K
kamm
Guest
Turul, baszki. Sot, ha Lolo gyartja ezt is, akkor 2Rule Lolo-3 es hasonlok.Meg kene szavaztatni hogy mi legyen a solyom neve.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Turul, baszki. Sot, ha Lolo gyartja ezt is, akkor 2Rule Lolo-3 es hasonlok.Meg kene szavaztatni hogy mi legyen a solyom neve.
Arra Bayraktar 3-asok fognak menni meg helik
viszont látok rá esélyt hogy ugyan az a megoldás lesz mint a török vasaknál , törökök legyártják mint alkatrész amit mi megveszünk , összre rakjuk és megy Honvédségnek meg a nato piacra mint Kerecsen madár magyar-török harci drón
Arra Bayraktar 3-asok fognak menni meg helik
viszont látok rá esélyt hogy ugyan az a megoldás lesz mint a török vasaknál , törökök legyártják mint alkatrész amit mi megveszünk , összre rakjuk és megy Honvédségnek meg a nato piacra mint Kerecsen madár magyar-török harci drón
Üdv, a fedélzeten.
İpari miniszter Musztafa Varank :
A török Uav hamarosan Európa égboltjára kerül.
Apám török Antalya, édesanyám magyar, szegedi. Félig magyar vagyok, ezért szerettem volna követni ezt a fórumot is, mert szeretem a védelmi kérdéseket. Anyám szülővárosába csak a téli hónapokban érkezem, nyáron Antalyában vagyok, így nem vagyok túl jó a magyarral, ezért segítséget kapok a Google Translete-től. Legalább, ha kérdésed van Törökországgal kapcsolatban, felteheted.
Ez a tweet honnan van?
am ... ott hogy Conflict @ConflictTREz a tweet honnan van?
Apám török Antalya, édesanyám magyar, szegedi. Félig magyar vagyok, ezért szerettem volna követni ezt a fórumot is, mert szeretem a védelmi kérdéseket. Anyám szülővárosába csak a téli hónapokban érkezem, nyáron Antalyában vagyok, így nem vagyok túl jó a magyarral, ezért segítséget kapok a Google Translete-től. Legalább, ha kérdésed van Törökországgal kapcsolatban, felteheted.
Üdv itt! Ha van plusz infód drón ügyben vagy bármi más kérlek ne tartsd magadban!
Isten hozott köztünk, mivel sem én és sokan mások sem perfekt törökök itt a fórumon így esetleg ha lesz rá időd összetudnád foglalni mit lehet tudni ott Törökországban az esetleges magyar török drón vásárlással kapcsolatban?
Tudtommal az két külön programAkinci és a TB3 egy és ugyan az vagy két külön projekt ?
Ez a tweet honnan van?
Akinci és a TB3 egy és ugyan az vagy két külön projekt ?
Jah, közben megtaláltam az eredeti tweetet.
Azt esetleg nem hallottad, hogy melyik gyártóval tárgyal a magyar fél?A TB3-nak semmi köze Akıncıhöz. Ahogy a neve is sugallja, a Baykar fejlesztette ki a TB2 folytatásaként. A hosszabb szárnyú TB2-es modell a TEI PD170 sorozatú motort használja, amelyet az Anka sorozatú UAV-okban is használnak. A TCG összehajtható szárnyakkal rendelkezik, mivel azt a TCG Anadolu LHD-ben kívánják használni.
Ha találok új híreket Magyarországról, azonnal megosztom azokat.
Ezt a képet Baykar mutatta be hivatalosan a hallgatók számára tartott egyik védelmi ipari szemináriumon.
Januárban a fickó errol énekelt (és Bayraktar a HírTVben is szájba volt rágva):Azt esetleg nem hallottad, hogy melyik gyártóval tárgyal a magyar fél?
Azért ószintén remélem nem úgy tesztelnek Maróthék ahogy az azeriek tesztelték az izraeli öngyilkos drónokatA HírTv-ben Maróth említette, hogy a heten is utaznak ki drónokat tesztelni, de arról nem volt szó, hogy üzletet is kötnek! Rohadt kíváncsi vagyok már!
Azt esetleg nem hallottad, hogy melyik gyártóval tárgyal a magyar fél?
Mármint tesztelik a románoknál?Azért ószintén remélem nem úgy tesztelnek Maróthék ahogy az azeriek tesztelték az izraeli öngyilkos drónokat