gen fighter jetek , még lehet majd válogatni , hazai gyártás két tipus , A Kék Cinege - alkatrész beszálító Komszomolszki Repülőgépgyártó Termelési Egyesülés , és a Sárga Billegető - alkatrész beszálító Csengdu Repülőgépipari Csoport, hatalmas export siker lesz , 100-ban hazai összeszerelésű magyar ötödik generációs harci repülők , wink wink Mr.President trust me bro

U.I. : Maróth úr ha olvassa , rendelkezésre állok munka ajánlatokra

Arra Bayraktar 3-asok fognak menni meg helik

viszont látok rá esélyt hogy ugyan az a megoldás lesz mint a török vasaknál , törökök legyártják mint alkatrész amit mi megveszünk , összre rakjuk és megy Honvédségnek meg a nato piacra mint Kerecsen madár magyar-török harci drón

2rule

20594845_9d2b97ad0e564bfc88e2fd39388fd034_wm.jpg

Kép forrás:index

k6b0gwg.PNG

İpari miniszter Musztafa Varank :

A török Uav hamarosan Európa égboltjára kerül.

Apám török Antalya, édesanyám magyar, szegedi. Félig magyar vagyok, ezért szerettem volna követni ezt a fórumot is, mert szeretem a védelmi kérdéseket. Anyám szülővárosába csak a téli hónapokban érkezem, nyáron Antalyában vagyok, így nem vagyok túl jó a magyarral, ezért segítséget kapok a Google Translete-től. Legalább, ha kérdésed van Törökországgal kapcsolatban, felteheted.

k6b0gwg.PNG

Apám török Antalya, édesanyám magyar, szegedi. Félig magyar vagyok, ezért szerettem volna követni ezt a fórumot is, mert szeretem a védelmi kérdéseket. Anyám szülővárosába csak a téli hónapokban érkezem, nyáron Antalyában vagyok, így nem vagyok túl jó a magyarral, ezért segítséget kapok a Google Translete-től. Legalább, ha kérdésed van Törökországgal kapcsolatban, felteheted.
Üdv, a fedélzeten.

k6b0gwg.PNG

Akinci és a TB3 egy és ugyan az vagy két külön projekt ?

k6b0gwg.PNG

Üdv itt! Ha van plusz infód drón ügyben vagy bármi más kérlek ne tartsd magadban!

k6b0gwg.PNG

Isten hozott köztünk, mivel sem én és sokan mások sem perfekt törökök itt a fórumon így esetleg ha lesz rá időd összetudnád foglalni mit lehet tudni ott Törökországban az esetleges magyar török drón vásárlással kapcsolatban?

Akinci és a TB3 egy és ugyan az vagy két külön projekt ?

A TB3-nak semmi köze Akıncıhöz. Ahogy a neve is sugallja, a Baykar fejlesztette ki a TB2 folytatásaként. A hosszabb szárnyú TB2-es modell a TEI PD170 sorozatú motort használja, amelyet az Anka sorozatú UAV-okban is használnak. A TCG összehajtható szárnyakkal rendelkezik, mivel azt a TCG Anadolu LHD-ben kívánják használni.

Ha találok új híreket Magyarországról, azonnal megosztom azokat.

tcg-anadolu-ve-tb3-1582857.jpg

Ezt a képet Baykar mutatta be hivatalosan a hallgatók számára tartott egyik védelmi ipari szemináriumon.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Jah, közben megtaláltam az eredeti tweetet.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Itt a hozzászólók eredményt hirdettek. Rólunk van szó.

A TB3-nak semmi köze Akıncıhöz. Ahogy a neve is sugallja, a Baykar fejlesztette ki a TB2 folytatásaként. A hosszabb szárnyú TB2-es modell a TEI PD170 sorozatú motort használja, amelyet az Anka sorozatú UAV-okban is használnak. A TCG összehajtható szárnyakkal rendelkezik, mivel azt a TCG Anadolu LHD-ben kívánják használni.

Ha találok új híreket Magyarországról, azonnal megosztom azokat.

tcg-anadolu-ve-tb3-1582857.jpg

Ezt a képet Baykar mutatta be hivatalosan a hallgatók számára tartott egyik védelmi ipari szemináriumon.
Azt esetleg nem hallottad, hogy melyik gyártóval tárgyal a magyar fél?

A HírTv-ben Maróth említette, hogy a heten is utaznak ki drónokat tesztelni, de arról nem volt szó, hogy üzletet is kötnek! Rohadt kíváncsi vagyok már!

Azt esetleg nem hallottad, hogy melyik gyártóval tárgyal a magyar fél?

Sajnos még mindig nem világos.
Lehet TAI - BAYKAR - Vestel. Lehetetlen Vestelnek lenni, nem hiszem, hogy hatékony, a katonaság nem használja, de egy szaúdi cég egy helyben gyártja ezt az UAV-t, legalábbis a technológiát könnyű lenne megszerezni. A verseny elmúlik a Baykar - TAI között.