akkor már inkább egy Pécs-Szigetvár helyőrségnek lenne nagyobb értelme, pécset ott van/volt a hatalmas laktanya , Szigetvár meg elég régi katonaváros volt jó sokáig
Baja szerintem a sorkatonaságba állta meg a helyét bár tény hogy jó kis laktanya volt, ahogy mondtad saját lőtérrel és infrastruktúra is emgvolt az akkori mentalitáshoz kiépült vasak rendben tartására de sajnos nem sajnos Baja nem lenne jó hely már a mostani időkben.
Éééén inkább arra gondolnék Szeged kapcsán (amire írtam hogy zlj szinten lehetne vele gondolkodni és laktanyát nyitni/építeni/felújítani) hogy HA egyszer esetleg majd Hódmező önálló dandár lesz akkor akár Szegedre is mehetne még egy vagy kettő zlj mert ez a mostani Debrecen-Hódmező f@szság borzalmas....
Zalát engedd el , mint mondtam, Pécs-Szigetvár vonalon lenne érdemes még gondolkodni illetve fent északon , Miskolc-Eger-Gyöngyös-Nyíregy simán szóba jöhetne vagyis látnám értelmét zlj szinten, felette hááát , nem tudom, talán ha összeraknak zlj-akat úgy hogy parancsnokság Miskolc +1 lvszzlj és akkor Gyöngyösön meg Egerben 1-1 lvszzlj + valamelyikben support és tüzérség, egyszer már szóba jött ez nálunk, egész szép tervek is készültek hogy milyen városoknál/településeknél lehetne ilyen formában lvszdd-rt felállítani úgy hogy értelme is legyen, ha van rá érdeklődés holnap majd megkeresem azt az excelt és bemásolok párat
ne feszítsd túl

tudod hogy értem