A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Egyrészt itt nem kell tolni ezt a ""nem kormánygép"" mantrát, ez nem a HVG. ;)
Nem szeretem a néphülyítést!
A VIP kialakítású Falcon nyilván "kormánygép", mert csapatmozgatási célra még annyira sem alkalmas mint az Airbus. Azzal legalább "buszoztatták" a katonákat külföldi missziókba.

Legyen kimondva, hogy van egy kormánygép, azt kész!
A sokkal kisebb Szlovákiának is van hasonló célú repülőgépe - amennyire tudom.

Van. Elvileg még utólag is beépíthető, ezt csak google-s keresés alapján mondom.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Én fölöslegesnek tartom az Airbusra és a Falconra is az önvédelmi rendszert. Nem kell ilyen helyre küldeni őket azután, ha meg lesznek a rampás gépek. Azaz a KC-k csinálják majd azt, amit most a 319-esek, azok meg repüljenek a Wizz gépe helyett. És akkora már csak személyzetet kell majd rajzolni valahonnan rájuk.

Maróth papa még nem jelentette be?

A "Varázsceruzát" amivel mindent és mégtöbbmindentis lehet rajzolni, (pl.PPP.)

• Vicces
Reactions: Pogány and Venom85
Arra ott vannak a "nem kormánygép" Airbuszok és Falconok

Nem szeretem a néphülyítést!
A VIP kialakítású Falcon nyilván "kormánygép", mert csapatmozgatási célra még annyira sem alkalmas mint az Airbus. Azzal legalább "buszoztatták" a katonákat külföldi missziókba.

Na, most akkor?
Egyébként Falconból ez a legegyszerűbb kialakítás. Mit szeretnél, verjék szét belül és tegyenek hokedliket az utastérbe, meg linóleumot?

Ennyiből már bérfejlesztést is végre lehetne hajtani, mondjuk egy Budapest-bónusz képében.
ez nem a nagyobb rendezvények miatti szokásos?
így ugye egy nagyobb rendezvény esetén megnövekedett szállodai szoba igény nem veri fel az árakat a bm nek...

csodálkoznák ha pestre kellene a vidéki rendőr amikor a késszenlétisek pont pestről szoktak levezényelve lenni.
egyébként meg igen a bm lehet elgondolkozhatna valami tartós megoldáson ahelyett hogy időről időre ezt csinálják. (mondjuk így biztos rendezettebek a körülmények.)

• Tetszik
Reactions: Vogon
Az Airbusokat te kormánygépnek minősíted, vagy nem?
Nem tiszta, mert önellentmondásba keveredtél.
Airbus elmegy "kettős felhasználásúnak"

A VIP repülőnek gyártott Falcon viszont katonai célra nem indokolt, elsősorban nem is arra van. Nincs baj azzal ha van egy kormánygép, csak ködösítést, néphülyítést nem szeretem. Erről szólt az egész - persze őszinteséget nem lehet várni a kormánytól, de ez egy másik sztori.
Témát lezártam - túl lett ragozva.

ez nem a nagyobb rendezvények miatti szokásos?
így ugye egy nagyobb rendezvény esetén megnövekedett szállodai szoba igény nem veri fel az árakat a bm nek...

csodálkoznák ha pestre kellene a vidéki rendőr amikor a késszenlétisek pont pestről szoktak levezényelve lenni.
egyébként meg igen a bm lehet elgondolkozhatna valami tartós megoldáson ahelyett hogy időről időre ezt csinálják. (mondjuk így biztos rendezettebek a körülmények.)
Rendőr témához nem értek, de az utóbbi időben inkább arról szólnak a hírek, hogy vidékről küldenek "pestre" embert és a hotelszoba tender is ezt erősíti meg.

Rendőr témához nem értek, de az utóbbi időben inkább arról szólnak a hírek, hogy vidékről küldenek "pestre" embert és a hotelszoba tender is ezt erősíti meg.
ez a hotelszoba tender ez nem új dolog már 20 éve így van. (sok városba van így ahol időszakosan kell csak + embert levezényelni egyébként nem csk bp )
nagyobb rendezvényekre bizony kell a plusz ember azok elhelyezése a bm nek ígya a legegyszerübb mert az év többi 300 napján kihasználatlanok lennének az épületek ha erre tartana fen.

Áh szóval bejelentették hogy tárgyalunk? Nem baj örülünk ennek is!:D