A kajaszünet nem fizetik.Ha itt olvasol azt szabi ideje alatt tedd!
 mini szabiA kajaszünet nem fizetik.Ha itt olvasol azt szabi ideje alatt tedd!
 mini szabiHát majd meglátjuk Krisss!Megint olvastál egy sort ami akár arra is utalhat ami jó a mondnaivalód alátámasztására és amibe belekapaszkodhatsz és mantrázod az elképzeléseidet.
Annyi a dolog, hogy a tárgyalások zajlanak és az alkudozás zajlik tudom, hogy fáj de az se 2 perc, ha lehet abból is kéne gyártás ez sok dolognál elhúzza a tárgyalásokat.

Legalább csendes lesz az éj.Es ezért égett le a chilisbabom?
Inkább Grécsi, mint Gréczy.Most grécsizel velem?![]()
Azért írtam félreérthetően, hogy áthallásos lehessen.Legalább csendes lesz az éj.
Inkább Grécsi, mint Gréczy.

Az valóban összetett.Amúgy szerintem a drogteszt az a szó.

Miért, te ezt ingyen csinálod? Balek.Na, király, mi is ezt szoktuk csinálni itt a fórumon! Tiszta hülyék vagyunk, hogy ingyen csináljuk..

Az nem összetett.
Fejhiány?
Az már összetett?
Amúgy itt biztos benne van: https://hu.wiktionary.org/w/index.php?title=Kategória:magyar_összetett_szavak&pageuntil=ADOKO~TELES adóköteles#mw-pages
Osszuk fel, én nézem A-tól B-ig, ki csinálja a C-D-t? (hehe, a Saab...)

Amúgy szerintem a drogteszt az a szó.
Az valóban összetett.![]()
Hülyeség, NKE-s zsaruk, honvédek lazán drogoztak kocsmatúra előtt, utána meg összeverekedtek, de ez már csak így megy a két irányzat között. Ritka visszataszító népség amúgy a közszolgálatis hallgató.Mondjuk ha azert nincsenek emberek, mert mindenki megbukik a drogteszten, akkor inkabb ne is legyen gyorsabb a novekedes.
Mit csináltak? Ittak max de drogoztak?Hülyeség, NKE-s zsaruk, honvédek lazán drogoztak kocsmatúra előtt, utána meg összeverekedtek, de ez már csak így megy a két irányzat között. Ritka visszataszító népség amúgy a közszolgálatis hallgató.
A tasadalomra kivetítve, számoddra talán elképzelhetetlen visszatartó erő ez. Nem faszságból írtam.Mit csináltak? Ittak max de drogoztak?
Ha gyanú merült fel kutyával jöttek a körletbe és vitték a delikvenst tesztre...
A társadalomra abszolút igazad van az adott esetet nem tudom elhinni @megazez -nek főleg hogy szerintem tudom is melyikről beszél.A tasadalomra kivetítve, számoddra talán elképzelhetetlen visszatartó erő ez. Nem faszságból írtam.
A társadalomra abszolút igazad van az adott esetet nem tudom elhinni @megazez -nek főleg hogy szerintem tudom is melyikről beszél.
Engedjétek el a nyelvtant.Ennyi??? Izgi volt végigolvasni, de nincs happy end....

Az hagyjan, de a "Zrinyi 2020-24" program, az! 

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..