[HUN] Katonai drónok beszerzése

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Koleszkaja

Well-Known Member
2020. szeptember 5.
1 984
7 831
113
Arra Bayraktar 3-asok fognak menni meg helik

viszont látok rá esélyt hogy ugyan az a megoldás lesz mint a török vasaknál , törökök legyártják mint alkatrész amit mi megveszünk , összre rakjuk és megy Honvédségnek meg a nato piacra mint Kerecsen madár magyar-török harci drón

amúgy aztán olyanok leszünk mint valaho jugoszlávia volt keleti blocknak csak fordítva , majd nyugatról jönnek ide keleti cuccokat venni ...

Hülye vagy lesz itt olyan stealthes 5.gen fighter jetek , még lehet majd válogatni , hazai gyártás két tipus , A Kék Cinege - alkatrész beszálító Komszomolszki Repülőgépgyártó Termelési Egyesülés , és a Sárga Billegető - alkatrész beszálító Csengdu Repülőgépipari Csoport, hatalmas export siker lesz , 100-ban hazai összeszerelésű magyar ötödik generációs harci repülők , wink wink Mr.President trust me bro

U.I. : Maróth úr ha olvassa , rendelkezésre állok munka ajánlatokra

sisimoto

Well-Known Member
2020. február 1.
670
3 267
93
Arra Bayraktar 3-asok fognak menni meg helik

viszont látok rá esélyt hogy ugyan az a megoldás lesz mint a török vasaknál , törökök legyártják mint alkatrész amit mi megveszünk , összre rakjuk és megy Honvédségnek meg a nato piacra mint Kerecsen madár magyar-török harci drón

2rule

20594845_9d2b97ad0e564bfc88e2fd39388fd034_wm.jpg

Kép forrás:index

Vlad

Well-Known Member
2020. november 22.
1 924
7 314
113
k6b0gwg.PNG

İpari miniszter Musztafa Varank :

A török Uav hamarosan Európa égboltjára kerül.

Apám török Antalya, édesanyám magyar, szegedi. Félig magyar vagyok, ezért szerettem volna követni ezt a fórumot is, mert szeretem a védelmi kérdéseket. Anyám szülővárosába csak a téli hónapokban érkezem, nyáron Antalyában vagyok, így nem vagyok túl jó a magyarral, ezért segítséget kapok a Google Translete-től. Legalább, ha kérdésed van Törökországgal kapcsolatban, felteheted.

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
12 914
37 241
113
k6b0gwg.PNG

Apám török Antalya, édesanyám magyar, szegedi. Félig magyar vagyok, ezért szerettem volna követni ezt a fórumot is, mert szeretem a védelmi kérdéseket. Anyám szülővárosába csak a téli hónapokban érkezem, nyáron Antalyában vagyok, így nem vagyok túl jó a magyarral, ezért segítséget kapok a Google Translete-től. Legalább, ha kérdésed van Törökországgal kapcsolatban, felteheted.
Üdv, a fedélzeten.

Koleszkaja

Well-Known Member
2020. szeptember 5.
1 984
7 831
113
k6b0gwg.PNG

Akinci és a TB3 egy és ugyan az vagy két külön projekt ?

Venom85

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
7 505
21 310
113
k6b0gwg.PNG

Üdv itt! Ha van plusz infód drón ügyben vagy bármi más kérlek ne tartsd magadban!

W

Wilson

Guest
k6b0gwg.PNG

Isten hozott köztünk, mivel sem én és sokan mások sem perfekt törökök itt a fórumon így esetleg ha lesz rá időd összetudnád foglalni mit lehet tudni ott Törökországban az esetleges magyar török drón vásárlással kapcsolatban?

Vlad

Well-Known Member
2020. november 22.
1 924
7 314
113
Akinci és a TB3 egy és ugyan az vagy két külön projekt ?

A TB3-nak semmi köze Akıncıhöz. Ahogy a neve is sugallja, a Baykar fejlesztette ki a TB2 folytatásaként. A hosszabb szárnyú TB2-es modell a TEI PD170 sorozatú motort használja, amelyet az Anka sorozatú UAV-okban is használnak. A TCG összehajtható szárnyakkal rendelkezik, mivel azt a TCG Anadolu LHD-ben kívánják használni.

Ha találok új híreket Magyarországról, azonnal megosztom azokat.

tcg-anadolu-ve-tb3-1582857.jpg

Ezt a képet Baykar mutatta be hivatalosan a hallgatók számára tartott egyik védelmi ipari szemináriumon.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 985
99 292
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Jah, közben megtaláltam az eredeti tweetet.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Itt a hozzászólók eredményt hirdettek. Rólunk van szó.

Venom85

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
7 505
21 310
113
A TB3-nak semmi köze Akıncıhöz. Ahogy a neve is sugallja, a Baykar fejlesztette ki a TB2 folytatásaként. A hosszabb szárnyú TB2-es modell a TEI PD170 sorozatú motort használja, amelyet az Anka sorozatú UAV-okban is használnak. A TCG összehajtható szárnyakkal rendelkezik, mivel azt a TCG Anadolu LHD-ben kívánják használni.

Ha találok új híreket Magyarországról, azonnal megosztom azokat.

tcg-anadolu-ve-tb3-1582857.jpg

Ezt a képet Baykar mutatta be hivatalosan a hallgatók számára tartott egyik védelmi ipari szemináriumon.
Azt esetleg nem hallottad, hogy melyik gyártóval tárgyal a magyar fél?

Venom85

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
7 505
21 310
113
A HírTv-ben Maróth említette, hogy a heten is utaznak ki drónokat tesztelni, de arról nem volt szó, hogy üzletet is kötnek! Rohadt kíváncsi vagyok már!

PavolR

Well-Known Member
2020. július 2.
5 773
15 141
113

Vlad

Well-Known Member
2020. november 22.
1 924
7 314
113
Azt esetleg nem hallottad, hogy melyik gyártóval tárgyal a magyar fél?

Sajnos még mindig nem világos.
Lehet TAI - BAYKAR - Vestel. Lehetetlen Vestelnek lenni, nem hiszem, hogy hatékony, a katonaság nem használja, de egy szaúdi cég egy helyben gyártja ezt az UAV-t, legalábbis a technológiát könnyű lenne megszerezni. A verseny elmúlik a Baykar - TAI között.