K
kamm
Guest
Andrij Taran megjegyezte, hogy a mai ukrán haderő legénységének közel negyedét a gyengébb nem képezi.

Andrij Taran megjegyezte, hogy a mai ukrán haderő legénységének közel negyedét a gyengébb nem képezi.

Irigylésre méltó helyzetben vannak az erősebbik nem képviselői az ukrán hadseregben, akárhogy is nézem ezt a kijelentést

Hat meg ha a nehai turkmenbasi repult volna... Akkor meg a repulot is Niazovnak hivnak.A türkmén elnök Gurbanguly Berdimuhamedow, repült a vadiúj M-346FA gépek egyikével, az arra érzékenyek figyelmét a szikrázóan kemény elnöki tekintet miatt felhívom,hogy a videó megtekintéséhez megfelelő védőszemüvegre lehet szükségük.Valamint azt is érdemes megjegyezni, hogy a türkmén alattvalók jegyzetelési technikája még elmarad az észak-koreai kollégáikétól
Ha ő repült volna ezzel a géppel akkor minimum 6 magassági, 8 sebességi világrekordot is felállított volna és emellett még lelőtt volna két század izraeliHat meg ha a nehai turkmenbasi repult volna... Akkor meg a repulot is Niazovnak hivnak.

Van némi előélete annak,hogy az angolok miért ódzkodnak az atomfegyverektől......Nem néztem utána, de azért nem hiszem hogy az van a britt doktrínában, hogy nyugodtan dobjatok ránk atomot, mi nem válaszolunk.![]()
Szoktad is.A Szovjetunió elvesztette az első hidegháborút, de Oroszország nyerésre áll az USA ellen a visszavágón, és most minden esélye megvan arra, hogy győzzön. Ezt állítja egy moszkvai tudós, Szergej Karaganov.
2 ezer pár száz f-35-ből van mit csökkenteni ha baj van ! De az oroszok min húzzák meg a nadrágszíjat ? Ennyi ésszel én is oszthatnák ott eszet !
Nagyon jó a srác, bekövettem.Hatalmas aranyköpések. Sajnos minimum a fele tuti igaz. Sztem azóta romlott az ukrán hadsereg morálja, bár nemtom a cigánytáborhoz képest, mi van lejjebb!
Köszi a videót!
Van némi előélete annak,hogy az angolok miért ódzkodnak az atomfegyverektől......
"Négyzet láb" művelet
Egy olyan hadgyakorlat terve, amely Nagy-Britannia részvételét szimulálta egy Szovjetunió elleni nukleáris háborúban az USA oldalán.
![]()
Az 1980-ban elvégzett gyakorlat megállapította, hogy a szovjet rakétacsapások garantáltan elpusztítják a brit lakosság 53%-át (29 millió ember), a lakosság 12%-nak (7 millió ember) különféle sérüléseket és traumákat okoznak, és a lakosság 35%-ának (19 millió embernek a magasan szennyezett területen, és garantáltan a sugárbetegség és a nukleáris háború egyéb következményei miatt bekövetkező későbbi halálesetek) "rövid távú túlélését" eredményezik. A katonai infrastruktúra több mint 80%-a, beleértve az összes kulcsfontosságú katonai bázist és parancsnoki állást, garantáltan megsemmisült.
![]()
Nagy-Britannia a nukleáris csapások után. A nukleáris csapások lehetséges területei.
A gyakorlat "legendája" szerint Nagy-Britanniát 431 nukleáris robbanófejjel kellett volna eltalálni ehhez a pusztításhoz.Mondjuk akkor még 40-50 000 robbanófej volt hadrendben.
A gyakorlat "legendája" szerint Nagy-Britanniát 431 nukleáris robbanófejjel kellett volna eltalálni ehhez a pusztításhoz.
Ezek hülyék. Féllánbúként indulnának a gátfutáson?A Szovjetunió elvesztette az első hidegháborút, de Oroszország nyerésre áll az USA ellen a visszavágón, és most minden esélye megvan arra, hogy győzzön. Ezt állítja egy moszkvai tudós, Szergej Karaganov.
