A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Nezd, mi abbol indulunk ki, hogy az RGWbol sajat verziot fognak fejleszteni nalunk, ezt nyilatkoztak anno a gyartas bejelentesekor - ez nalam azt jelenti, hogy hacsak nem a mentosok meg rendorok fognak ilyesmivel a csomiban robogni, akkor a MH lesz...?
Nyilatkoztak itt már kurva sok mindent kurva sok mindenki. Hagyd inkább. Majd ha ott tartunk, hogy lesz ilyen verzió akkor érdemes gondolkodni róla, de pl tartalékosoknál meg a harctámogatóknál lehet lenne helye.

De az RGW egy manőverező rajnak visszalépés egy CG-hez képest.

De jelenleg nyoma sincs ezen az 1 nyilatkozaton kívül a dolognak. Sehol és semmilyen szinten. Szóval szerintem a lehetőség felmerült és ott is maradt.

Nezd, mi abbol indulunk ki, hogy az RGWbol sajat verziot fognak fejleszteni nalunk, ezt nyilatkoztak anno a gyartas bejelentesekor - ez nalam azt jelenti, hogy hacsak nem a mentosok meg rendorok fognak ilyesmivel a csomiban robogni, akkor a MH lesz...?
Értelek.
Sőt egyet is értek.
Ha itthon gyártjuk szerintem sem ártana.
De pontosan kinek, hova a seregen belül? A cg mellé?
Max ha tényleg lenne valami balhé.

El tudnám azt is képzelni a cg-hez is gyártsunk lőszert.

Szerintem ne könyveljük el, hogy ha nem hidrogénes lesz a kaposvári csoda masina, akkor a fél fórum kardba dől szomorúságában!
Szeretnének egy nagyon fasza, európai és világpiacon is jól futó járművet. De ehhez -és ahhoz, hogy a prototípust a kitűzött dátumra lássuk- nem feltétlenül a legjobban hangzó technológia kell. Ha kisebbet lépünk előre, akkor sincs tragédia. Az akkor lenne, ha a fejlesztés elhúzódna 10 évig és se a gyár nem tudna kezdeni semmit, a versenytársak is piacra dobnák addigra a saját modelljüket.
A hidrogén nem feltétlenül érett meg, tapasztalat sincs vele sok, valszeg szívnánk egy csomót, mire használható lenne a járgány. És addig meg mindenki nézné a múltszázad csodáit a Honvédségnél.