[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Tehát akkor ez a német gyártás lényege: minél hamarabb felálljon egy zászlóaljnyi erő a kiképzéshez.

Aaa, ezt csak a szlavokat ijesztgetni csinaljuk... :p

Tehát akkor ez a német gyártás lényege: minél hamarabb felálljon egy zászlóaljnyi erő a kiképzéshez.
Ez eddig kérdés volt?

210714_spike_bejelentes_2m.jpg

Eddig nem ütötte a falat, ma írták meg először külföldön.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
de mi lesz a többi verzióval? értme hogy ez a lynxekre kell, meg gxyalogságnak, de mi lesz a nagy hatótávúval? lesz-e a kis vállról idníthatóból is nekünk?(sr verzió)

de mi lesz a többi verzióval? értme hogy ez a lynxekre kell, meg gxyalogságnak, de mi lesz a nagy hatótávúval? lesz-e a kis vállról idníthatóból is nekünk?(sr verzió)
Alapvetően az SR nem létkérdés.
Elsőre nekünk az LR2 kell. Megvan, hogy konkrétan milyen igények kielégítésére. A zöm megrendelése/gyártási lehetősége jelenleg csak informálisan fontos.
A lényeg, hogy végre be van jelentve a márka - nem mintha eddig nem tudtuk volna. Mivel széles a spektrum, így csak az igényeink, meg a pénzünk szabja meg, hogy miből mennyi lesz.

bannoltatlak :hadonaszos:
de előbb írd meg a választ :D
Amikor odaérnek a pct zászlóalj újrafegyverzéséhez akkor fognak ilyen bejelentést tenni. A pct zászlóalj nem szűnt meg, viszont:
-még nincs bejelentve, hogy milyen platform váltja a brdm-2-eseket majd azzal együtt lesz érdemes a megnövelt hatótávú változatokra figyelni.
- az SR verzióról egyelőre nincs szó, de én a 2-es különlegeseknél látnám szívesen.

Alapvetően az SR nem létkérdés.
Elsőre nekünk az LR2 kell. Megvan, hogy konkrétan milyen igények kielégítésére. A zöm megrendelése/gyártási lehetősége jelenleg csak informálisan fontos.
A lényeg, hogy végre be van jelentve a márka - nem mintha eddig nem tudtuk volna. Mivel széles a spektrum, így csak az igényeink, meg a pénzünk szabja meg, hogy miből mennyi lesz.

Meg az, hogy milyen feltetelekkel kapunk gyartast is melle... ;)
Ha az izraeliek nem lennenek ra nyitottak bizonyos feltetelek mellett, akkor Maroth nem beszelt volna rola nyiltan az interjuban a heten... a kerdes az, milyen felteteleket tamasztottak a gyartas licenszelesehez? Megeri-e azoknak megfelelni, a varhato szuksegleteink ill. projected export sales tukreben?

• Tetszik
Reactions: Bubu bocs
Amikor odaérnek a pct zászlóalj újrafegyverzéséhez akkor fognak ilyen bejelentést tenni. A pct zászlóalj nem szűnt meg, viszont:
-még nincs bejelentve, hogy milyen platform gyártja a brdm-2-eseket majd azzal együtt lesz érdemes a megnövelt hatótávú változatokra figyelni.
- az SR verzióról egyelőre nincs szó, de én a 2-es különlegeseknél látnám szívesen.
Igazság szerint én az FN bejelentés után is kicsit megkönnyebbültem.
Persze részben mert az volt a favoritom, de inkább azért mert tisztult a kép. Kicsit már aggódtam, mert sokára jött a bejelentés...

• Tetszik
Reactions: kamm