2 ezer pár száz f-35-ből van mit csökkenteni ha baj van ! De az oroszok min húzzák meg a nadrágszíjat ? Ennyi ésszel én is oszthatnák ott eszet !
Az atomfegyverektől mindenki ódzkodik. Ezért is áll meg a nagyhatalmak között minden konfliktus maximum a figyelmeztető lövés szintjén. Csak a szövetségeseik háborúznak egymással.Van némi előélete annak,hogy az angolok miért ódzkodnak az atomfegyverektől......
Szerintem Anglia belül esik a Vovojdina minimális hatótávján.Mvel nem vagy jártas orosz tematikában, leírom neked, hogy Putyin szokásos évi "válaszolok az ország lakosainak kérdéseire", amelyre júniusban került sor. Putyin így szólt: "Ha elsüllyestettük voln a brit rombolót, akkor sem tört volna ki a 3. világháború, mivel a nyugat tudja, hogy nem győzhet ilyen háborúban"
Másik dolog, hogy Moszkvának van egy igen komoly rakétavédelmi rendszere. biztos nem hallottál még róla- úgy hívják A-235 Nudol. Londonnak nincs. Még csak saját atomrakétái sincsenek. Jenkiktől bérelnek Trident-II az atomtengóik számára. SE stratégiai bombázóik, se szárazföldi silóik ICBM-el.
Egy Vojevoda végezne Londonnal, hogy semmisem maradna belőle.
Brezsnyev volt az apja?Kirgizisztán volt elnökét, Aszkar Akajevet Biskekbe szállították.....
![]()
Illusztráció: akipress.org
Biskekbe szállították a körözött Aszkar Akajev volt kirgiz elnökét - közölte ma, augusztus 2-án az Állami Nemzetbiztonsági Bizottság (ÁNB) sajtószolgálata.
Amint arról korábban beszámoltunk, Aszkar Akajevet egy tárcaközi nyomozócsoport kezdeményezésére a Kumtor-projekthez kapcsolódó korrupciós büntetőügy kapcsán körözési listára tették. Kirgizisztán korábbi elnöke és más korábbi magas rangú tisztviselők ellen korrupció miatt indult eljárás a Kumtor általános szerződés 1992-es megkötése, 1994-es módosítása, valamint a Camecóval kötött általános szerződés 2003-as módosítása miatt.
Így a vizsgálat jogi értékelést adott az összes olyan elkövetőről, aki részt vett a Kumtor-projekt megvalósításában a Kumtor-projekt korrupciójában Akajev elnöksége idején.
"Ugyanakkor az SCNS a nyomozás során aktívan dolgozott a történelmi igazságszolgáltatás helyreállításán A. Akajev büntetőjogi felelősségre vonása tekintetében, azáltal, hogy a köztársaság területére szállította. Így az SCNS által hozott intézkedések eredményeként 2021. augusztus 2-án Askar Akajev volt elnököt Biskekbe szállították, és azonnal átadták a tárcaközi nyomozócsoportnak.
Akajev jelenleg az SCNS épületében tartózkodik, ahol a Kumtor-lelőhellyel kapcsolatos büntetőügyben a szükséges nyomozati cselekményeket végzik a részvételével. Az SCNS emellett tájékoztatni fogja a nyilvánosságot a nyomozati intézkedések eredményeiről és az ezzel kapcsolatban hozott eljárási döntésekről, beleértve az Akajevvel kapcsolatosakat is" - áll a közleményben.
Én úgy tudom, hogy nem, de persze ki tudja, hogy Leonyid Iljicsnek mennyire jöttek be a kirgiz nőkBrezsnyev volt az apja?

.Benne van. A Vojevoda szibériai silókba van telepítve.Szerintem Anglia belül esik a Vovojdina minimális hatótávján.
Benne van. A Vojevoda szibériai silókba van telepítve.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..